Yaa cidden mi, benim aldığım diyet ürünlerin hepsinde hurma var, dikkat edeyim o zaman bende, daha erken aman diyim bi kaza maza yaşamayalımOnlar hurmadan yapılıyor aslında çok sağlıklı ama ben bilmeden yemiştim kasılmam olmuştu kasıklarımda bunu hünnapın bebe bisküvisini yiyince de yaşıyorum oda hurma pekmezi var içinde şahsen hurma şuan beni etkiliyor uzak durmayı tercih ediyorum. Gözlemledim ne zaman yesem ağrılarım artıyor yani.
Bugün güne hızlı başladık. Eşim evde yeter beni kurtarın modundan buraya dadandım ben şahsen. Herkese bi yorum yapıyorumMaşallah kızlar bu sabah pek aktifsiniz. Güne kaynana dedikodusu okuyarak başladım. A Afratafrac takma kafana ya. Bu kadın düzelmez bir yol tutturmuş gidiyor. Sen kabarmaya devam etkadın diyecek bir şey bulmayınca yeni deyimler bulmuş
Sonra lokmalar pişilerbende tam hamur aşığı olarak kokusu bile geldi yapanlara yiyenlere afiyet olsun. Gece uyuyamadım bende kaç gündür öksürük baş ağrısı bir garibim. Sabah uyuyabildim şimdi uyandım
75mgŞekerin ani yükselmesi veya düşmesi sonucu olabilir ama illa buda diyemeyiz canım şimdi. şeker çok düştüğünde baş ağrısı, göz kararması, baş dönmesi yapar ama tabi ölçüm yapmak lazım. Değerlerin kaç çıkmıştı? Gerçi yüksek çıkması da ani düşmesini veya yükselmesini bağlayan bişi değil
Kıyamam ge.m,ş olsun kuzum. Hemen başla takviyelere dinlenmeye.Maşallah kızlar bu sabah pek aktifsiniz. Güne kaynana dedikodusu okuyarak başladım. A Afratafrac takma kafana ya. Bu kadın düzelmez bir yol tutturmuş gidiyor. Sen kabarmaya devam etkadın diyecek bir şey bulmayınca yeni deyimler bulmuş
Sonra lokmalar pişilerbende tam hamur aşığı olarak kokusu bile geldi yapanlara yiyenlere afiyet olsun. Gece uyuyamadım bende kaç gündür öksürük baş ağrısı bir garibim. Sabah uyuyabildim şimdi uyandım
Merhaba canım,Geçmiş olsun benim de 23.haftada detaylı ultrasonda koroid pleksus kisti olduğunu öğrendik dediğiniz gibi doktor 6.aydan sonra kendiliğinden kaybolabildiğini söyledi ama 2 mm'den büyük olduğu için endişelendik.Fetal Dna analizi yaptırmamızı tavsiye etti ancak onu da devlet hastaneleri yapmıyor özelde 15-16 bin tl tutuyormuş siz nasıl yaptırdınız ?
Seni etkiler mi bilemem bana iyi gelmedi canım herkesin bünyesi farklı tabi. Benim diyetisyen son ay hurma alımını artıracağım sende doğuma kasılmalara etkisi oluyor demişti. Tabi bilemiyorum doğuma yakın hunharca yemeyi düşünüyorumYaa cidden mi, benim aldığım diyet ürünlerin hepsinde hurma var, dikkat edeyim o zaman bende, daha erken aman diyim bi kaza maza yaşamayalım
Benim de bugün nöbet haftam değil o yüzden acayip rahatım, gebe olduğum için de iş yüklemiyorlar, buralarda eğleniyorumMaşallah kızlar bu sabah pek aktifsiniz. Güne kaynana dedikodusu okuyarak başladım. A Afratafrac takma kafana ya. Bu kadın düzelmez bir yol tutturmuş gidiyor. Sen kabarmaya devam etkadın diyecek bir şey bulmayınca yeni deyimler bulmuş
Açlık yüksek çıkmış canım toklukta evet ama yükselme el ayak titremesi yapar mı bilemedim onu yüksek arkadaşlara danışmak lazım75mg
0dk 100 referans araliği 70-95
60. Dk 192 referans araliği 70-180
120. Dk 155 referans araliği 70-155
Normalde açlik glikoz değerime sürekli bakiyorum kanda 75 cikardi dün hastanede 91 cikti kanda ama kitle ölçüm yapti ilk değerimde 100 cikti. Onu referans aldi
MerhabaMerhabalar öncelikle bir an önce geçer inşallah.Tüp bebekle 18 haftalık hamileyim dün ki kontrolde bebeğimin beyninin 2 tarafında koroid plexus kisti olduğunu öğrendim.Ben hem nifty hem 3 lü test yaptırmıştım her şey temiz çıkmıştı.Doktor testlerin temizse kafaya takma kendiliğinden kapanır dedi ama bizde ne moral kaldı ne başka bir şey.1 günde 10 yıl yaşlandım Allah beterinden korusun.Bugün kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek.Sizin doktorlarınız ne dedi acaba
Fırından hamur satın alıp yapmıştım ben bi kereDaha önce denedim beceremedim ya ben bu hamur işlerinde hiç iyi değilim, hazır yufkadan börek bile yapamıyorum.
