2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten de öyle, sat 3 Temmuz benim sağlıkla gelsinler gerçekten, en son li kontrol de boy kilo söylediler mi sana canım
Bu cumartesi gidicem cnm en son yanlış hatırlamıyorsam 26+5 te gittim 35cm 995gr. Çıkmıştı şimdi çok merak ediyorum kaç oldu diye heyecanla cumartesiyi bekliyorum. Buara da benimde sat 3 temmuz hatta ben o gün tüp bebek transferi mi düşük yaptım. Dr korunma dedi ve nasip ben hamile kaldım.

Düşünüyorum da hamilelikten önce de bunlar aynı insanlardı o zaman asla bu kadar takmıyordum neler neler yapmış olmalarına rağmen hamilelikte kesinlikle bastırılmış duygular patlıyor bence
Şahsen Ben evlendiğim ilk günden ama bak ne evlenmesi onlarla tanıştığım ilk günden beri onlar bana takık ben onlara o nedenle kuzum benim bastırılmış bir duygum yok çat çut gömüyorum…. aksine hamilelikte daha bi anlayışlı oldum bu insanlara. Bir duygusallık geldi.

Genel olarak nasıldır bilemem.

İçiniz rahat olsun eminim güzel geçecektir. Öyle yada böyle doğuyor bu minnoşlar sağlıkla gelsin umarım güzel bir doğum anınız olur kolay geçer.

Ayy hangi ülkede peki

Ben 2 haftada bir kontrole gidiyorum, benim de yarın kontrolüm soracağım bakalım inşallah söylerler kilosunu boyunu ne güzel olmuş, en güzel nasiplerimiz

Ay kızlar hamile duası kabul olur bana dua edin. Acayip bi koşturmacanın içindeyim. Doktora yapıyorum yarın da akademik kariyerimin en önemli sınavına giricem yeterlik sınavına. Oğlum anan iflah olmaz bi öğrencilik tutkunu üzgünüm izne ayrılmadan aradan çıkarmak istedim ama evrak işleri bile aşırı yorucuydu. Yarın her şey iyi ilerlesin ki rahatlayıp hamileliğin tadı çıkarılacak son zamanlarını güzel geçireyim nolur

Öyle cnm haklısın bende Rabbıme teslimim sağlıkla gelsinde en iyi yolu Rabbım bilir.

Bu iş sende doktor, hadi hayırlı olsun şimdiden dualarımız seninle

Doktor bile girmiyormuş canım ebeler hallediyormuş normal ilerlerse

Yok kız kimseye söylemeden gidip doğurur muyum hiç Sinirden yazıyorum işte.

arada olur böyle günler ya, toleransın düşmüş zaten uyuyamadım da dediydin kıyamam. bugün değişik bir şey yapsanıza eşinle beraber, rutinin dışına çıkın çok iyi gelir
Doğru diyorsun. Du bakim saat zaten 4 olmuş. Azıcık çıkıp gezelim.

İyi kötü zmaan geçti bitti sayılır çok şükür 2. Çocuk hamileliği gerçekten zorluyor insanı

aynen öyle ama bi yandan da kayınvalidelerin bi erkekten daha fazla lohusa psikolojisinden anlaması lazım. anlamıyosa da kendi kırılır zorla öğrenir artık.
Yok kız ne anlıcak. Sidik yarışı içinde büyük çoğu gelinleriyle. Ben doğurduğumda böyleydim şöyleydim çok acılar çektim en kötü ben doğurdum ama baktım ettim mızıklamadım diye daha doğurmadan başlıyo çoğu konuşmaya.

A 20 mart mı kaç haftalıkken alıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…