2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben normalde takmiyordum ama 1 haftadan fazladir boyle neredeyse o yuzden korkmaya basladim

Az önce zar zor Genital temizlik yaptım kızlar, bir süredir bakmamıştım sanki böyle bir pörsümüş, salmış kendini, kararmış, çok çirkin görünüyordu ya normal mi bu?

Ya ben normalde takmiyordum ama 1 haftadan fazladir boyle neredeyse o yuzden korkmaya basladim
Benimkide çok hareketsiz, doktorum ya tembel ya inatçı olacak bu çocuk demişti, bazıları öyle sakin olabiliyormuş:)

Aaa yepisyeni bir bilgi geldi göbek deliğinin altı sertleşmedikçe doğum olmazbenim bazen sertleşiyo ama uzun süreli değil doktorun dediği ağrılı kasılmalı bayılmalı olandır heraldd ben eşimin doğum odasına girmesini sanırım istemiyorum ya en iyi ebe nerdeyse oraya giderdim kuzum sonuçta eşimden daha faydalı olucaklar banaeş manevi anlamda destek olucaktır tabi ama medikal anlamda bence iyi bir ekibin olması lazım

Bebişim 1 haftadır bebeğinde bir sorun kaynaklı hareket azalması olsa muhakkak başka bi yerden patlak verirdi ve anlardın bence senin beybi tembellik yapıyo

Bebişim 1 haftadır bebeğinde bir sorun kaynaklı hareket azalması olsa muhakkak başka bi yerden patlak verirdi ve anlardın bence senin beybi tembellik yapıyo
Dimi belirti verirdi illa ki ben kan sulandirici vs de kullaniyorum ictigim ilaclarin haddi hesabi yok vala

Dimi belirti verirdi illa ki ben kan sulandirici vs de kullaniyorum ictigim ilaclarin haddi hesabi yok vala
Muhakkak belirti verirdi 1 haftadan fazladır demişsin çünkü yakın zamanda mı kontrolün

Muhakkak belirti verirdi 1 haftadan fazladır demişsin çünkü yakın zamanda mı kontrolün
Hafta sonu gitcem kuzum bekliyorum bakalim birde sizde de oluyor mu bazen otururken yada gunluk bi aktivite yaparken su vajina girisimin orda tuhaf bi uyusma agri tarzi bisi hissediyorum :/

Tabi kasılmadan bahsetti bence. Yani karnının farklı yerleri kasılabilir doğum olması için göbek deliğinin oraların kasılması lazım dedi.
Ay galiba ben de ebelerin iyi olduğu yeri tercih edip özel ebeyle çalışıcam. Birinin numarasını aldım arayıp konuşucam bakalım özel ebe desteğinin içinde ne var ne yok.

Ay Mart annelerinden birinin 33+4'te nilşanı gelmiş. Üstelik her şey yolunda ilerlerken. Ben bunu önceki anneler başlıklarından da görmüştüm. Niyeyse sıkıntılı süreçler yaşayanlar son haftaları görürken her şey yolunda ilerlerleyenlerin çok erken doğumları olabiliyordu. Çok enteresan.

Bugün bana doktorum son zamanlarda çok fazla erken doğum oluyo dedi

Kuzenimin eşinin de 32. haftada çat diye suyu gelmişti durduk yere. Bazen bebişler aceleci olabiliyor, 30dan sonra sıkıntı yok neredeyse hepimiz 30lardayız artık o yüzden hepimiz için zamanında hayırlısıyla ve sağlıkla nasıl iyi olacaksak o şekilde ilerlesin süreç

Hafta sonu gitcem kuzum bekliyorum bakalim birde sizde de oluyor mu bazen otururken yada gunluk bi aktivite yaparken su vajina girisimin orda tuhaf bi uyusma agri tarzi bisi hissediyorum :/
Otururken uyuşma oluyor canım bazen ilk olduğunda baya korktum ama sonra oturduğum için demek ki uyuştu dedim saldım onu da ama ağrı tarzı bir şey hissetmedim hiç

Kızlar selam, bu gün yatışım yapıldı hastaneye tansiyondan dolayı. Biraz canım sıkıldı, uzun kalmak istemiyorum. Daha son aldığım kıyafetlerini yıkayacağım kızımın. Eşimde kalamıyor yanımda, yasakmış. Annemde gelecek durumda değil yaşlı bakıyor. Dualarınızı bekliyorum.

Özel ebeyle çalışmak çok iyi bence kendini çok rahat hissettirir

Çok geçmiş olsun canım kısa zamanda evine dönersin inşallah

Çok geçmiş olsun canım, lütfen üzülmemeye çalış şu an canın sıkılıyor biliyorum ama sen ve bebek için en iyisi böyle olması. Minikte sıkıntı yok değil mi? İnşallah yarına düzelir tansiyonun ve karnında bebişle evine döner son haftalarını evinde beklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…