2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Altın şuan yine uçtu kuzum alıncak zaman değil şuan sanırım
Sorma kuzum ama hevesim vardi oda gitmis oldu bu vesile ile ben kupe icin para biriktiriyim guccuk kulaciklarini deldirip takarim

Bilmiyorum ki kuzu değil sanırım şimdilik stabil teşkür ederim
Benimde arada kafam havalara ucuyor gibi olup sonra duzeliyorum ama anlik oluyor o an olcene kadar duzelir yani Rabbim korusun bizi

Sorma kuzum ama hevesim vardi oda gitmis oldu bu vesile ile ben kupe icin para biriktiriyim guccuk kulaciklarini deldirip takarim
Seçimden sonra bi oturur gibi ama dünyada kriz var şuan yani 2 nin üstüne çıktı resmen. İyiki önceden evlenmişiz he

Kız doğsun bi hele, altın hediyeleri olsun onlarla alır takarsınız
Giz kimse altin takamayiz dio herkes ama Kayinvalidem kayinpederimden hiiic ses yok bi kendi babam takicak oda ceyrek baska kimseden yok

Of ya hemde nasil iyiki hemencecik evlenmisiz shhssh valla su zamanda Allah evlenene de yardim etsin cok zor
Bizim 2 tarafın da torunları var, ilk değiliz ve zamanında onlara cumhuriyet takmışlar haksızlık olmasın diye de mecbur aldılar önceden babam diyor ki ilk torunda gaza geldik böyle olcanı ne bilem ben

Giz kimse altin takamayiz dio herkes ama Kayinvalidem kayinpederimden hiiic ses yok bi kendi babam takicak oda ceyrek baska kimseden yok
Neyse en azından altın getirmeyen de para getirir belki üstünü de tamamlar alırsınız şu an zaten bir sürü masraf ediyoruz beşiğiydi arabasıydı derken he bi de ilk 6-7 ayda çok hızlı kilo alıyolar kollar tombikleşiyo bilekte boğumlar oluyo (düşününce yine dişlerim kamaştı djfkkfkf) bilezikle rahat edemez sanki kız

Bizim 2 tarafın da torunları var, ilk değiliz ve zamanında onlara cumhuriyet takmışlar haksızlık olmasın diye de mecbur aldılar önceden babam diyor ki ilk torunda gaza geldik böyle olcanı ne bilem ben
Bizim tarafın ilk torunu ve babam aynı gaza gelmiş durumda cumhuriyet altını bi de koç hediyesi hazır oğlanın sjdkkdkd inşallah sonraki torunlarda pişman olmazlar

Bizim tarafın ilk torunu ve babam aynı gaza gelmiş durumda cumhuriyet altını bi de koç hediyesi hazır oğlanın sjdkkdkd inşallah sonraki torunlarda pişman olmazlar
İlk torunda öyle oluyormuş işte her zaman ilk torun kıymetli oluyor zaten Rabbim sağlıkla harcayıp yemeyi nasip etsin canım

Valla benimde Babam bi kunye yaptiracak annemde ceyrek takacak . Esim tarafini bilmiyorum pek onlarin ilk degilde bizim tarafin ilk torun bu arada saglikla insallah. insanlari da anlarim
Her sey ucuyor kimseden bi beklentim yok valla altin vs anlaminda . Kimse gelip gidip cocugumu minciklamasin en buyuk hediye valla sjdnjfjf

Kesinlikle öyle ya. Hediye zaten adı üstünde kim ne kadar yapabilirse ve yapmak istiyosa onu yapsın. Sınırların aşılmaması kadar da huzur vermez heralde hiçbir hediye

kızlar bışey sorcam son adet tarıhıne gore 29+5 gunluk bebek ama ultarson da ıkı tane GA yazılı bırı de 29 diğerinde 30 yazıyor hangisi doğru acaba bunların

kızlar bışey sorcam son adet tarıhıne gore 29+5 gunluk bebek ama ultarson da ıkı tane GA yazılı bırı de 29 diğerinde 30 yazıyor hangisi doğru acaba bunların
Son adet tarihine göre olanı doğru. Diğeri ölçümlerin ortalamasına göre belirlenmiş yaşı gibi. Ölçümden ölçüme değişebiliyor o yüzden sat’ı esas al her zaman

Son adet tarihine göre olanı doğru. Diğeri ölçümlerin ortalamasına göre belirlenmiş yaşı gibi. Ölçümden ölçüme değişebiliyor o yüzden sat’ı esas al her zaman
anldm cnm bırkac yerde ultarson gıre dodkor doğumu belirler dıyor da

anldm cnm bırkac yerde ultarson gıre dodkor doğumu belirler dıyor da
şöyle gelişimi başından beri 1 hafta ileride ya da 1 hafta geride olur hiç şaşmazsa sat’ı da düzeltiyor doktorlar ve tahmini doğum tarihi değişmiş oluyor. ama her ölçüme göre doğum tarihini değiştirmiyorlar çünkü bebeğin pozisyonu ve cihaz bile bu ölçümleri etkileyebiliyor

anldm cnm yok normlde 1 hafta gerıdeydı şuan son adet tarıhıne gore günün yakaldı yanı ama eger 30+5 ise ılerde oluyor

Ben yasiyorum hemde cok kotu bugun mahfoldun
Gündüz bir şey yok yatınca nefes alamıyorum bugün dr sormayı unuttum ama nabız yüksekliğini sordum kendime tahlili yaptır demir veya tiroitten olabilir onlar temizse kardiyolojiye git dedi. Pazartesi tahlil yaptiricam bakalim.

Bizimkilerin de ilk ve muhtemelen son torunu bizim kız ben de tek çocuğum eşim de öyle belli etmiyoruz ama beklenti çok yüksek ilklerde hep böyle oluyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…