2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hay Allah razı olsun ya bunu bi doktoruma sorayım al derse alırım

Ay iyi ki yazmışım buraya tamam alırım ya çok iyi

Evin önüne çıkmaya cesaret etmen bile beni etkiledi şahsen ben aman çok ağırlaştım mottosu ile hep yatıyorum, yada birr yerden bir yere araba ile gideceksek gidiyorum kendimi artık ffil gibi hissediyorum
Tospalağım ya sen ki gezginci kuştun kabarmışsın demek

Böyle durumlarda öneriniz nedir ? Dinleneyim mi yürüyüş mü yapayim. Su mu içeyim çok kötü oluyorum .Birde sizce şeker değerlerim çok mu yüksek ?
Ya ben değerlerinize bir şey diyemem çünkü benim bu sekilde bakılmadi. Jinekologumun şüphesiyle endokrinolojide bir hafta aralıklarla açlık şekeri bakıldı, değerlerim kaçtı tam bilmiyorum ama yüksek dendi ve daha 9. Hafta olduğu için bir kez daha kan alınıp son 3 ay değerlerine bakıldı acaba daha önceden şeker var mıydı diye. Bu sekilde hamilelik şekeri bulundu.

Ben o yüzden bu 50 gr 75 gr mevzusunu çok bilemiyorum. Ama sana kendimi nasıl olcuyorum onu söyleyeyim. Açlık her gün olcuyorum 95 sınır. 90in üstüne hiç çıkmıyor. Bir de gün içerisinde kendi seçtiğim bir öğünden 1 SAAT SONRA olcuyorum. Orada 140i geçmemesi gerekiyor. Genelde 100-120 arası çıkıyor. Ben genelde akşamları olcuyorum çünkü en çok iştahım o zaman oluyor ve en çeşitli ve çok akşamları yiyorum. Bu sekilde belki size örnek gibi olur. Bu değerleri ve olctugum öğünde ne yedigimi iki haftada bir doktoruma gönderiyorum, hamile şekeri günlüğü diye bir şey var, turkiyede nasıl nilmiyorum. O bakıp arıyor. Bu zaman kadar hep çok iyi böyle devam dedi.

Kahkaha attım ya, Adana’ya gelsene dostum götümüzü tuta tuta yürürüz utanmam yanımdaki de yaparsa

Bakıyor valla sağ olsun yatağımı bile topluyor, anamdan görmedim bu konforu

Ayy kızlar siz kv sorununu yazdıkça benimkilere sinirleniyorum takmama kararı aldım ama zorlanıyorum benim kp mesele çocuğumun ismini İnci koymayı düşünüyorum eşim Minel istiyor kendisi ise özge cansu falan sürekli isim öneriyor geçen eşimi kenara çekmiş o zaman bari Minel koyun diye akıl vermiş ... İnci ismini komik dalga geçilecek isim olarak görüyor minci diye bi yemekleri var ondan dolayı

Al işte. Kız annelerinden babalarından böyle şeyler duymuyoruz. Sonra erkek ana babasına gereksiz yükleniliyor oluyor. Enteresanlar gerçekten ya. Hele son aylarda iyice kafada kurma çok oluyormuş. Hormonlar da etkiliyor tabi sona yaklaşıyoruz.

Sürekli kafamda tartışıyorum. Yaşanmamış ama yaşanma ihtimali olan senaryolar dialoglar dönüyo kafamda. Bana böyle yaparlarsa böyle derim, şunu derlerse şöyle derim diye.

Bugün niyeyse hiç iyi hissetmiyorum dünden beri. Psikolojik yönden. Umarım geçer. Sonunda eşime bile söylemicem gitçem sezaryen günü alcam herkesi hastaneden arıcam gelin doğurdum dicem. Bebemi de kucğaımdan indirmicem.

Kız ne iyi fikir bu he hahaha

Bende normal olsun istiyorum ama zaman bakalım ne gösterecek yaşayarak öğrenicez artık valla ben sezaryen beni daha çok tırstırıyor. Ama nasibimiz de ne varsa onu yaşayacağız. Rabbım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Ayy ben başta böyleydim. İnanılmaz senaryolar kurup kendimi öyle dolduruyordum ki. Herkesin midesi bulanıyordu bişeylerden tiksiniyorlardı ben bildiğin kocamın ailesinden tiksinmiştim. Hiç de haksız değildim bu arada. Sende haksız değilsin canım. İnsan durduk yere bu hale gelmiyor.

Düşünüyorum da hamilelikten önce de bunlar aynı insanlardı o zaman asla bu kadar takmıyordum neler neler yapmış olmalarına rağmen hamilelikte kesinlikle bastırılmış duygular patlıyor bence

Kızlar dün gece inanılmaz bir ağrı yaşadım. Zaten 1 2 haftadır arada yalancı sancılar yoklamaya başlamıştı ama dünkü öyle böyle bir şey değildi. Nefesim kesildi hareket edemedim karnım inanılmaz gerildi 15-20 saniye süpürüp geçti. 10 dk sonra falan tekrar aynı şekilde. Sabah 6 ya kadar kaç kere oldu sayamadım.Ay doğuruyorum sandım valla. Yarın randevum var Allahtan yoksa acile giderdim koşa koşa

Ben olsam çoktan gitmiştim geçmiş olsun canım

Kız gavura kızıp da oruç bozulur mu? Onlar yüzünden normal doğurabilecekken sezaryen olsan sonradan suçluluk duyarsın yapma etme. Eşinle konuş doğuma giderken kimseye söylemeyin 7-8 cm açıklık olunca arayın haber verin doğuyo diye olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…