2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

arada olur böyle günler ya, toleransın düşmüş zaten uyuyamadım da dediydin kıyamam. bugün değişik bir şey yapsanıza eşinle beraber, rutinin dışına çıkın çok iyi gelir

Amin canım aslında ben normal doğumdan daha çok tırsıyorum ama hem bebek kendisi çıkmasını istiyorum hemde daha çabuk toparlanıyorsun yani çok avantajı var. Zaten sezaryen da bile doğum sancısını beklemeyi öneriyorlar. Yoksa bür sıkıntı yoksa yatıp duran bebeği aldırmak da hiç akıl karı değil.

Doğumdan sonra da valla pençelerimizi çıkarıcaz herkese karşı yapacak bi şey yok. Mazeretim var asabiyim ben modunda takılıp bebeğimize sarılcaz gerekirse de kırıp dökücez lohusalık geçtikten sonra da “ayy kusura bakma işte lohusalık hali” dicez. Kimse yeni doğum yapmış halimizle öfkelenmemizi hak edecek kadar değerli değil

Tövbe esrağfurullah sende mantı koycam de kız inadına bu isim işine karışmasalar ne güzel olur fikir soruldu mu sana da konuşuyorsun birde yani sorulsa neyse… sizde onların yanında açmayın kız mevzuyu koyun geçin sanki nerden haberleri olcak kimlik çıkınca alın ismi dersiniz

Bizi muhatap etmemesi gereken kişiler burada siyaset yapacak kişiler arayı bulacak kişiler eşler. Kimse kusura bakmasın. Madem anası babası susmuyor ona göre yol çizecek. Kimseyi kırsın demiyorum ama bu siyaset işidir. Eşini muhatap etme o zaman

aynen öyle ama bi yandan da kayınvalidelerin bi erkekten daha fazla lohusa psikolojisinden anlaması lazım. anlamıyosa da kendi kırılır zorla öğrenir artık.

ya bu isim konusunu çok takıp canınızı sıkmayın bence, nüfusa kaydettirecek olan sizsiniz. siz ismi koyduktan beğense de beğenmese de kimse bir şey diyemiyor, ona alışıyor ben etrafımdan hep böyle duydum gördüm ki çok sıradanın dışında, lakap gibi isimler koyan tanıdıklarım var. ortaya çok güzel bir şey çıkmış, ismi ahmet mi olmuş hüseyin mi olmuş isterse damacana olsun hiç fark etmiyor kimse için çünkü bu baktığımız şey muhteşem bir şey öyle düşünün.

aynen öyle ama bi yandan da kayınvalidelerin bi erkekten daha fazla lohusa psikolojisinden anlaması lazım. anlamıyosa da kendi kırılır zorla öğrenir artık.
Amaaan ne anlicak onların zamanında lohusa mı varmış canım benimki hep bu modda zaten. Anasını satayım hep polis eşi olduğu için tek başınaymış kv kp yok başında, yetimmiş ve öksüzmüş eşimin babası… anlamıyor. O nedenle şimdi artistlik yapıyor.

Ona da sorsan tek başına zor olduğunu söyler işte. Aman gerçekten salsınlar lohusaları. Kedi köpek bile doğurduğunda yavrularının yanına kimseyi yaklaştırmıyor. Destek olmak isteyen bi kap çorba yapsın getirsin herkes kendi yavrusuna bakar evelallah.

Eşim 2 gün evde durdu ya sıkılmış beyefendi, oda insanmış. Dışarı çıkarken yakaladım. Ge buraya nereye dedim. Ulen aylardır beni tek başıma dışarı salmıyorsun sabahtan akşama kadar evdeyim ben insan değil miyim. Şimdide gel bir saat seni gezdireyim dedi ben köpek miyim dedim. Az atar yapıyorum alttan alsın beni nazlanmak hakkım ben hamileyim ehehahahejrjrhrhhejej neyse 2 saate çıkardı ben çok yürüyemez mişim bahane de hazır hep neyse koçişe fazla yüklenmiiim bu kadar yeter

Benimki enteresan bir tip canım ben bakamam dedi baştan zaten 77 mi ne yaşında bende baktırmam. Bizim sıkıntılarımız başka kendisiyle. kendine bak bana yeter dedim bende peki dedi

Bende sezaryen olacaksa da kendi istediği zaman olsun istiyorum ama benim 40. Haftam 8 nisan da doluyor bayram haftası bakalım ne olucak dr normal doğum yaptıran biri aslında ama şimdi 9 gün tatil olucak alalım der mi ya da tatile gider mi beni biraz bunun endişesi alıyor. Yaşamayıp görücez kuzum belirsizlikleri de hiç sevmem ama sabır az kaldı.

Benim de 8 Nisan

Keşke benim belirsizliğim de sadece tarih olsaydı 32-36.haftalarımda yurtdışında eşimin yanında olacağım ve sonrasında orada doğurma ihtimalim de var. Ve gideceğim ülkede doğum bölümüne eşleri almıyolar. Yabancı dilim var ama tek başına sancı çekerken anadilim dışında konuşmak zorunda kalmak zorlayacak beni. Teslim oldum artık Allah nasıl ve nerde nasip ederse. Sağlıkla gelsin de yavrularımız

Düşünüyorum da hamilelikten önce de bunlar aynı insanlardı o zaman asla bu kadar takmıyordum neler neler yapmış olmalarına rağmen hamilelikte kesinlikle bastırılmış duygular patlıyor bence
Evet aynı insanlardı aynı olmaya da devam edecekler. Ama hassas zamanlardan geçiyoruz. Annem bana hamile kaldığında -ki 4 yıl sonra olmuşum ben- yerden döşeği kaldırmak istememiş ağır diye amcamdan yardım istemiş. Halalarımdan biri sanki altın kuzlayacak demiş. Ben 37 yaşındayım annemin hâlâ içine batar o laf. Bende o halamı hiç sevmem

Vardır vakti zamanı kuzum hiiiç düşünme sen bunları. Bak şubat ayı anneler 35-36-37 doğurmaya başladı. Bir bakmışsın çıkıvermiş hayır afiyet kolaylık isteyelim biz dua edelim Allah en doğrusunu bilir

E altın kuzlamış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…