2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin o huzuru hissettiğine o kadar eminim kiiii

Ben sarışın mavi gözlüyüm. Eşim esmer kahverengi gözlü.
Oğlum kumral ve kahverengi gözlü. Sima olarak ayni babasi ve benden hicbir sey almamis.
Umarim bu da bana benzer yoksa cok kırılacagim diyorum ben de
Umarım içeriden seni duyuyordur minik biz ikimizde aynıyız o zaman sarışın mavi gözlü ihtimal çok yüksek

Hangi spreyler bu okyanus tuzu mu aldin cnm
Risonel sprey ve bilaxten diye bi ilaç verdi bana istersen bir doktoruna sor sende. Xiaominin purifier 4 lite hava temizleyicisini aldım canım o da çok iyi geldi. Okyanus suyu da sıkıyodum aynı zamanda ama tek başına işe yaramıyodu o

Tmm cnm çok teşekkürler sorayim bi bu hava nemlendiricisini kulandiniz mi . Onuda öneriyorlar

Benim kardeşimin normal tansiyonu 10 a 5 felandı. Hamilelikte 13/14 gibi idi büyük olan canım. Benimde vücudumun normali 120-70 gibiydi. Baş ağrısı geldi önemsemedim parol içtim ertesi gün yine aynısı oldu tesadüf kv tansiyona bakalım dedi 14,7/8.9 olmuş … 3 gündür takip ediyorum tansiyon hapı verdi en yüksek çıktığında içiyorum. Tahlil temiz

Endişeleniyorsan eğer Allah göstermesin gebelik zehirlenmesi için sağlık ocağında idrarda proteine ve kan değerlerine baktırabilirsin

Selam. Benım de normalde 6-9 7-10 gibi. Bazen 8.5-11 gibi oluyor beni hemen etkiliyo gözlerim filan tuhaflaşıyor. Sende sanırım yükselmesi etki etmiyor ama bende dediğim gibi bünyem bir tuhaf oluyor gözlerim parlıyo filan :)

Sağol kuzum yok şuan baş ağrım var ama gözlerimin ordan geliyor sanırım. Onun dışında bir belirtim yok çok şükür düzenli her akşam en azından ölçüyorum zaten de nedir ne değildir herkese göre değişen bişi ya tansiyon bi sizlere danışayım dedim. Teşekkür ediyorum baya baya hangi durumlarda doktor ile iletişim kurmam lazım bilgileniyorum. Gebelik birde farklı oluyor ya tansiyon hastası arkadaşım var ama o normal insanlara göre bilgi veriyor sağolsun tabi baya bilgi edindim. Birde eşime kalsa herşeyde hastaneye götürcek hemen en azından burda edindiklerimi kombo yaparım

İşte tam olarak aslında anlatmak istediğim bu sanırım. Etkilenmiyorum bazı insanlar böyle oluyor tansiyon 18 olsa tık yok. Şeker 500 olsun tık yok. Etkilenmiyor. Yani bir değeri varsa illa etkilenmek mi lazım ölçümleri düzenli yapıyorum ya birde işte yükselmeye devam ederse doktora danışacağım inşaAllah tabi yükselmez diyelim cümlemize şifalar versin Rabbim sağol canım bilgi için tam olarak anlatmak istediğimi özet geçmişsin ben anlatamamışım

Ben yasiyorum hemde cok kotu bugun mahfoldun

Ah kuzum Rabbim bebeginide senide korusun insallah Rabbime emanetsiniz

Çok alakalı değil ama ben de ağrı eşiğimden korkuyorum ya. Gerçekten bi yerimin ağrıdığını çok zor hissediyorum ben. Bugün telaş günüm heralde bi de bunun için telaş yaptım, ya sancım olur da farkında olmazsam ya hastaneye geç kalırsam diye

Bugun kiz bebek kelepcesi baktim 14 ayarmis 7 bin 500 tl dedi

Bir yandan güzel birşey by ama bir yandan işte ne olduğunu anlamıyorsun kuzu yani o nedenle de sayısal değerlerle çözmen lazım bazı şeyleri. Seni çok iyi anlıyorum kontrollü gidersen bişey olmaz biiznillah

Gecmis olsun kuzum tansiyonun mu skntili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…