2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa cidden mi, benim aldığım diyet ürünlerin hepsinde hurma var, dikkat edeyim o zaman bende, daha erken aman diyim bi kaza maza yaşamayalım

Bugün güne hızlı başladık. Eşim evde yeter beni kurtarın modundan buraya dadandım ben şahsen. Herkese bi yorum yapıyorum

75mg
0dk 100 referans araliği 70-95
60. Dk 192 referans araliği 70-180
120. Dk 155 referans araliği 70-155
Normalde açlik glikoz değerime sürekli bakiyorum kanda 75 cikardi dün hastanede 91 cikti kanda ama kitle ölçüm yapti ilk değerimde 100 cikti. Onu referans aldi

Kıyamam ge.m,ş olsun kuzum. Hemen başla takviyelere dinlenmeye.

Öksürük reflüden de olabilir.

Merhaba canım,

Aynı şekilde benimde bebeğimin 18. Haftada kafasında iki tane kist olduğunu öğrendim. Banada zeka testi fetal dna testi dedi sonra ikili tarama testi yaptırmışsın temiz çıkmış yani bu test bize diyorki bu kistler ilerleyen haftalarda kendiliğinden kaybolacak diyor dedi. 1 ay sonra görüşürüz dedi kontrolüm haftaya 21. Haftamda oluyorum.
Siz neler yaptınız nasılsınız umarım güzel haberler almışsınızdır.

Yaa cidden mi, benim aldığım diyet ürünlerin hepsinde hurma var, dikkat edeyim o zaman bende, daha erken aman diyim bi kaza maza yaşamayalım
Seni etkiler mi bilemem bana iyi gelmedi canım herkesin bünyesi farklı tabi. Benim diyetisyen son ay hurma alımını artıracağım sende doğuma kasılmalara etkisi oluyor demişti. Tabi bilemiyorum doğuma yakın hunharca yemeyi düşünüyorum

Benim de bugün nöbet haftam değil o yüzden acayip rahatım, gebe olduğum için de iş yüklemiyorlar, buralarda eğleniyorum

Açlık yüksek çıkmış canım toklukta evet ama yükselme el ayak titremesi yapar mı bilemedim onu yüksek arkadaşlara danışmak lazım Meine Sterne mesela formumuzun şekerden sorumlu devlet bakanı oluyor kendisi

Merhaba
Benim doktorumda 18. Haftada aynı şeyi söyledi. Nasılsınız umarım kistler kaybolmuştur güzel haberler almışsınızdır. Benim kontrolüm haftaya 21. Haftada ondan sonra daha hiç gitmedim.

Daha önce denedim beceremedim ya ben bu hamur işlerinde hiç iyi değilim, hazır yufkadan börek bile yapamıyorum .
Cami önü çok mantıklıymış ya kesin yapılan bi cami vardır
Fırından hamur satın alıp yapmıştım ben bi kere

Kuzu benim ailede şeker olduğu için ben şeker yüklemesinden önce açlık, 3 aylık falan baktırıyordum çok iyi çıkıyordu. Şeker yüklemesi bi yaptık ki 1. Saat tokluk 200 çıktı. Zaten bebeğin de kilosu karın çevresi önden gidiyordu su fazlalığı da vardı. Doktor diyetisyene endokrinolojiye yönlendirdi beni, doğuma kadar diyet ve endokrinoloji takibiyle devam edeceğim ama korkma ben ilk başlarda çok korktum tedirgin oldum burda kızlar darladım sağolasın canım anneler beni rahatlattı. Bende diyetine başladım ara ara kaçaklar yapıyorum tabii değerlerde diyetten dolayı sınırlar içerisinde çıkıyor, alıştım da dikkat edince sıkıntı olmuyor.
Hatta iki gün önce endokrinolojiye gözüktüm.
Şeker hastası olur muyum doğum sonrası korkuyorum dedim.
' hiç korkmana gerek yok 1/5 oranında devam eder ki seninki diyetle hallolmuş insülin bile kullanmıyorsun rahat ol' dedi.

Bende diyete başlaidm ama ölçüm istemedi doktorum aclik üç ayliklarim benimde çok iyi . Diyete başladim ama bugün işte kahvalti yaparken ani titreme baş dönmesi yapti . Bir saattir baş ağrimib geçmesini bekliyorum . Böyle durumlarda ne yapiyorsunuz ?

Bizim mevzular belli kuzu;
1 kv
2 kv
3 kv
4 kp (varsa benim yok )
5 görümce (benim yok )
6 elti
7 duygusuz eşler sorunsalı
8 alışveriş eksikler
9 bebek bugün hareket etmedi napsak ki mütemadiyen
6 ve 9 hariç maşşallahhhh hepsii mevcuttur bu bünyede

Meine Sterne mrb dün şeker yüklemesi testi yaptirdim değerlerim bu şekilde cikti . Bugün kahvaltida aniden başina ağri girdi titreme tuttu .Sebebi ne olabilir . Ne öneriyorsunuz

hava soğuksa o da çok tıkıyor minnoş hemen canını sıkma, sonuçta 5 derecede yürümekle 20 derecede yürümek aynı konforda olmuyor ciğerlerimiz için, zaten sıkıntıdalar şu ara yerleri daralmış vaziyette. ağrılarla ilgili bir şey diyemiyorum, benim de artık ayakta durmaktan bağımsız ağrılarım oluyor ama bu işin fıtratında bu var diyip geçiyorum. hadi rambo, düştüğün yerden devam ediceksin kalk bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…