Hay Allah razı olsun ya bunu bi doktoruma sorayım al derse alırımCanım bak ben bunu kullanıyorum, magnezyum, kalsiyum ikisi bir arada ; doktor vermişti bana 4. Ay da başlamıştım. Çok kalça ağrım olduğu için;
Vitabiotics Osteocare Original 90 Tablet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Osteocare Kalsiyum,Magnezyum, Çinko, D vitamini İçeren Kemik Sağlığı Vitamini 90 Tablet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay iyi ki yazmışım buraya tamam alırım ya çok iyiDoğal çözüm arıyorsan kesinlikle çiğ taze çekilmiş katkısız tahin öneririm sabahları aç karna bi yemek kaşığı. Müthiş iyi geldi bana.
Benim ağrılarım çok erken başlamıştı 5. Ayda falan belime bacağıma kalçama fena halde kramp giriyordu, benim ebe önerdi bende tesadüfen taze çeken bi yere denk gelip aldım. Ağrılarım kramplarım kesildi.
Demirin falan hep düşüktü tahinden sonra ki tahlilde sınırların içindeydi tabi tahinden mi kaynaklandı bilmiyorum ama bana çok iyi geldi, özellikle midemi de çok rahatlatıyordu
Hay Allah razı olsun ya bunu bi doktoruma sorayım al derse alırım
Tospalağım ya sen ki gezginci kuştun kabarmışsın demekEvin önüne çıkmaya cesaret etmen bile beni etkiledi şahsenben aman çok ağırlaştım mottosu ile hep yatıyorum, yada birr yerden bir yere araba ile gideceksek gidiyorum kendimi artık ffil gibi hissediyorum
Ya ben değerlerinize bir şey diyemem çünkü benim bu sekilde bakılmadi. Jinekologumun şüphesiyle endokrinolojide bir hafta aralıklarla açlık şekeri bakıldı, değerlerim kaçtı tam bilmiyorum ama yüksek dendi ve daha 9. Hafta olduğu için bir kez daha kan alınıp son 3 ay değerlerine bakıldı acaba daha önceden şeker var mıydı diye. Bu sekilde hamilelik şekeri bulundu.Böyle durumlarda öneriniz nedir ? Dinleneyim mi yürüyüş mü yapayim. Su mu içeyim çok kötü oluyorum .Birde sizce şeker değerlerim çok mu yüksek ?
Kahkaha attım ya, Adana’ya gelsene dostum götümüzü tuta tuta yürürüz utanmam yanımdaki de yaparsaAğrıyor dostum benim de totom ağrıyor, iki dakka yürüyim diyorum bin pişman olup yolda götümü tutmamak için kendimle savaşıyorum. Avuçlasam o baskı hissi gidicek gibi geliyo çünkü ama toplum buna hazır değil diyip telkin ediyorum kendimi
Senin kaynanan iyiydi ya bakar o sana, uzat ayağını ay belim koptu anne falan de prenseslik yap ndjdj
Al işte. Kız annelerinden babalarından böyle şeyler duymuyoruz. Sonra erkek ana babasına gereksiz yükleniliyor oluyor. Enteresanlar gerçekten ya. Hele son aylarda iyice kafada kurma çok oluyormuş. Hormonlar da etkiliyor tabi sona yaklaşıyoruz.Ayy kızlar siz kv sorununu yazdıkça benimkilere sinirleniyorum takmama kararı aldım ama zorlanıyorumbenim kp mesele çocuğumun ismini İnci koymayı düşünüyorum eşim Minel istiyor kendisi ise özge cansu falan sürekli isim öneriyor geçen eşimi kenara çekmiş o zaman bari Minel koyun diye akıl vermiş ... İnci ismini komik dalga geçilecek isim olarak görüyor minci diye bi yemekleri var ondan dolayı
Benim genelde hep 10/6 arada düşüyo 9/5Kizlar tansiyonlariniz kaça kac cikiyor ortalama ?
Kız ne iyi fikir bu he hahahaAl işte. Kız annelerinden babalarından böyle şeyler duymuyoruz. Sonra erkek ana babasına gereksiz yükleniliyor oluyor. Enteresanlar gerçekten ya. Hele son aylarda iyice kafada kurma çok oluyormuş. Hormonlar da etkiliyor tabi sona yaklaşıyoruz.
