- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
arada olur böyle günler ya, toleransın düşmüş zaten uyuyamadım da dediydin kıyamam. bugün değişik bir şey yapsanıza eşinle beraber, rutinin dışına çıkın çok iyi gelirAl işte. Kız annelerinden babalarından böyle şeyler duymuyoruz. Sonra erkek ana babasına gereksiz yükleniliyor oluyor. Enteresanlar gerçekten ya. Hele son aylarda iyice kafada kurma çok oluyormuş. Hormonlar da etkiliyor tabi sona yaklaşıyoruz.
Sürekli kafamda tartışıyorum. Yaşanmamış ama yaşanma ihtimali olan senaryolar dialoglar dönüyo kafamda. Bana böyle yaparlarsa böyle derim, şunu derlerse şöyle derim diye.
Bugün niyeyse hiç iyi hissetmiyorum dünden beri. Psikolojik yönden. Umarım geçer. Sonunda eşime bile söylemicem gitçem sezaryen günü alcam herkesi hastaneden arıcam gelin doğurdum dicem. Bebemi de kucğaımdan indirmicem.
Amin canım aslında ben normal doğumdan daha çok tırsıyorum ama hem bebek kendisi çıkmasını istiyorum hemde daha çabuk toparlanıyorsun yani çok avantajı var. Zaten sezaryen da bile doğum sancısını beklemeyi öneriyorlar. Yoksa bür sıkıntı yoksa yatıp duran bebeği aldırmak da hiç akıl karı değil.Bende normal olsun istiyorum ama zaman bakalım ne gösterecek yaşayarak öğrenicez artık valla ben sezaryen beni daha çok tırstırıyor. Ama nasibimiz de ne varsa onu yaşayacağız. Rabbım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Tövbe esrağfurullah sende mantı koycam de kız inadına bu isim işine karışmasalar ne güzel olur fikir soruldu mu sana da konuşuyorsun birde yani sorulsa neyse… sizde onların yanında açmayın kız mevzuyu koyun geçin sanki nerden haberleri olcak kimlik çıkınca alın ismi dersinizAyy kızlar siz kv sorununu yazdıkça benimkilere sinirleniyorum takmama kararı aldım ama zorlanıyorumbenim kp mesele çocuğumun ismini İnci koymayı düşünüyorum eşim Minel istiyor kendisi ise özge cansu falan sürekli isim öneriyor geçen eşimi kenara çekmiş o zaman bari Minel koyun diye akıl vermiş ... İnci ismini komik dalga geçilecek isim olarak görüyor minci diye bi yemekleri var ondan dolayı
Bizi muhatap etmemesi gereken kişiler burada siyaset yapacak kişiler arayı bulacak kişiler eşler. Kimse kusura bakmasın. Madem anası babası susmuyor ona göre yol çizecek. Kimseyi kırsın demiyorum ama bu siyaset işidir. Eşini muhatap etme o zamanDoğumdan sonra da valla pençelerimizi çıkarıcaz herkese karşı yapacak bi şey yok. Mazeretim var asabiyim ben modunda takılıp bebeğimize sarılcaz gerekirse de kırıp dökücez lohusalık geçtikten sonra da “ayy kusura bakma işte lohusalık hali” dicez. Kimse yeni doğum yapmış halimizle öfkelenmemizi hak edecek kadar değerli değil
aynen öyle ama bi yandan da kayınvalidelerin bi erkekten daha fazla lohusa psikolojisinden anlaması lazım. anlamıyosa da kendi kırılır zorla öğrenir artık.Bizi muhatap etmemesi gereken kişiler burada siyaset yapacak kişiler arayı bulacak kişiler eşler. Kimse kusura bakmasın. Madem anası babası susmuyor ona göre yol çizecek. Kimseyi kırsın demiyorum ama bu siyaset işidir. Eşini muhatap etme o zaman
ya bu isim konusunu çok takıp canınızı sıkmayın bence, nüfusa kaydettirecek olan sizsiniz. siz ismi koyduktan beğense de beğenmese de kimse bir şey diyemiyor, ona alışıyor ben etrafımdan hep böyle duydum gördüm ki çok sıradanın dışında, lakap gibi isimler koyan tanıdıklarım var. ortaya çok güzel bir şey çıkmış, ismi ahmet mi olmuş hüseyin mi olmuş isterse damacana olsun hiç fark etmiyor kimse için çünkü bu baktığımız şey muhteşem bir şey öyle düşünün.Ayy kızlar siz kv sorununu yazdıkça benimkilere sinirleniyorum takmama kararı aldım ama zorlanıyorumbenim kp mesele çocuğumun ismini İnci koymayı düşünüyorum eşim Minel istiyor kendisi ise özge cansu falan sürekli isim öneriyor geçen eşimi kenara çekmiş o zaman bari Minel koyun diye akıl vermiş ... İnci ismini komik dalga geçilecek isim olarak görüyor minci diye bi yemekleri var ondan dolayı
Amaaan ne anlicak onların zamanında lohusa mı varmış canım benimki hep bu modda zaten. Anasını satayım hep polis eşi olduğu için tek başınaymış kv kp yok başında, yetimmiş ve öksüzmüş eşimin babası… anlamıyor. O nedenle şimdi artistlik yapıyor.aynen öyle ama bi yandan da kayınvalidelerin bi erkekten daha fazla lohusa psikolojisinden anlaması lazım. anlamıyosa da kendi kırılır zorla öğrenir artık.
