2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Görüş gününden selamlar kızlar
Kontrol günüm haftayaydı aslında ama aşağı doğru baskı hissedince doktorum erken çağırdı. Ve doğru hissetmişim dönmüş bizim garantici oğlan. Hatta yüzü de arkaya dönüktü doktor tam doğum pozisyonunu almış dedi.
Açıklık olmadığı için tedirginliğe gerek yok ama biraz erken dönmüş dedi. Haftaya kontrole çağırdı rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi.
Katar’da ne kadar kalacağımı sordu 36.haftaya kadar deyince orda doğuma da hazırlıklı ol dedi.
Nst’ye sokmadı, göbek deliğinin alt kısmı sertleşmedikçe doğum olmaz karnının başka yerlerindeki sertleşmeleri önemseme dedi.
Doğum ücretlerini sordum bi de, 3 hastaneyle anlaşması varmış biri 18 biri 22 biri 30 bin.
En iyi ebelerin 18 bin olan yerde olduğunu söyledi ama orda eşim doğum odasına giremiyormuş. Bu konuda da sizin görüşünüzü almak isterim siz olsanız napardınız? Bi tarafta uygun fiyat+iyi ebeler bi tarafta eşimle olmak?

Ben 2. Dozu salladım yaptırmayacaktim 30. Haftadan beri arıyor hemşire bugün gideceğim 33+1 de o kazandı ben pes ettim peşimi bırakmıyor karı
Canımm İNŞALLAH Şifaa olsunn Ben dahaa öncee olumsuz tecrübelerim olmuştu aşıyla ilgili değil Bitti gitti Hamdolsun O sebeple geciktirdim hemşireyle görüştüm tek doz olucam die dahada bekletsemmi dedim ama artık olupp geçicem benim çoğuu arkadaşım tek olduu ısrarcı ise olmak istemessen olmazsın arkadaşım söyle doktor böyle istedi de bende Nasipse yarın düşünüyorum amaa olmak istersen ol Şifaa niyetine canımm hatta ağrıısız sızısız atlatalım İNŞALLAH ALLAH ın izniyle Çok Aminn

Hiç ağrı olmadı canım bende sadece vurduğu yerin üstüne yatınca çok hafif o da bir gece başka hiçbir şey olmadı
Anladım canımm teşekkür ederim Şifaa olsun bende tek doz Ve ilk olucam o sebeple merak ettim teşekkür ederim arkadaşım sağlıcakla ilerleyelim

Selamm kızlar an itirabarı ile 32+0 oldumm ve doktorumdan çalışamaz raporumu aldımm artık özgürüm son zamanlarda çok zor gidip geliyordum işe yoğunluktan hiçbir alışveriş yapamadım artık yavaş yavaş odasını hazırlayacağım. bebeğin çoğu şeyini indirimden yakaladıkça alıp koymuştum bi kenara sadece hastane çıkışım kaldı, hiç isme özel hastane çıkışı yaptırıp memnun kalan var mı aldığı yerden he bide lohusa gecelik takımlarınızı nerden alıyorsunuz onlara hiç fırsat gelmedi benim

Aminn arkadaşım DUA iyidir Şifadır ALLAH kabul etsinde İNŞALLAH sağlıkla ilerleyelim cümleten
O halde yarın bende vurdurucam Nasipse Şifaa niyetine

ay maşallah seviyom bu güncellemeleri benimki bir aydır falan dönük, grubun fitilini ben yakmıyim yanlışlıkla? dklfk

eşimle olmak tabi ki, kocam büyüktür hepsi beni biliyosunuz
hangi hastaneler canım bunlar, biz senle yakın gibiydik sanki lokasyon olarak ben son dakika değişikliği yapabilirim gibi görünüyor duruma göre, özelden yazabilir misin zahmet olmazsa?

Ay azıcık tedirgin olcaktım erken döndü diye ama madem öyle telaşa gerek yok tüm tedirginlikleri havada yakalayıp toz duman eden koca yürekli nisan grubu

Ben olsam eşimle olmayı tercih ederdim nett

Muslin yazisini gorunce seslice kahkaha atmam hshsh

Ben yaptırdım isimli hastane çıkışı çokta güzel geldi instagram adresi melizababy iki gün içinde teslim ettiler

Dogum sureci cok onemli esinin yaninda olmasini cidden istiyorsan diger secenekler ama ebelerin iyiligi vs daha iyi oldugunu dusunuyorum ben

Maşallah canım evet o haftalarda yerleri daha geniş olduğu için rahatlıkla hareket ediyorlar o yüzden hissetmiyorsun bazı hareketleri ben 33+1 deyim o yüzden hareketleri acı veriyor hissetmemek mümkün değil
Ya benim kizcem cok mu dombilik olduda hic denecek kadar az hareketi var bilmiyorum ki cok korkuyorum bu hafta kontrol var diye disimi skyorum

Dogum sureci cok onemli esinin yaninda olmasini cidden istiyorsan diger secenekler ama ebelerin iyiligi vs daha iyi oldugunu dusunuyorum ben
Yani doktorun da en uygun fiyatlı orası olmasına rağmen ebeleri övmesi benim kafamı karıştırdı açıkçası. Tek fark fiyat olsaydı hiç düşünmez eşimle olmayı tercih ederdim ama şu an kararsızım. Hayırlısı

Maşallah canım evet o haftalarda yerleri daha geniş olduğu için rahatlıkla hareket ediyorlar o yüzden hissetmiyorsun bazı hareketleri ben 33+1 deyim o yüzden hareketleri acı veriyor hissetmemek mümkün değil
Ya benim kizcem cok mu dombilik olduda hic denecek kadar az hareketi var bilmiyorum ki cok korkuyorum bu hafta kontrol var

Guzelce dusun kuzum

Canım kaçıncı haftadaydın sen.

Bu arada o eşinle senin karar vermen gereken bir şey bence. Ben ille eşim de girsin istiyorsam fiyatı umursamazdım belki de hayatımda 1 defa yaşayacağımız bir an sonuçta. Ancak öyle bir düşüncem olmadığı için ucuz olanı seçerdim şu anda

Ay hadi hayırlısı olsun. Bebişten önce dinlenmek çok iyi gelecektir. Seni buralarda daha aktif görebiliriz o zaman

29+2ydik bugün
Yani eşim kadar beni sakinleştiren kimse yok hayatımda. O yüzden galiba onun yanımda olmasını tercih edeceğim gibi. Hastaneleri de bi araştırayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…