Benim her zamanki halim valla ama buraya yazmıyodumBugün yemek olarak formunuzdasınız he kızlar
Ay ben içli köfte aşığı biriydim ya bayılıyorum, aşırı beceriksiz olmama rağmen deneye deneye yapıyordum da ama gebelikte tiksindim, şimdi aklıma bile getiremiyorumYa bazı kafelerde pişili kahvaltılar oluyo. Yaşadığın yer şehir merkeziyse mado alaçatı muhallebicisi gibi zincir kafelerde var mesela. Benim de bu aralar canım taze yapılmış içli köfte çekiyo ama güzel yapan yer bilmiyorumistanbulda varsa bildiğiniz deyin hele ya
Katılıyorum çünkü yemediğin bir şey gün geçtikçe gözünde büyüyor abartmadan yemek lazımBencede canım H Htcecrin , bir kerecik ye bencede dengelerin, hemen yoğurt falan yersin yanına, hem @Meine Sterne de arada kaçamak yapıyormuş, abartmadan tabi. 1 2 tane minik kızart, önce gözünü doyur ki miden çabucak dolsun
Bugün yemek olarak formunuzdasınız he kızlar
Altı üstü pişi diye küçümsemeyeydin iyiydi onu bile yspamayanlar var, mesela benBen hep fırından alıyorumonla mı uğraşcam bide altı üstü pişi
Başlarda birkaç şeyden tiksinmiştim ama çok şükür hepsi geçti ya. Sevdiğim şeylerden tiksinsem çok üzülürdümAy ben içli köfte aşığı biriydim ya bayılıyorum, aşırı beceriksiz olmama rağmen deneye deneye yapıyordum da ama gebelikte tiksindim, şimdi aklıma bile getiremiyorum
Kız gündem yapmayınca aslında insanın canı çekmiyor ben mesela kokoreç hastası bir insanım ilk günler eşim herkesi yemeğe götürüyordu ben küfrediyordum ama şuan gündemden sildim onu enteresan şekilde canım çekmiyor. Bir sürü öyle sakatat yiyeceği hakkında sildim kafamdan şuan çok şükür ama bu hurafe midir doğrumudur bilmiyorum ama erkek çocuğu olup olmadığını bilmeden tatlı hayatta sevmeyen ben tatlı diye çıldırdım kaç aydır seni anlıyorum bak normalde önüme koy yemem o kadar sevmem tatlıyı. Enteresan yaDün burada o kadar tatlı hakkında konuştuk, akşam evde 6 tane halley yedim, ben iflah olmam dostum, bir de eşime diyorum ki acaba 1 hafta şeker diyeti mi yapsamadamı nefret ettireceğim tatlıdan beni hep tatlı yerken görüyor çünkü
Kız yok hamurunu bende yapamam yani uğraşmamAltı üstü pişi diye küçümsemeyeydin iyiydi onu bile yspamayanlar var, mesela ben
İyi ki çalışıyorum ev kadını değilim yoksa halim dumandı
Kız gündem yapmayınca aslında insanın canı çekmiyor ben mesela kokoreç hastası bir insanım ilk günler eşim herkesi yemeğe götürüyordu ben küfrediyordum ama şuan gündemden sildim onu enteresan şekilde canım çekmiyor. Bir sürü öyle sakatat yiyeceği hakkında sildim kafamdan şuan çok şükür ama bu hurafe midir doğrumudur bilmiyorum ama erkek çocuğu olup olmadığını bilmeden tatlı hayatta sevmeyen ben tatlı diye çıldırdım kaç aydır seni anlıyorum bak normalde önüme koy yemem o kadar sevmem tatlıyı. Enteresan ya
Evet gerçekten kötü oluyor. Geçenlerde de semizotu yaptım, ben egeliyim ot yemeklerini çok severim. Dolaba attığım semizotunu çıkarttım bir güzel pişirdim ağzıma kıyamadım, tiksindim midem bulandı. Benim oğluş Ege den bi özellik almamış sanırım, yarı Egeli olacak güyaBaşlarda birkaç şeyden tiksinmiştim ama çok şükür hepsi geçti ya. Sevdiğim şeylerden tiksinsem çok üzülürdüm
Ah o pişi unutuyorum, o kadar saçma bi zamanda aklıma geliyor ki, unutturmuyor kendini ama artık bi şekilde yemem lazım yoksa çıldıracamKız yok hamurunu bende yapamam yani uğraşmamondan dedim yoksa pişi candır en sevdiklerinden dedim ya
Şekerin ani yükselmesi veya düşmesi sonucu olabilir ama illa buda diyemeyiz canım şimdi. şeker çok düştüğünde baş ağrısı, göz kararması, baş dönmesi yapar ama tabi ölçüm yapmak lazım. Değerlerin kaç çıkmıştı? Gerçi yüksek çıkması da ani düşmesini veya yükselmesini bağlayan bişi değilKizlar dün şeker yüklemesi yaptim 75 mg değerlerim hepsinde 5-10 yüksek cikti doktor bir haftalik diyet dedi . Bugün kahvalti yaparken ani el ayakalrim titredi başim döndü sebebi ne olabilir tansiyonu ölçtüm hemen 12 ydi
Bence de ye kafandan sil mmmmmmm mmmmmm diye ballandır geçsin bitsin ben öyle yapıyorumAh o pişi unutuyorum, o kadar saçma bi zamanda aklıma geliyor ki, unutturmuyor kendini ama artık bi şekilde yemem lazım yoksa çıldıracam
Ahahah, züberin lokmalarına yaptığım gibi, çikolata tatlı görüp yememiş masum Afrikalı gibi davranıyorumBence de ye kafandan sil mmmmmmm mmmmmm diye ballandır geçsin bitsin ben öyle yapıyorum
Senin kayınvaliden çok terbiyesiz bir kadın ama sen de bir o kadar kibarsın yine de ona karşı ya seni takdir ediyorumEşimin horlamasından saat 4 te uyandım. 3-4 defa tam dalcam yine horladı. E bu seferde uykum kaçtı. Öylece oturuyom 2 saattir.