Sürekli kafamda tartışıyorum. Yaşanmamış ama yaşanma ihtimali olan senaryolar dialoglar dönüyo kafamda. Bana böyle yaparlarsa böyle derim, şunu derlerse şöyle derim diye.
Bugün niyeyse hiç iyi hissetmiyorum dünden beri. Psikolojik yönden. Umarım geçer. Sonunda eşime bile söylemicem gitçem sezaryen günü alcam herkesi hastaneden arıcam gelin doğurdum dicem. Bebemi de kucğaımdan indirmicem.
Benim de düşük çıkar hep 9/6 falanKizlar tansiyonlariniz kaça kac cikiyor ortalama ?
Bende normal olsun istiyorum ama zaman bakalım ne gösterecek yaşayarak öğrenicez artık valla ben sezaryen beni daha çok tırstırıyor. Ama nasibimiz de ne varsa onu yaşayacağız. Rabbım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Çatı konusunda artık yaşayıp göreceğiz bakalım neler yapacaklar normal doğumu istiyorum yani nasip olursa ya doğum sonrası için de istiyorum sezaryen hiç istemiyorum ama işte istemekle olmuyor bakalım ben dua mı edeyim de nasip ne olursa
Kv tarafı bi uzak dursun gerçekten ya istisnaları ayrı tutarak söylüyorum hayırdan çok şerleri var ötede oynasınlar konuşsunlar
Ayy ben başta böyleydim. İnanılmaz senaryolar kurup kendimi öyle dolduruyordum ki. Herkesin midesi bulanıyordu bişeylerden tiksiniyorlardı ben bildiğin kocamın ailesinden tiksinmiştim. Hiç de haksız değildim bu arada. Sende haksız değilsin canım. İnsan durduk yere bu hale gelmiyor.Al işte. Kız annelerinden babalarından böyle şeyler duymuyoruz. Sonra erkek ana babasına gereksiz yükleniliyor oluyor. Enteresanlar gerçekten ya. Hele son aylarda iyice kafada kurma çok oluyormuş. Hormonlar da etkiliyor tabi sona yaklaşıyoruz.
Sürekli kafamda tartışıyorum. Yaşanmamış ama yaşanma ihtimali olan senaryolar dialoglar dönüyo kafamda. Bana böyle yaparlarsa böyle derim, şunu derlerse şöyle derim diye.
Bugün niyeyse hiç iyi hissetmiyorum dünden beri. Psikolojik yönden. Umarım geçer. Sonunda eşime bile söylemicem gitçem sezaryen günü alcam herkesi hastaneden arıcam gelin doğurdum dicem. Bebemi de kucğaımdan indirmicem.
Düşünüyorum da hamilelikten önce de bunlar aynı insanlardı o zaman asla bu kadar takmıyordum neler neler yapmış olmalarına rağmen hamilelikte kesinlikle bastırılmış duygular patlıyor benceAyy ben başta böyleydim. İnanılmaz senaryolar kurup kendimi öyle dolduruyordum ki. Herkesin midesi bulanıyordu bişeylerden tiksiniyorlardı ben bildiğin kocamın ailesinden tiksinmiştim. Hiç de haksız değildim bu arada. Sende haksız değilsin canım. İnsan durduk yere bu hale gelmiyor.
Ben olsam çoktan gitmiştim geçmiş olsun canımKızlar dün gece inanılmaz bir ağrı yaşadım. Zaten 1 2 haftadır arada yalancı sancılar yoklamaya başlamıştı ama dünkü öyle böyle bir şey değildi. Nefesim kesildi hareket edemedim karnım inanılmaz gerildi 15-20 saniye süpürüp geçti. 10 dk sonra falan tekrar aynı şekilde. Sabah 6 ya kadar kaç kere oldu sayamadım.Ay doğuruyorum sandım valla. Yarın randevum var Allahtan yoksa acile giderdim koşa koşa
Kız gavura kızıp da oruç bozulur mu? Onlar yüzünden normal doğurabilecekken sezaryen olsan sonradan suçluluk duyarsın yapma etme. Eşinle konuş doğuma giderken kimseye söylemeyin 7-8 cm açıklık olunca arayın haber verin doğuyo diye olsun bitsin.Al işte. Kız annelerinden babalarından böyle şeyler duymuyoruz. Sonra erkek ana babasına gereksiz yükleniliyor oluyor. Enteresanlar gerçekten ya. Hele son aylarda iyice kafada kurma çok oluyormuş. Hormonlar da etkiliyor tabi sona yaklaşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?