- 20 Şubat 2023
- 159
- 194
- 23
- 39
Bu cumartesi gidicem cnm en son yanlış hatırlamıyorsam 26+5 te gittim 35cm 995gr. Çıkmıştı şimdi çok merak ediyorum kaç oldu diye heyecanla cumartesiyi bekliyorum. Buara da benimde sat 3 temmuz hatta ben o gün tüp bebek transferi mi düşük yaptım. Dr korunma dedi ve nasip ben hamile kaldım.Gerçekten de öyle, sat 3 Temmuz benimsağlıkla gelsinler gerçekten, en son li kontrol de boy kilo söylediler mi sana canım
Şahsen Ben evlendiğim ilk günden ama bak ne evlenmesi onlarla tanıştığım ilk günden beri onlar bana takık ben onlara o nedenle kuzum benim bastırılmış bir duygum yok çat çut gömüyorum…. aksine hamilelikte daha bi anlayışlı oldum bu insanlara. Bir duygusallık geldi.Düşünüyorum da hamilelikten önce de bunlar aynı insanlardı o zaman asla bu kadar takmıyordum neler neler yapmış olmalarına rağmen hamilelikte kesinlikle bastırılmış duygular patlıyor bence
İçiniz rahat olsun eminim güzel geçecektir. Öyle yada böyle doğuyor bu minnoşlar sağlıkla gelsin umarım güzel bir doğum anınız olur kolay geçer.Keşke benim belirsizliğim de sadece tarih olsaydı32-36.haftalarımda yurtdışında eşimin yanında olacağım ve sonrasında orada doğurma ihtimalim de var. Ve gideceğim ülkede doğum bölümüne eşleri almıyolar. Yabancı dilim var ama tek başına sancı çekerken anadilim dışında konuşmak zorunda kalmak zorlayacak beni. Teslim oldum artık Allah nasıl ve nerde nasip ederse. Sağlıkla gelsin de yavrularımız
Ayy hangi ülkede pekiKeşke benim belirsizliğim de sadece tarih olsaydı32-36.haftalarımda yurtdışında eşimin yanında olacağım ve sonrasında orada doğurma ihtimalim de var. Ve gideceğim ülkede doğum bölümüne eşleri almıyolar. Yabancı dilim var ama tek başına sancı çekerken anadilim dışında konuşmak zorunda kalmak zorlayacak beni. Teslim oldum artık Allah nasıl ve nerde nasip ederse. Sağlıkla gelsin de yavrularımız
Katar’da. Tek tesellim doğum hizmetlerinin gerçekten çok iyi olmasıAyy hangi ülkede peki
Bu cumartesi gidicem cnm en son yanlış hatırlamıyorsam 26+5 te gittim 35cm 995gr. Çıkmıştı şimdi çok merak ediyorum kaç oldu diye heyecanla cumartesiyi bekliyorum. Buara da benimde sat 3 temmuz hatta ben o gün tüp bebek transferi mi düşük yaptım. Dr korunma dedi ve nasip ben hamile kaldım.
İyi bariKatar’da. Tek tesellim doğum hizmetlerinin gerçekten çok iyi olması
Öyle cnm haklısın bende Rabbıme teslimim sağlıkla gelsinde en iyi yolu Rabbım bilir.Vardır vakti zamanı kuzum hiiiç düşünme sen bunları. Bak şubat ayı anneler 35-36-37 doğurmaya başladı. Bir bakmışsın çıkıvermişhayır afiyet kolaylık isteyelim biz dua edelim Allah en doğrusunu bilir
Bu iş sende doktor, hadi hayırlı olsun şimdiden dualarımız seninleAy kızlar hamile duası kabul olur bana dua edin. Acayip bi koşturmacanın içindeyim. Doktora yapıyorum yarın da akademik kariyerimin en önemli sınavına giricem yeterlik sınavına. Oğlum anan iflah olmaz bi öğrencilik tutkunu üzgünümizne ayrılmadan aradan çıkarmak istedim ama evrak işleri bile aşırı yorucuydu. Yarın her şey iyi ilerlesin ki rahatlayıp hamileliğin tadı çıkarılacak son zamanlarını güzel geçireyim nolur
Doktor bile girmiyormuş canım ebeler hallediyormuş normal ilerlerseO ne be tiplere bak herşeyleri şartlı bunların derdi sağlık falan değil ya artık resmen bizleri sağılacak inek olarak görüyorlar hiç etik değil ayrıca napacan çocuk gelirse nöbetçi doktor mu doğurtacak?
