2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

En az 3 litre de bende var, el ele kurutucaz bu toprakları hadi djkdk

Günaydın kızlar,

31+0 olarak başladığımız haftadan selamlar

Dün gece uyuyamayanlar kervanına bizde katıldık. Çok dişim ağrıdı, 20'lik çıkarıyorum. Ayrıca hafta sonu hasta oldum, ishal falan derken hep yattım.

Bebeğim hiç hareket etmedi, uzun uzun ağladım, hala da çok az hissediyorum, eğer böyle giderse acile gideceğim

En az 3 litre de bende var, el ele kurutucaz bu toprakları hadi djkdk
Sjdjhahsha varsa barajlarda bi azalım bu gruba baksınlar önce hamileleri sorgulasınlar doğurayım suyu bırakıcam diyodum süt için içmek gerekiyomuş o zamanda

Canım benim günde 10 hareket sayarsan eğer normaldir üzülme bi say bakalım bugün
Diş için allah yardımcın olsun diş ağrısı hiçbirine benzemiyo

Sağol kuzum. İnşallah

Çarşamba unutmazsam onu da sorayım. Haklısın artık bilmemiz lazım. Okuduklarıma göre gerçek sancı belden başlıyormuş yayılıyormuş. Yalancı sancıyı adet ağrısına benzetiyorlar ve sıkça olabiliyormuş doğuma kadar karında oluşuyormuş sadece sanırım.

Mesela diyorlar ya tüm her şeyden çok acı verici anlarsınız. İlk o acıyla mı başlıyor mesela. yani hafif bir acıyla başlayarak git gide şiddeti de artıyormu. Çünkü öyle ise yine anlamayabiliriz gibi de geliyo. Aklımda deli sorular.

Başka şeylere yoğunlaşmışsın ya canım hareket ettiyse de sen algılamamışsındır öyle oluyor genelde kuzum çok geçmiş olsun Rabbim tez şifalar versin

Ay araba kullananlarınız mutlaka almalı bunlardan. Ben yardımcı pilot koltuğunda oturduğumdan alt kemerin içine montumu sıkıştırıp elimle tutuyorum hep. Pofidik oluyor. Haftada 1 defa arabaya anca biniyorum zaten. O yüzden almadım.

Az daha sabır kuzu cümlemize sabır ama yine de imtihanımızın inşaAllah sonu güzel ya ondan böyle ağrı sızı olsa da ne bileyim sanki tatlı gibi be yada ben çok fazla şey yapıyorum bilemedim. Son haftalara girmemiz bile aşırı heyecanlı değil mi adrenalin yavaş yavaş artıyor heyecan basıyor herkese korkuyla karışık falan. Nts ye gircektin demi kuzu sen hadi bakalım hayırlısı ile

Canım benim günde 10 hareket sayarsan eğer normaldir üzülme bi say bakalım bugün
Diş için allah yardımcın olsun diş ağrısı hiçbirine benzemiyo

Evet, çok zor geçiyor gerçekten. Yani hareket var ama çok hafif, dün hıçkırık tuttu onu en son daha da net hissetmedim çok korkuyorum ya insan böyle olunca aşırı korkuyor

Ah canım ya diş ağrısı hiçbir şeye benzemiyor ben yıllarca çektim hamile kaldığımı öğrendiğim gün de başladım dua etmeye nolur hamileyken diş ağrısı çekmeyeyim Allah'ım diye gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun.

Bebeğin hareketlerini 2 saatte bir takip et canım kaç hareket ettiği önemli değil ama 2 saatte bir takip yapıyorum ben az hissettiğim durumlarda bazen keyiflerini bozmak istemiyorlar bir kahve ve çikolata yap bak o zaman şenliğe

Ya ne alaka neden öldünüz ki şimdi siz ? Ne alaka yani doğumu yaklaşan kadına böyle mi yaklaşılır ya sabır bu kv net kapatılsın ya

