- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.467
- 53
- 25
Daha çok yumuşarsın bebişten sonra hepimiz yaşayarak büyüyoruzDün çok enteresan bir an yaşadım. Malum hormonlar hepimizi esir aldı. Hepimizde farklı duygular ağır basıyor. Bende ise son zamanlarda öfke çok ağır basıyordu. Buraya da defalarca KV hakkında bir şeyler yazmıştım.
Dün anneme gittik dolap kapağını yapıştırmaya. Eşim hallediyordu, yapışkan çok kötü koktu. Anneme dedim e camı açsana hava girsin. Fırtına var dedi dışarıda. Sinirlendim kalktım ben açtım. Dedim fırtına mı önemli kocam mı, boğulacak adam.
Ama o an dank etti. Annemi annem olduğu için övmüyorum kesinlikle herkes aynı şeyi der. Asla art niyetli değildir. Asla kötülük düşünmez. Sessiz sakin. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz. Ne talep etsek kabul eder yapar. Yani daha nasıl anlatayım bilmiyorum.
Ama dün o an dank etti ve dedim ki bu kadın şu anda kesinlikle bunu kötü niyetle demedi, biliyorum çünkü. Eşimi çok seviyo. Sürekli özel olarak bana da söyleyip duruyo. Ama fırtına var demesi eşime olan kötü bir niyetinden değil gerçekten o an düşünemediğindendi.
Sonra dedim ki KV'de de böyle yapıyor büyük ihtimalle. Bu kadının yapısı bu. Aslında belki de art niyeti yok ancak düşünemiyor bazı şeyleri.
Neyse uzun lafın kısası, biraz daha törpülemeye karar verdim kendimi. Niyeyse bi yumuşadım.
BeeeenDün gece sabaha kadar uyumadım 20 Nisan 20 Nisan mi diyim yoksa kızım sen 15nisan mi dersingünaydın hanımlar benim gibi günler sayılar kafasında dolaşan uyumayan var mı
Canım ciğer geliştirici iğne yapmaları çok iyi olmuş. İnşallah birazcık daha bekler. Ancak Hafta sonu bebişi alırsa da her şeyin hayırlısı. Riskli haftaları geçtik. İnşallah bebek için de senin için de iyi olan hayırlısı ne ise o olsunKontrolden geliyorum nst ye girdim kasılmam cs görünmedi ama bebeğin kalp atışları normal değil çok hızlı veya zikzaklar yoktu akciger geliştirici iğne yaptı iki doz yarında aynı saatte var perşembede nst tekrar bakalım cuma cumartesi belkide alır doğuma
Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelir inşaAllah. Dualarımız sizinleKontrolden geliyorum nst ye girdim kasılmam cs görünmedi ama bebeğin kalp atışları normal değil çok hızlı veya zikzaklar yoktu akciger geliştirici iğne yaptı iki doz yarında aynı saatte var perşembede nst tekrar bakalım cuma cumartesi belkide alır doğuma
Dualarımız seninle kuzum.Kalp atışları aman aman büyüklükte çıkmadı ya riske atmaz sanmıyorum bakalım nolcak hastaneden boş çıkkmak ameliyattan öyle zor olcak ya
ben de aynı sekılde. cok rahattım ama sımdı yaklastıkca subat grubunu da okuyorum bı stres oldumBeeeengece beni de uyku tutmadı şimdiye kadar çok düşünmüyordum herşeyi akışına bıraktığım için. Dün sata göre 30 haftayı görünce yavaştan bi panik havası sardı beni de. Rabbim sağlıcakla vaktinde kucagimiza almayı nasip etsin
Ay evet bende de başladı. Kafamın içi resmen Bağdat.ben de aynı sekılde. cok rahattım ama sımdı yaklastıkca subat grubunu da okuyorum bı stres oldum
kızlar siz böyle yazınca ben çok panik oldum şuanda nisan 19 gösteriyor amaAy evet bende de başladı. Kafamın içi resmen Bağdat.
Mart annelerinden bir kişi daha doğum yapacakmış. 36+1'de. Doktoru bugün ya da en geç çarşamba alalım demiş. Ayy vallahi heyecanlı işler.
Kolay degıl o zaman:)Benim arkadaşımın ilk suyu gelmişti ertesi günün akşamına doğurdu 24saati de geçmişti
Amin aminBeeeengece beni de uyku tutmadı şimdiye kadar çok düşünmüyordum herşeyi akışına bıraktığım için. Dün sata göre 30 haftayı görünce yavaştan bi panik havası sardı beni de. Rabbim sağlıcakla vaktinde kucagimiza almayı nasip etsin
Rabbim yanınızda olsunKalp atışları aman aman büyüklükte çıkmadı ya riske atmaz sanmıyorum bakalım nolcak hastaneden boş çıkkmak ameliyattan öyle zor olcak ya
Hepimize Rabbim hayırlısıyla güzel kolay bir doğum nasip etsin bir avazda doururuz inşallah dün normal doğum videoları izledim manyak gibi izledikçe ağladım bence ne kadar zor olsada bebeğin sağlıklı çıktığını görünce herşeyi unutur insanKolay degıl o zaman:)
Doktorlar geciktireceği son ana kadar geciktirecektir endişen olmasın bebişte içeride etkileniyorİnşallh canım ama protein kaçağı kesin var gibime geliyor inşallh miktarı azdır diye dua etmkten başka birşey gelmiyor elimden
Stresli bir yapım yok aslında ama ister istemez üzülüyorum bu duruma hamileliği çok güzel geçiriyordum herşey alt üst oldu
Allah yardımcın olsun canımKalp atışları aman aman büyüklükte çıkmadı ya riske atmaz sanmıyorum bakalım nolcak hastaneden boş çıkkmak ameliyattan öyle zor olcak ya
Canım bende öyle düşünüyodum ama minimal çıktı. Tansiyon ilacı başladınız mı? İnşallah sende de az düzeyde çıkar protein kaçağıİnşallh canım ama protein kaçağı kesin var gibime geliyor inşallh miktarı azdır diye dua etmkten başka birşey gelmiyor elimden
Stresli bir yapım yok aslında ama ister istemez üzülüyorum bu duruma hamileliği çok güzel geçiriyordum herşey alt üst oldu
Dün gece gezegenlerde falan mı bi şey vardı acaba ben de çok zor uyudum. Aşağıya doğru baskı hissetmeme de takıldım biraz. Akşam doktoruma yazdım direkt kasılma var mı diye sordu o da beni tedirgin etti. Randevum 21 Şubat’taydı öne çektim yarın gideceğim. İnşallah her şey yolundadırDün gece sabaha kadar uyumadım 20 Nisan 20 Nisan mi diyim yoksa kızım sen 15nisan mi dersingünaydın hanımlar benim gibi günler sayılar kafasında dolaşan uyumayan var mı
Bu kasılmayı nasıl ayırt edebilirim hala bilmiyorum benDün gece gezegenlerde falan mı bi şey vardı acaba ben de çok zor uyudum. Aşağıya doğru baskı hissetmeme de takıldım biraz. Akşam doktoruma yazdım direkt kasılma var mı diye sordu o da beni tedirgin etti. Randevum 21 Şubat’taydı öne çektim yarın gideceğim. İnşallah her şey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?