- 3 Temmuz 2023
- 899
- 900
- 33
- 35
İnternete öyle okudum . İlk benimde aklima çünkü o geldi kulansan mi diye sonra okuyunca vazgeçtim . Onu alip bi deniyeyim ozmanBenim doktorum da direk onu onerdi . Cocuklarda bebeler de bile kullaniliyor aslinda doktorunuz mu dedi baskasi mi bilmiyorum ama
Bebeğin o huzuru hissettiğine o kadar eminim kiiiiAyyyy şimdi antalya da yağmur yağdı mis gibi toprak kokusu heryer ağaçlardan gelen koku tabi ben bunu artık evden alamadığım için eşime hadi aşağıya inelim dedim tabi bu eşime birde tatlı almaya mal oldu ama neysesütle yedim sikinti yok 5 duyu organlarımızla keyfimiz bir anda yerine de geliyor eziyette olabiliyor gerçekten. Missss gibi oğlişime anasından huzur yüklemesini yapıldı çok şükür
Dip not: eve geldim size ciddi söylüyorum bizim kedinin sıçtığı kum kabı (ki hep düzenli temizler eşim) bu alttakilerden güzel kokuyor…. bokunu yediğim sen onlardan daha temizsin anam benim. Yawrum. Bebeğim diye sıkıştırdım çocuğu da ne olduğunu da anlamadı durup dururken.
Umarım içeriden seni duyuyordur minikBen sarışın mavi gözlüyüm. Eşim esmer kahverengi gözlü.
Oğlum kumral ve kahverengi gözlü. Sima olarak ayni babasi ve benden hicbir sey almamis.
Umarim bu da bana benzer yoksa cok kırılacagim diyorum ben de
Risonel sprey ve bilaxten diye bi ilaç verdi bana istersen bir doktoruna sor sende. Xiaominin purifier 4 lite hava temizleyicisini aldım canım o da çok iyi geldi. Okyanus suyu da sıkıyodum aynı zamanda ama tek başına işe yaramıyodu oHangi spreyler bu okyanus tuzu mu aldin cnm
Tmm cnm çok teşekkürler sorayim biRisonel sprey ve bilaxten diye bi ilaç verdi bana istersen bir doktoruna sor sende. Xiaominin purifier 4 lite hava temizleyicisini aldım canım o da çok iyi geldi. Okyanus suyu da sıkıyodum aynı zamanda ama tek başına işe yaramıyodu o
Benim kardeşimin normal tansiyonu 10 a 5 felandı. Hamilelikte 13/14 gibi idi büyük olan canım. Benimde vücudumun normali 120-70 gibiydi. Baş ağrısı geldi önemsemedim parol içtim ertesi gün yine aynısı oldu tesadüf kv tansiyona bakalım dedi 14,7/8.9 olmuş … 3 gündür takip ediyorum tansiyon hapı verdi en yüksek çıktığında içiyorum. Tahlil temizBilgili olanlara bişi sormak istiyorum tansiyon konusunda… tansiyondan sorumlu bir bakanımız yok ama neyyyyse yine de sorayım
Gebelikte tansiyon normalimizin (zira sayı vermek yanlış herkesin vücudunun alışık olduğu bir tansiyon değeri var) kaç üstü çıkınca endişe etmemiz lazım? Mesela benim gebeliğinin başlarında 10-6 çıkarken sonra 11-7 sabitledi uzun zamandır de hep bu şekilde. 3 gündür ise 124-125-75-76 çıkıyor. Bu değerlerin aşırı yüksek olmadığının farkındayım ama bi artış da var çünkü sürekli gözlem yapıyorum. Ben genel manada amaaaaan purtçok abartmayalım tarzı bir insan olduğum için bazen işin ayarları kaçıyor. Hastayken ateşimi önemsememem gibi. O nedenle şimdiden bi fikir alışverişi yaparsam ayağımı da denk alırım diye düşündüm. Fazla takmak da iyi değil fazla rahat olmak da ya orta yolu tutturmak lazım.