Son düzenleme:
Selam kızlar bende sabah sabah iki bacağıma giren kramplarla uyandım dehşetül vahşet uzun zamandır yaşamıyordum. Abaaaooowww o neydi sabah böyle uyanmak ne güzel demi gece uykularımdan çok kalkıyorum bende ama hiç bir kuvvet o uykuyu bölemiyor (namaz dışında tabi) gidip horul horul yatmaya devam ağrıymış sızıymış yemişim ağrısını diyorum uyuyorum sonra aricam bu uykuları sanırım ondan birazda bu mutluluğumu kimsenin elimden almasına izin vermicem uykuysa uyku ağrıysa ağrı kv ise kv heyt ulen modundayım bir tek şu alt komşunun zıkkımı midemi bulandırıyor ona bişi yapamıyorum dur onu da çözcem yakında koduklarım neyssseee

Herkeste farklı olduğu için net olarak tarif edilmiyo bence kiminde bel kiminde kasık ama hamilelik bu herkesin muhakkak biyerinde ağrısı vardır biz doğururuz o zaman anlarız bence heee demek sancı buymuş şeklinde bu gizem çözülmicek

Ben kullanıyorum kuzum eşim yurtdışında 3 aydır o gelene kadar ama çok zorlaştı artık kullanmak aldım bakalım inşallah işe yarar

Başka şeylere yoğunlaşmışsın ya canım hareket ettiyse de sen algılamamışsındır öyle oluyor genelde kuzum çok geçmiş olsun Rabbim tez şifalar versin
İnşallah öyledir canım

Ah kızlar ya! Ne kadar tuhaf anne olmak, daha doğmamış bir bedeni sahiplenmek. Dün bunu düşündüm, usul usul ağladım. Minicik bir beden, bana muhtaç. Böyle onu alıp içime koyasım geliyor, bağrıma basasım, minik minik yaşasın orada diyorum.

Ve biliyorsunuz benim bebeğimi doğunca alacaklar ameliyat için, düşününce çok ağlıyorum. Çok şükredin, acılarınıza, ağrılarınıza şükürler olsun bitecek, kucağınıza alıp geleceksiniz evinize.

Tüm bunlara rağmen her şeyini hazırladım, geç gelecek ama gelecek olmasına inancım tam. Takdir-i ilahiye sonsuz tevekkül ediyorum. Düşününce öyle sessizce ağlıyorum. Hafta sonu da öyle oldu, hissetti bebeğim herhalde diyorum. O yüzden böyle yapıyor, küstü bana belki de ağladığım için...

Doktora kilosunu sordum, elimden gelen her şeyi yapıyorum dedim, doktor da bana "Şu durum için senin yapabileceğin bir şey yok." dedi... Kendime dedim "Difembahya, ne kadar acizsin görüyor musun? Rab yazıyor, sen yaşıyorsun. Kudret sahibi Rabbime çok dua ediyorum, imtihanımı ağır eyleme, çok zor.. Çok çaresiz hissediyorum bazen, sonra inançlı birisin neden çaresiz olasın, Rabbim var ya diyorum, Allah imanımıza zeval vermesin

Öyle bir içimi dökesim geldi kızlar

Evet, çok zor geçiyor gerçekten. Yani hareket var ama çok hafif, dün hıçkırık tuttu onu en son daha da net hissetmedim çok korkuyorum ya insan böyle olunca aşırı korkuyor
Evet çok haklısın ben de bikaç saat ses alamayınca panik oluyorum sen bugün bi say için rahat etmezse git muhakkak o kaygıyla durmak zor olur için rahat eder

Benim var canım bundan, çok memnunum, ilk 3 ay karnım yoktu ama çok göbüşüm ağrıyordu o yüzden eşim almıştı. O zamandan beri kullanıyorum, çok memnunum.

Şu an araba kullanmaya eşim izin vermiyor, aşırı pimpirikli, ben götüreceğim, sen sürme, çok tehlikeli diyor hep, sağ koltuk prensesi oldum, işime de gelmiyor değil açıkçası

Ya ne alaka neden öldünüz ki şimdi siz ? Ne alaka yani doğumu yaklaşan kadına böyle mi yaklaşılır ya sabır bu kv net kapatılsın ya
Dirime pek karışamayınca ölüme karışmak daha kolay geldi sanırım
Vala bazen sinir olsam da artık çoğunlukla gülüp geçiyorum, başka türlü akıl sağlığımızı bozar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…