Bir önceki akşam eşim bana annesini arattırdı. Sen ara sen konuş sevinsin kadın dedi. (Ne alaka) Diretmedim aradım konuştuk. Sanırım eşime göre bu görevi yerine getirmiyorum.
Dün Kv'ye çaya gittik. Kv gitmiş paraya kıymış 1 kalıp peynir almış. İlk defa para verip bir şey aldı tüm hamileliğim boyunca. Ama ne dedi biliyor musunuz. "Oğlum sana peynir aldım" dedi.Kadın onu da sadece oğluna almış. İkinize aldım dese ölür. Bana da o an ne olduysa tutamadım içimde. "Yaaa ne güzel, gerçi annen sadece sana almış ama ben de tadarım" dedim. Eşim kala kaldı, döndü annesine baktı hiç bişi diyemedi.
Dün eşim anne babasına yine sigara içmeyin 2 ay kaldı neredeyse torunun gelmesine dedi.(bu arada bu sigara mezunu eşim diretiyo ben ağzımı bile açmadım hiç)
Bu sefer Kp torunu alırım sizden bizde kalır anca o zaman dedi. (Lan yeter aq uzak durun benim bebemden hayal dünyanızda bile diyesim geldi, çünkü geçen sefer de KV demişti, torunu sizden alırım size göstermem görürsünüz diye. Maalesef bunun ardındaki psikolojiyi anlamıyorlar).
KV beşiğini gösterin de bi göreyim dedi. Fotosunu gösterdim. Sallanıyor mu dedi. Yok sallanmıyo dedim, suratı düştü.(beğenmedi) Sallananlar çok pahalı paramız yetmedi dedim ben de. Eh iyi güle güle yatsın dedi. fghjk
Yolda dönerken eşim annemler kalmak isteyecek bebek doğunca dedi. Tabi ki kalacak 1 ya da 2 gün ama daha fazlası olmaz dedim. Kendi annem bile gece kalmayacak bizde. Sabah gelip akşam eve dönecek, gece senle ben halledeceğiz dedim eşime.
Eyle işte. Haftalık iç boşaltma seansı. Buraya yazınca rahatlıyorum. Ama artık taşıyamıyorum sanırım bana yapılan yanlışları. Kendime şaşırmaya başladım. Artık anında dile getiriyorum. Vay arkadaş 1 kalıp peyniri bile oğluşuna almış.
Erenköy’de bir yer var agahoğlu diye inanılmaz güzel yapıyor, marmaray’a yakınsanız gelin eşinle valla. Mantısı falan da efsanevi.Ya bazı kafelerde pişili kahvaltılar oluyo. Yaşadığın yer şehir merkeziyse mado alaçatı muhallebicisi gibi zincir kafelerde var mesela. Benim de bu aralar canım taze yapılmış içli köfte çekiyo ama güzel yapan yer bilmiyorumistanbulda varsa bildiğiniz deyin hele ya
Onlar hurmadan yapılıyor aslında çok sağlıklı ama ben bilmeden yemiştim kasılmam olmuştu kasıklarımda bunu hünnapın bebe bisküvisini yiyince de yaşıyorum oda hurma pekmezi var içinde şahsen hurma şuan beni etkiliyor uzak durmayı tercih ediyorum. Gözlemledim ne zaman yesem ağrılarım artıyor yani.Ahahah, züberin lokmalarına yaptığım gibi, çikolata tatlı görüp yememiş masum Afrikalı gibi davranıyorum
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama bir sürü kafede kahvaltıcıda falan pişi oluyor, ya öyle bir şey yapın eşinle kahvaltı buluşması olsun çok keyifli oluyo bence, ya da fırından yarım ekmeklik hamur alıp kızart akıllım. Çözücez senin bu pişi işiniAh o pişi unutuyorum, o kadar saçma bi zamanda aklıma geliyor ki, unutturmuyor kendini ama artık bi şekilde yemem lazım yoksa çıldıracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?