Nemlendirici almadım henüz sadece temizleyicim varTmm cnm çok teşekkürler sorayim bibu hava nemlendiricisini kulandiniz mi . Onuda öneriyorlar
Selam. Benım de normalde 6-9 7-10 gibi. Bazen 8.5-11 gibi oluyor beni hemen etkiliyo gözlerim filan tuhaflaşıyor. Sende sanırım yükselmesi etki etmiyor ama bende dediğim gibi bünyem bir tuhaf oluyor gözlerim parlıyo filan :)Bilgili olanlara bişi sormak istiyorum tansiyon konusunda… tansiyondan sorumlu bir bakanımız yok ama neyyyyse yine de sorayım
Gebelikte tansiyon normalimizin (zira sayı vermek yanlış herkesin vücudunun alışık olduğu bir tansiyon değeri var) kaç üstü çıkınca endişe etmemiz lazım? Mesela benim gebeliğinin başlarında 10-6 çıkarken sonra 11-7 sabitledi uzun zamandır de hep bu şekilde. 3 gündür ise 124-125-75-76 çıkıyor. Bu değerlerin aşırı yüksek olmadığının farkındayım ama bi artış da var çünkü sürekli gözlem yapıyorum. Ben genel manada amaaaaan purtçok abartmayalım tarzı bir insan olduğum için bazen işin ayarları kaçıyor. Hastayken ateşimi önemsememem gibi. O nedenle şimdiden bi fikir alışverişi yaparsam ayağımı da denk alırım diye düşündüm. Fazla takmak da iyi değil fazla rahat olmak da ya orta yolu tutturmak lazım.
Bende Nimomed almistim bebek icin ama su an biz kullaniyoruz vallaTmm cnm çok teşekkürler sorayim bibu hava nemlendiricisini kulandiniz mi . Onuda öneriyorlar
Sağol kuzum yok şuan baş ağrım var ama gözlerimin ordan geliyor sanırım. Onun dışında bir belirtim yok çok şükür düzenli her akşam en azından ölçüyorum zaten de nedir ne değildir herkese göre değişen bişi ya tansiyon bi sizlere danışayım dedim. Teşekkür ediyorum baya baya hangi durumlarda doktor ile iletişim kurmam lazım bilgileniyorum. Gebelik birde farklı oluyor ya tansiyon hastası arkadaşım var ama o normal insanlara göre bilgi veriyor sağolsun tabi baya bilgi edindim. Birde eşime kalsa herşeyde hastaneye götürcek hemen en azından burda edindiklerimi kombo yaparımBenim kardeşimin normal tansiyonu 10 a 5 felandı. Hamilelikte 13/14 gibi idi büyük olan canım. Benimde vücudumun normali 120-70 gibiydi. Baş ağrısı geldi önemsemedim parol içtim ertesi gün yine aynısı oldu tesadüf kv tansiyona bakalım dedi 14,7/8.9 olmuş … 3 gündür takip ediyorum tansiyon hapı verdi en yüksek çıktığında içiyorum. Tahlil temiz
Endişeleniyorsan eğer Allah göstermesin gebelik zehirlenmesi için sağlık ocağında idrarda proteine ve kan değerlerine baktırabilirsin
İşte tam olarak aslında anlatmak istediğim bu sanırım. Etkilenmiyorum bazı insanlar böyle oluyor tansiyon 18 olsa tık yok. Şeker 500 olsun tık yok. Etkilenmiyor. Yani bir değeri varsa illa etkilenmek mi lazım ölçümleri düzenli yapıyorum ya birde işte yükselmeye devam ederse doktora danışacağım inşaAllah tabi yükselmez diyelim cümlemize şifalar versin Rabbim sağol canım bilgi için tam olarak anlatmak istediğimi özet geçmişsinSelam. Benım de normalde 6-9 7-10 gibi. Bazen 8.5-11 gibi oluyor beni hemen etkiliyo gözlerim filan tuhaflaşıyor. Sende sanırım yükselmesi etki etmiyor ama bende dediğim gibi bünyem bir tuhaf oluyor gözlerim parlıyo filan :)
Doktorunuz kim ceysu hanım mı? İsmini çok duydum da.Merhabai ben Özel Çınarlı Hastanesinde yapacağım. Ancak fiyat almadım daha.