Yok kız kimseye söylemeden gidip doğurur muyum hiçKız gavura kızıp da oruç bozulur mu? Onlar yüzünden normal doğurabilecekken sezaryen olsan sonradan suçluluk duyarsın yapma etme. Eşinle konuş doğuma giderken kimseye söylemeyin 7-8 cm açıklık olunca arayın haber verin doğuyo diye olsun bitsin.
Yok yav ev kuşu oldukTospalağım ya sen ki gezginci kuştun kabarmışsın demek
Doğru diyorsun. Du bakim saat zaten 4 olmuş. Azıcık çıkıp gezelim.arada olur böyle günler ya, toleransın düşmüş zaten uyuyamadım da dediydin kıyamam. bugün değişik bir şey yapsanıza eşinle beraber, rutinin dışına çıkın çok iyi gelir
İyi kötü zmaan geçti bitti sayılır çok şükür 2. Çocuk hamileliği gerçekten zorluyor insanıEvetttttt sevgili Nisan anneleri. Nasılsınız nasıl gidiyor. Bir çoğunuzun sesi çıkmıyor. Diğer çoğumuzun çenesi hiç durmuyor
Bugün Ocak ayının son günü. Şaka gibi ama hızla geçiyor zaman. Yarın itibari ile ay olarak düşünürsek geriye 2 ayımız kalıyor diyebiliriz.Bazılarımız Mart annesi olacak gerçi. Umarım hepimizin evlatları zamanını beklerler ve sağlıkla gelirler dünyaya.
Yavaş yavaş eksiklerinizi tamamlamaya başlayın bu ay. İyice ağırlaşmaya başladık.
Zannediyorum ki bu aydan itibaren bazılarımıza doktorları planlı sezaryen tarihlerini söylemeye başlayacaktır. Belli oldukça beni etiketlersiniz ben de ilk sayfaya not ederim. Şimdilik öpüyorum.
@kelebek012 @Ashleyyytospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 @Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsn @itsmylife_ @papatyagibiii X xDerinMavix M Minikmucizem9494 difembahyaa M moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ @kayaaaaaddd @Meine Sterne @ozlemhsan @seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB @Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 @Infinite Soul @IADK @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne @Ilknurck @papatya00000 @hatice3 Karusel @strudel @pdrci16 Y ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin M mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus @pelinn @mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver @zeytin81 @nestan M Melisa8520
Yok kız ne anlıcak. Sidik yarışı içinde büyük çoğu gelinleriyle. Ben doğurduğumda böyleydim şöyleydim çok acılar çektim en kötü ben doğurdum ama baktım ettim mızıklamadım diye daha doğurmadan başlıyo çoğu konuşmaya.aynen öyle ama bi yandan da kayınvalidelerin bi erkekten daha fazla lohusa psikolojisinden anlaması lazım. anlamıyosa da kendi kırılır zorla öğrenir artık.
A 20 mart mı kaç haftalıkken alıcakMerhaba canim.
Benim sezeryan günüm önceki kontrolümde belli olmustu yazmistim hatta 20 Mart
Bugün tekrar kontrolüm vardi. Her sey yolunda cok şükür
Amanhala cinsiyet karmaşası yaşıyoruz. Baska bir dr erkek demisti. Bu doktorum kiz diyor. Makinesi cok net değil ama artik bebek kocaman oldu gormesi gerekmez mi pipi olsa?
Ben pipi görmüyorum bence kiz diyor.
Dogurmadan kesin emin olamayacagim
24.03.24Sana sezaryen derse ve her şey yolunda ise 24-25 Mart gibi alabilir doktorun seninkini.
38+6 oluyormusA 20 mart mı kaç haftalıkken alıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?