2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Daha çok yumuşarsın bebişten sonra hepimiz yaşayarak büyüyoruz

Dün gece sabaha kadar uyumadım 20 Nisan 20 Nisan mi diyim yoksa kızım sen 15nisan mi dersin günaydın hanımlar benim gibi günler sayılar kafasında dolaşan uyumayan var mı
Beeeen gece beni de uyku tutmadı şimdiye kadar çok düşünmüyordum herşeyi akışına bıraktığım için. Dün sata göre 30 haftayı görünce yavaştan bi panik havası sardı beni de. Rabbim sağlıcakla vaktinde kucagimiza almayı nasip etsin

Canım ciğer geliştirici iğne yapmaları çok iyi olmuş. İnşallah birazcık daha bekler. Ancak Hafta sonu bebişi alırsa da her şeyin hayırlısı. Riskli haftaları geçtik. İnşallah bebek için de senin için de iyi olan hayırlısı ne ise o olsun

Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelir inşaAllah. Dualarımız sizinle

ben de aynı sekılde. cok rahattım ama sımdı yaklastıkca subat grubunu da okuyorum bı stres oldum

ben de aynı sekılde. cok rahattım ama sımdı yaklastıkca subat grubunu da okuyorum bı stres oldum
Ay evet bende de başladı. Kafamın içi resmen Bağdat.

Mart annelerinden bir kişi daha doğum yapacakmış. 36+1'de. Doktoru bugün ya da en geç çarşamba alalım demiş. Ayy vallahi heyecanlı işler.

Amin amin

Kolay degıl o zaman:)
Hepimize Rabbim hayırlısıyla güzel kolay bir doğum nasip etsin bir avazda doururuz inşallah dün normal doğum videoları izledim manyak gibi izledikçe ağladım bence ne kadar zor olsada bebeğin sağlıklı çıktığını görünce herşeyi unutur insan

Doktorlar geciktireceği son ana kadar geciktirecektir endişen olmasın bebişte içeride etkileniyor var mı bir gelişme ?

Canım bende öyle düşünüyodum ama minimal çıktı. Tansiyon ilacı başladınız mı? İnşallah sende de az düzeyde çıkar protein kaçağı

Dün gece sabaha kadar uyumadım 20 Nisan 20 Nisan mi diyim yoksa kızım sen 15nisan mi dersin günaydın hanımlar benim gibi günler sayılar kafasında dolaşan uyumayan var mı
Dün gece gezegenlerde falan mı bi şey vardı acaba ben de çok zor uyudum. Aşağıya doğru baskı hissetmeme de takıldım biraz. Akşam doktoruma yazdım direkt kasılma var mı diye sordu o da beni tedirgin etti. Randevum 21 Şubat’taydı öne çektim yarın gideceğim. İnşallah her şey yolundadır

Bu kasılmayı nasıl ayırt edebilirim hala bilmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…