Ona da sorsan tek başına zor olduğunu söyler işte. Aman gerçekten salsınlar lohusaları. Kedi köpek bile doğurduğunda yavrularının yanına kimseyi yaklaştırmıyor. Destek olmak isteyen bi kap çorba yapsın getirsin herkes kendi yavrusuna bakar evelallah.Amaaan ne anlicak onların zamanında lohusa mı varmış canım benimki hep bu modda zaten. Anasını satayım hep polis eşi olduğu için tek başınaymış kv kp yok başında, yetimmiş ve öksüzmüş eşimin babası… anlamıyor. O nedenle şimdi artistlik yapıyor.
Benimki enteresan bir tip canım ben bakamam dedi baştan zaten 77 mi ne yaşında bende baktırmam. Bizim sıkıntılarımız başka kendisiyle.Ona da sorsan tek başına zor olduğunu söyler işte. Aman gerçekten salsınlar lohusaları. Kedi köpek bile doğurduğunda yavrularının yanına kimseyi yaklaştırmıyor. Destek olmak isteyen bi kap çorba yapsın getirsin herkes kendi yavrusuna bakar evelallah.
Bende sezaryen olacaksa da kendi istediği zaman olsun istiyorum ama benim 40. Haftam 8 nisan da doluyor bayram haftası bakalım ne olucak dr normal doğum yaptıran biri aslında ama şimdi 9 gün tatil olucak alalım der mi ya da tatile gider mi beni biraz bunun endişesi alıyor. Yaşamayıp görücez kuzum belirsizlikleri de hiç sevmem ama sabır az kaldı.Amin canım aslında ben normal doğumdan daha çok tırsıyorum ama hem bebek kendisi çıkmasını istiyorum hemde daha çabuk toparlanıyorsun yani çok avantajı var. Zaten sezaryen da bile doğum sancısını beklemeyi öneriyorlar. Yoksa bür sıkıntı yoksa yatıp duran bebeği aldırmak da hiç akıl karı değil.
Bende sezaryen olacaksa da kendi istediği zaman olsun istiyorum ama benim 40. Haftam 8 nisan da doluyor bayram haftası bakalım ne olucak dr normal doğum yaptıran biri aslında ama şimdi 9 gün tatil olucak alalım der mi ya da tatile gider mi beni biraz bunun endişesi alıyor. Yaşamayıp görücez kuzum belirsizlikleri de hiç sevmem ama sabır az kaldı.
Evt gördüm sizinle günümüz aynı bakalım hangimiz önce olur ya da aynı günde mi olur. Çok heyecanlıBenim de 8 Nisan
Evt gördüm sizinle günümüz aynı bakalım hangimiz önce olur ya da aynı günde mi olur. Çok heyecanlı
Keşke benim belirsizliğim de sadece tarih olsaydıBende sezaryen olacaksa da kendi istediği zaman olsun istiyorum ama benim 40. Haftam 8 nisan da doluyor bayram haftası bakalım ne olucak dr normal doğum yaptıran biri aslında ama şimdi 9 gün tatil olucak alalım der mi ya da tatile gider mi beni biraz bunun endişesi alıyor. Yaşamayıp görücez kuzum belirsizlikleri de hiç sevmem ama sabır az kaldı.
Evet aynı insanlardı aynı olmaya da devam edecekler. Ama hassas zamanlardan geçiyoruz. Annem bana hamile kaldığında -ki 4 yıl sonra olmuşum ben- yerden döşeği kaldırmak istememiş ağır diye amcamdan yardım istemiş. Halalarımdan biri sanki altın kuzlayacak demiş. Ben 37 yaşındayım annemin hâlâ içine batar o laf. Bende o halamı hiç sevmemDüşünüyorum da hamilelikten önce de bunlar aynı insanlardı o zaman asla bu kadar takmıyordum neler neler yapmış olmalarına rağmen hamilelikte kesinlikle bastırılmış duygular patlıyor bence
Vardır vakti zamanı kuzum hiiiç düşünme sen bunları. Bak şubat ayı anneler 35-36-37 doğurmaya başladı. Bir bakmışsın çıkıvermişBende sezaryen olacaksa da kendi istediği zaman olsun istiyorum ama benim 40. Haftam 8 nisan da doluyor bayram haftası bakalım ne olucak dr normal doğum yaptıran biri aslında ama şimdi 9 gün tatil olucak alalım der mi ya da tatile gider mi beni biraz bunun endişesi alıyor. Yaşamayıp görücez kuzum belirsizlikleri de hiç sevmem ama sabır az kaldı.
E altın kuzlamış?Evet aynı insanlardı aynı olmaya da devam edecekler. Ama hassas zamanlardan geçiyoruz. Annem bana hamile kaldığında -ki 4 yıl sonra olmuşum ben- yerden döşeği kaldırmak istememiş ağır diye amcamdan yardım istemiş. Halalarımdan biri sanki altın kuzlayacak demiş. Ben 37 yaşındayım annemin hâlâ içine batar o laf. Bende o halamı hiç sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?