2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ben içli köfte aşığı biriydim ya bayılıyorum, aşırı beceriksiz olmama rağmen deneye deneye yapıyordum da ama gebelikte tiksindim, şimdi aklıma bile getiremiyorum

Katılıyorum çünkü yemediğin bir şey gün geçtikçe gözünde büyüyor abartmadan yemek lazım

Bugün yemek olarak formunuzdasınız he kızlar

Dün burada o kadar tatlı hakkında konuştuk, akşam evde 6 tane halley yedim, ben iflah olmam dostum, bir de eşime diyorum ki acaba 1 hafta şeker diyeti mi yapsam adamı nefret ettireceğim tatlıdan beni hep tatlı yerken görüyor çünkü

Ay ben içli köfte aşığı biriydim ya bayılıyorum, aşırı beceriksiz olmama rağmen deneye deneye yapıyordum da ama gebelikte tiksindim, şimdi aklıma bile getiremiyorum
Başlarda birkaç şeyden tiksinmiştim ama çok şükür hepsi geçti ya. Sevdiğim şeylerden tiksinsem çok üzülürdüm

Kız gündem yapmayınca aslında insanın canı çekmiyor ben mesela kokoreç hastası bir insanım ilk günler eşim herkesi yemeğe götürüyordu ben küfrediyordum ama şuan gündemden sildim onu enteresan şekilde canım çekmiyor. Bir sürü öyle sakatat yiyeceği hakkında sildim kafamdan şuan çok şükür ama bu hurafe midir doğrumudur bilmiyorum ama erkek çocuğu olup olmadığını bilmeden tatlı hayatta sevmeyen ben tatlı diye çıldırdım kaç aydır seni anlıyorum bak normalde önüme koy yemem o kadar sevmem tatlıyı. Enteresan ya

Altı üstü pişi diye küçümsemeyeydin iyiydi onu bile yspamayanlar var, mesela ben
İyi ki çalışıyorum ev kadını değilim yoksa halim dumandı
Kız yok hamurunu bende yapamam yani uğraşmam ondan dedim yoksa pişi candır en sevdiklerinden dedim ya

Ben de hep bunun arkasına sığınıyorum, erkek çocuğu diye böyle oldum diyorum canım yavrum doğduğu zaman sevecek mi acaba o da tatlıyı en çok bunu merak ediyorum

Başlarda birkaç şeyden tiksinmiştim ama çok şükür hepsi geçti ya. Sevdiğim şeylerden tiksinsem çok üzülürdüm
Evet gerçekten kötü oluyor. Geçenlerde de semizotu yaptım, ben egeliyim ot yemeklerini çok severim. Dolaba attığım semizotunu çıkarttım bir güzel pişirdim ağzıma kıyamadım, tiksindim midem bulandı. Benim oğluş Ege den bi özellik almamış sanırım, yarı Egeli olacak güya

Kizlar dün şeker yüklemesi yaptim 75 mg değerlerim hepsinde 5-10 yüksek cikti doktor bir haftalik diyet dedi . Bugün kahvalti yaparken ani el ayakalrim titredi başim döndü sebebi ne olabilir tansiyonu ölçtüm hemen 12 ydi

Şekerin ani yükselmesi veya düşmesi sonucu olabilir ama illa buda diyemeyiz canım şimdi. şeker çok düştüğünde baş ağrısı, göz kararması, baş dönmesi yapar ama tabi ölçüm yapmak lazım. Değerlerin kaç çıkmıştı? Gerçi yüksek çıkması da ani düşmesini veya yükselmesini bağlayan bişi değil

Ah o pişi unutuyorum, o kadar saçma bi zamanda aklıma geliyor ki, unutturmuyor kendini ama artık bi şekilde yemem lazım yoksa çıldıracam
Bence de ye kafandan sil mmmmmmm mmmmmm diye ballandır geçsin bitsin ben öyle yapıyorum

Senin kayınvaliden çok terbiyesiz bir kadın ama sen de bir o kadar kibarsın yine de ona karşı ya seni takdir ediyorum

Erenköy’de bir yer var agahoğlu diye inanılmaz güzel yapıyor, marmaray’a yakınsanız gelin eşinle valla. Mantısı falan da efsanevi.

Ahahah, züberin lokmalarına yaptığım gibi, çikolata tatlı görüp yememiş masum Afrikalı gibi davranıyorum
Onlar hurmadan yapılıyor aslında çok sağlıklı ama ben bilmeden yemiştim kasılmam olmuştu kasıklarımda bunu hünnapın bebe bisküvisini yiyince de yaşıyorum oda hurma pekmezi var içinde şahsen hurma şuan beni etkiliyor uzak durmayı tercih ediyorum. Gözlemledim ne zaman yesem ağrılarım artıyor yani.

Ah o pişi unutuyorum, o kadar saçma bi zamanda aklıma geliyor ki, unutturmuyor kendini ama artık bi şekilde yemem lazım yoksa çıldıracam
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama bir sürü kafede kahvaltıcıda falan pişi oluyor, ya öyle bir şey yapın eşinle kahvaltı buluşması olsun çok keyifli oluyo bence, ya da fırından yarım ekmeklik hamur alıp kızart akıllım. Çözücez senin bu pişi işini

Maşallah kızlar bu sabah pek aktifsiniz. Güne kaynana dedikodusu okuyarak başladım. A Afratafrac takma kafana ya. Bu kadın düzelmez bir yol tutturmuş gidiyor. Sen kabarmaya devam et kadın diyecek bir şey bulmayınca yeni deyimler bulmuş

Sonra lokmalar pişiler bende tam hamur aşığı olarak kokusu bile geldi yapanlara yiyenlere afiyet olsun. Gece uyuyamadım bende kaç gündür öksürük baş ağrısı bir garibim. Sabah uyuyabildim şimdi uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…