Cami önü çok mantıklıymış ya kesin yapılan bi cami vardır
Kuzu benim ailede şeker olduğu için ben şeker yüklemesinden önce açlık, 3 aylık falan baktırıyordum çok iyi çıkıyordu. Şeker yüklemesi bi yaptık ki 1. Saat tokluk 200 çıktı. Zaten bebeğin de kilosu karın çevresi önden gidiyordu su fazlalığı da vardı. Doktor diyetisyene endokrinolojiye yönlendirdi beni, doğuma kadar diyet ve endokrinoloji takibiyle devam edeceğim ama korkma ben ilk başlarda çok korktum tedirgin oldum burda kızlar darladım sağolasın canım anneler beni rahatlattı. Bende diyetine başladım ara ara kaçaklar yapıyorum tabii75mg
Normalde açlik glikoz değerime sürekli bakiyorum kanda 75 cikardi dün hastanede 91 cikti kanda ama kitle ölçüm yapti ilk değerimde 100 cikti. Onu referans aldi
Nasıldı peki tadı olmuş muyduFırından hamur satın alıp yapmıştım ben bi kere
Bende diyete başlaidm ama ölçüm istemedi doktorum aclik üç ayliklarim benimde çok iyi . Diyete başladim ama bugün işte kahvalti yaparken ani titreme baş dönmesi yapti . Bir saattir baş ağrimib geçmesini bekliyorum . Böyle durumlarda ne yapiyorsunuz ?Kuzu benim ailede şeker olduğu için ben şeker yüklemesinden önce açlık, 3 aylık falan baktırıyordum çok iyi çıkıyordu. Şeker yüklemesi bi yaptık ki 1. Saat tokluk 200 çıktı. Zaten bebeğin de kilosu karın çevresi önden gidiyordu su fazlalığı da vardı. Doktor diyetisyene endokrinolojiye yönlendirdi beni, doğuma kadar diyet ve endokrinoloji takibiyle devam edeceğim ama korkma ben ilk başlarda çok korktum tedirgin oldum burda kızlar darladım sağolasın canım anneler beni rahatlattı. Bende diyetine başladım ara ara kaçaklar yapıyorum tabiideğerlerde diyetten dolayı sınırlar içerisinde çıkıyor, alıştım da dikkat edince sıkıntı olmuyor.
Hatta iki gün önce endokrinolojiye gözüktüm.
Şeker hastası olur muyum doğum sonrası korkuyorum dedim.
' hiç korkmana gerek yok 1/5 oranında devam eder ki seninki diyetle hallolmuş insülin bile kullanmıyorsun rahat ol' dedi.
Pek reflü gibi değil. Öksürmek gene neyse de artık insan tutamıyor kendini pedle geziyorumKıyamam ge.m,ş olsun kuzum. Hemen başla takviyelere dinlenmeye.
Öksürük reflüden de olabilir.
AmanınnnnErenköy’de bir yer var agahoğlu diye inanılmaz güzel yapıyor, marmaray’a yakınsanız gelin eşinle valla. Mantısı falan da efsanevi.
6 ve 9 hariç maşşallahhhh hepsii mevcuttur bu bünyedeBizim mevzular belli kuzu;
1 kv
2 kv
3 kv
4 kp (varsa benim yok)
5 görümce (benim yok)
6 elti
7 duygusuz eşler sorunsalı
8 alışveriş eksikler
9 bebek bugün hareket etmedi napsak ki mütemadiyen
75mg
Böyle böyle zengin olmuş olabilirlerSanırım kendileri de inanıyor buna yoksa böyle gerçekçi rol yapılamaz
hava soğuksa o da çok tıkıyor minnoş hemen canını sıkma, sonuçta 5 derecede yürümekle 20 derecede yürümek aynı konforda olmuyor ciğerlerimiz için, zaten sıkıntıdalar şu ara yerleri daralmış vaziyette. ağrılarla ilgili bir şey diyemiyorum, benim de artık ayakta durmaktan bağımsız ağrılarım oluyor ama bu işin fıtratında bu var diyip geçiyorum. hadi rambo, düştüğün yerden devam ediceksin kalk bakalımKızlar daha 2.5 ayım var ben tükenmeye başladım ya her yerim ağrıyor, biraz yürüsem tıkanıyorum oğlumda daha geç olmuştu bunlar çok canım sıkıldı sabah sabah yürüdüğüm 1800 adım evin önünde nasıl tıkandım kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?