İnşaAllah kuzu ya ogünleri de görelim hepimiz sağlıcakla şöyle huzurlaOyy ne tatlılarmışoğluşun içini doldurduğunda gör bir de bunları
yok ya vallahi billahi bitmiyorBitmiyordu
Burada saat 4:30. Ben iki ay sonraki doğumun heyecanından uyandımKizlarr gene ben gece 4 ten beri uyuyamadim aslinda kizcemde de hareket yok suan ama beni uyku tutmadi niyeyse belim cok agriyor
Sola yatiyorum genelde o kismima koyuyprum yastik arkaya koymadim hicBurada saat 4:30. Ben iki ay sonraki doğumun heyecanından uyandım
Arkana, önüne, bacak arana yastık koyuyor musun?
Evet, ben de dün yazmıştım tulum almamışım diye. O da aklıma geldi, ona da taktım.Sola yatiyorum genelde o kismima koyuyprum yastik arkaya koymadim hicayy aklimda kiyafetleri yikamak var uzun zamandir bugun yikatayim onun derdi de sardi beni
Biz ne olacagiz boyle herseyi kafaya takip uykusuz kaliyoruzEvet, ben de dün yazmıştım tulum almamışım diye. O da aklıma geldi, ona da taktım.
Ben arkamda da destek olunca çok rahat ettim dene istersen
Kız ben kafaya bir şey takmıyorum yine uykusuzluk sık uyanma uyuyamama ne ararsan var.Biz ne olacagiz boyle herseyi kafaya takip uykusuz kaliyoruzAttim simdi renkli olan kiyafetlerini bebisimin.. Sonra beyazlar sonra yünlüler sonra ütüleme en sonda yerlestiririm bavula koyulcaklari bugun mu biter yarin mi bilmiom ama ciksin aradan simdilik çünkü destekcim yok agirlasmadan halletmem lazim
Tamam kuzum arkamada bitane kucuk yastik ile destekleyeyim tesekkyr ederim
Sol tarafının acısını okurken hissettim yemin ederim o bacak ağrısı kemik ağrısı ve sürekli tek tarafa yatma zorunluluğu allah yardımcın olsun kuzum inşallah şu sağ tarafın geçer de en azından oraya da dönebilirsinGünaydın herkese, iyi haftalar olsun hepimiz için.
Durum güncellemesi:
Benim bugün 28+6 Toplam aldığım kilo 6.
Sağ tarafımdaki ağrı bazen öyle şiddetleniyor ki gözümden yaş geliyor engel olamıyorum. Bunun yanında mide ağrım da başladı bebek sıkıştırdığı için ve o da canımı çoook yakıyor.
Hala sadece soluma yatarak uyuyabiliyorum. Sağ tarafa asla yatamıyorum. Sırt üstü de olmuyor. 2 gecedir çözümü oturarak uyumakta buldum. Yastıkları arkama diziyorum oturur pozisyonda uyuyorum. Bu biraz iyi geldi. Ancak belime yük bindiği için önümüzdeki günlerde bel ağrılarım başlayacak gibi.
Sadece soluma yatarsam gece, sabah kalkınca sol tarafım davul gibi şişmiş oluyor. Sonradan o şişlik iniyor tabi. Ama korkunçlu gözüküyorum.
Yarın tam 29 hafta doluyor ve 30. hafta içine girmeye başlıyorum. Gerçekten şaka gibi, 30 lu haftalar benim gözümde artık son düzlüğe girmek oluyordu. Şükürler olsun.
Ancak artık daha dikkat etmemiz gerekiyor, sancılar varsa çok beklemeden hastaneye gitmek şart. Dolmuşta doğuran kadın gibi olmak istemem.
Çarşamba günü bebemin kontrolü var hayırlısıyla ilk nst me gireceğim. Sanmıyorum sancı çıksın. 3-4 gündür hi bir sıkıntım yok sancı falan gibi. Bakalım.
Kız bu kayınvalideler size ne etti, kadın sahiplense dert sahiplenmese dertKızlar size KV lerin hayatımıza karışma konusunda birşey anlatacağım, inanın ki böylesini duymamışsınızdır.
Dün eşim ailesiyle görüntü konuşuyor ben de yan koltukta uzanıyordum. Konu nerden açıldı bilmiyorum eşim dedi ki ' sen ölünce benim yanıma bizim köye koysunlar cenazeni' diye takıldı bana. Daha önceden de bu konuda şakasına muhabbetimiz olmuştu, ben kendi memleketimi isterim diye. Bu arada ben Egeliyim eşim Karadenizli.
Dün aynı şeyi sorunca beni annemin yanına memleketime koysunlar dedim gülerek, eşim de ' neyse orda bari rahat ederim' dediöyle takıldık birbirimize. Bizim KV ne dedi biliyor musunuz?
' sen bizim oldun artık yok öyle başka yer bizim köye koyarlar'
benim yerim orasıymış mış mış.
Hayatımıza karıştıkları yetmiyormuş gibi kadın ölüme bile karıştıya ben şok
Sancı bel kasık ve karın arasında yürüyen bir ağrı olarak tarif ediliyor canım, ben hiç sancılanmadım o yüzden bilmiyorum ama nerede okuduysam mutlaka anlarsınız normal ağrıdan farklı tip bir ağrı deniyor.Sol tarafının acısını okurken hissettim yemin ederim o bacak ağrısı kemik ağrısı ve sürekli tek tarafa yatma zorunluluğu allah yardımcın olsun kuzum inşallah şu sağ tarafın geçer de en azından oraya da dönebilirsinsancımız olsa anlarız heralde dimi ya asla çözümleyemediğim konu sancı nasıl bişey acaba çünkü benim karın kısmımda ağrılar hep oluyo ama ben hep bebek artık büyüdü hareketlerine bağlıyorum sıkıştırıyo sonuçta sancı olsa anlarız bence daha bi kekremsi tadı vardır onun acılı doktora gittiğinde aklına gelirse sorar mısın nasıl bişey yaşarsak gelmeliyiz hastaneye diye
Kaçta kontrolün, hadi inşallah güzel haberler vericeksin bizeKızlar yarın kontrolüm var umarım bebeğim kilo almıştır. Geçen hafta karın çevresi 2 hafta geriydi. Başka bir doktora gideceğim. Geçen hafta kilosu 1780 gr dı bu sefer 1900 bekliyorum inşallah dualarınızı esirgemeyin
Evet herkes sancıyı muhakkak anlarsınız diyo benimkiler hep stabil ağrılar belimde hiç ağrı olmuyo sanki bebek içerden etimi kıstırmış gibi acılar oluyo demek ki adet sancısı gibi bişeyin fazlasını yaşamamız lazım sancı demek içinSancı bel kasık ve karın arasında yürüyen bir ağrı olarak tarif ediliyor canım, ben hiç sancılanmadım o yüzden bilmiyorum ama nerede okuduysam mutlaka anlarsınız normal ağrıdan farklı tip bir ağrı deniyor.
Bir de dün mart annelerinde gördüm, deneyebilir ağrısı olanlar belki işe yarar. Bol su için diyormuş doktorlar, vücut dehidre olmadıkça gün içinde yaşanan ağrılar azalıyormuş. Ben ne zaman yoğun bir gün geçirsem tuvalet kontrolü yapmak adına istemsizce suyu azaltıyorum ve ağrım oluyor, tabi hareket falan da etkiliyordur ama susuzluk neden etkilemiyor olmasın diye düşündüm o yüzden mantıklı geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?