Ben yasiyorum hemde cok kotuHanımlar benim gibi nefes darlığı yaşayanınız var mı? Özellikle gece yatınca çok zorluyor. Göğüslerimin arasına bisey koyuyorum rahat nefes alıyım diye ama yetmiyor. Hamile kaldigimdan beri nabzim biraz yüksek bu hafta hep en az 100 en fazla 110 gördüm. Yarın doktora sorucam. Ama benim gibi yaşayanlar var mı merak ettim.
Ah kuzumKızlar hepinizi tek tek alıntılayamadım. Ama hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Soranlar için 29+3 olduk daha bugün. 2 saate bir nst alıyorlar sancılar aynı devam ediyor şuan. Serum verdiler iğne verdiler birde sürekli bi hap getiriyorlar onu alıyorum. Sabaha karşı bir kez daha nst bakıp doktor ona göre değerlendirecekmiş. Eşim yanımda çok destek oluyor sağolsun onun sayesinde moralim şuan iyi. Daha iyi olacağız inşallah. Bütün bebişlerimiz zamanlarında sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah.
Çok alakalı değil ama ben de ağrı eşiğimden korkuyorum ya. Gerçekten bi yerimin ağrıdığını çok zor hissediyorum ben. Bugün telaş günüm heralde bi de bunun için telaş yaptım, ya sancım olur da farkında olmazsam ya hastaneye geç kalırsam diyeİşte tam olarak aslında anlatmak istediğim bu sanırım. Etkilenmiyorum bazı insanlar böyle oluyor tansiyon 18 olsa tık yok. Şeker 500 olsun tık yok. Etkilenmiyor. Yani bir değeri varsa illa etkilenmek mi lazım ölçümleri düzenli yapıyorum ya birde işte yükselmeye devam ederse doktora danışacağım inşaAllah tabi yükselmez diyelim cümlemize şifalar versin Rabbim sağol canım bilgi için tam olarak anlatmak istediğimi özet geçmişsinben anlatamamışım
Bir yandan güzel birşey by ama bir yandan işte ne olduğunu anlamıyorsun kuzu yani o nedenle de sayısal değerlerle çözmen lazım bazı şeyleri. Seni çok iyi anlıyorumÇok alakalı değil ama ben de ağrı eşiğimden korkuyorum ya. Gerçekten bi yerimin ağrıdığını çok zor hissediyorum ben. Bugün telaş günüm heralde bi de bunun için telaş yaptım, ya sancım olur da farkında olmazsam ya hastaneye geç kalırsam diye
Gecmis olsun kuzum tansiyonun mu skntiliİşte tam olarak aslında anlatmak istediğim bu sanırım. Etkilenmiyorum bazı insanlar böyle oluyor tansiyon 18 olsa tık yok. Şeker 500 olsun tık yok. Etkilenmiyor. Yani bir değeri varsa illa etkilenmek mi lazım ölçümleri düzenli yapıyorum ya birde işte yükselmeye devam ederse doktora danışacağım inşaAllah tabi yükselmez diyelim cümlemize şifalar versin Rabbim sağol canım bilgi için tam olarak anlatmak istediğimi özet geçmişsinben anlatamamışım
Altın şuan yine uçtu kuzum alıncak zaman değil şuan sanırımBugun kiz bebek kelepcesi baktim 14 ayarmis 7 bin 500 tl dedi
Bilmiyorum ki kuzu değil sanırımGecmis olsun kuzum tansiyonun mu skntili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?