Ya ben normalde takmiyordum ama 1 haftadan fazladir boyle neredeyse o yuzden korkmaya basladimBu hareket konusunda bi ben mi çok rahatımher gün aynı hareketi yapmasını hiç beklemiyorım bazı günler çoşuyorr içerde disko yapıyor sanki bazk günler arada bir iki hareket yapıyor neyi çok takarsan gözünde büyük benm felsefi dün de karnımı okşuyordum pıt pıt karnım oynuyordu ama rutin olarak akşamları sağa yatarsam tepiniyor artık sağa da yatamıyorum ı tarafta duruyor bebiş nefesim kesiliyo soldan devam ediyorum yatmaya ne uzun konuştum
Benimkide çok hareketsiz, doktorum ya tembel ya inatçı olacak bu çocuk demişti, bazıları öyle sakin olabiliyormuş:)Ya ben normalde takmiyordum ama 1 haftadan fazladir boyle neredeyse o yuzden korkmaya basladim
O zaman benimki inatci cunku hep catik kaşli hsbsBenimkide çok hareketsiz, doktorum ya tembel ya inatçı olacak bu çocuk demişti, bazıları öyle sakin olabiliyormuş:)
Aaa yepisyeni bir bilgi geldi göbek deliğinin altı sertleşmedikçe doğum olmazGörüş gününden selamlar kızlar
Kontrol günüm haftayaydı aslında ama aşağı doğru baskı hissedince doktorum erken çağırdı. Ve doğru hissetmişim dönmüş bizim garantici oğlan. Hatta yüzü de arkaya dönüktü doktor tam doğum pozisyonunu almış dedi.
Açıklık olmadığı için tedirginliğe gerek yok ama biraz erken dönmüş dedi. Haftaya kontrole çağırdı rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi.
Katar’da ne kadar kalacağımı sordu 36.haftaya kadar deyince orda doğuma da hazırlıklı ol dedi.
Nst’ye sokmadı, göbek deliğinin alt kısmı sertleşmedikçe doğum olmaz karnının başka yerlerindeki sertleşmeleri önemseme dedi.
Doğum ücretlerini sordum bi de, 3 hastaneyle anlaşması varmış biri 18 biri 22 biri 30 bin.
En iyi ebelerin 18 bin olan yerde olduğunu söyledi ama orda eşim doğum odasına giremiyormuş. Bu konuda da sizin görüşünüzü almak isterim siz olsanız napardınız? Bi tarafta uygun fiyat+iyi ebeler bi tarafta eşimle olmak?
Bebişim 1 haftadır bebeğinde bir sorun kaynaklı hareket azalması olsa muhakkak başka bi yerden patlak verirdi ve anlardın bence senin beybi tembellik yapıyoYa ben normalde takmiyordum ama 1 haftadan fazladir boyle neredeyse o yuzden korkmaya basladim
Dimi belirti verirdi illa ki ben kan sulandirici vs de kullaniyorum ictigim ilaclarin haddi hesabi yok valaBebişim 1 haftadır bebeğinde bir sorun kaynaklı hareket azalması olsa muhakkak başka bi yerden patlak verirdi ve anlardın bence senin beybi tembellik yapıyo
Muhakkak belirti verirdi 1 haftadan fazladır demişsin çünkü yakın zamanda mı kontrolünDimi belirti verirdi illa ki ben kan sulandirici vs de kullaniyorum ictigim ilaclarin haddi hesabi yok vala
Hafta sonu gitcem kuzumMuhakkak belirti verirdi 1 haftadan fazladır demişsin çünkü yakın zamanda mı kontrolün
Tabi kasılmadan bahsetti bence. Yani karnının farklı yerleri kasılabilir doğum olması için göbek deliğinin oraların kasılması lazım dedi.Aaa yepisyeni bir bilgi geldi göbek deliğinin altı sertleşmedikçe doğum olmazbenim bazen sertleşiyo ama uzun süreli değil doktorun dediği ağrılı kasılmalı bayılmalı olandır heraldd ben eşimin doğum odasına girmesini sanırım istemiyorum ya en iyi ebe nerdeyse oraya giderdim kuzum sonuçta eşimden daha faydalı olucaklar bana eş manevi anlamda destek olucaktır tabi ama medikal anlamda bence iyi bir ekibin olması lazım
Bugün bana doktorum son zamanlarda çok fazla erken doğum oluyo dediAy Mart annelerinden birinin 33+4'te nilşanı gelmiş. Üstelik her şey yolunda ilerlerken. Ben bunu önceki anneler başlıklarından da görmüştüm. Niyeyse sıkıntılı süreçler yaşayanlar son haftaları görürken her şey yolunda ilerlerleyenlerin çok erken doğumları olabiliyordu. Çok enteresan.
Kuzenimin eşinin de 32. haftada çat diye suyu gelmişti durduk yere. Bazen bebişler aceleci olabiliyor, 30dan sonra sıkıntı yok neredeyse hepimiz 30lardayız artık o yüzden hepimiz için zamanında hayırlısıyla ve sağlıkla nasıl iyi olacaksak o şekilde ilerlesin süreçAy Mart annelerinden birinin 33+4'te nilşanı gelmiş. Üstelik her şey yolunda ilerlerken. Ben bunu önceki anneler başlıklarından da görmüştüm. Niyeyse sıkıntılı süreçler yaşayanlar son haftaları görürken her şey yolunda ilerlerleyenlerin çok erken doğumları olabiliyordu. Çok enteresan.
Evet ya Şubat anneleri Ocak anneleri aralık annelerinin çoğu erken olmuş eskiden 40 41 leri görürlermisBugün bana doktorum son zamanlarda çok fazla erken doğum oluyo dedi
Otururken uyuşma oluyor canım bazen ilk olduğunda baya korktum ama sonra oturduğum için demek ki uyuştu dedim saldım onu daHafta sonu gitcem kuzumbekliyorum bakalim birde sizde de oluyor mu bazen otururken yada gunluk bi aktivite yaparken su vajina girisimin orda tuhaf bi uyusma agri tarzi bisi hissediyorum :/
Özel ebeyle çalışmak çok iyi bence kendini çok rahat hissettirirTabi kasılmadan bahsetti bence. Yani karnının farklı yerleri kasılabilir doğum olması için göbek deliğinin oraların kasılması lazım dedi.
Ay galiba ben de ebelerin iyi olduğu yeri tercih edip özel ebeyle çalışıcam. Birinin numarasını aldım arayıp konuşucam bakalım özel ebe desteğinin içinde ne var ne yok.
Çok geçmiş olsun canım kısa zamanda evine dönersin inşallahKızlar selam, bu gün yatışım yapıldı hastaneye tansiyondan dolayı. Biraz canım sıkıldı, uzun kalmak istemiyorum. Daha son aldığım kıyafetlerini yıkayacağım kızımın. Eşimde kalamıyor yanımda, yasakmış. Annemde gelecek durumda değil yaşlı bakıyor. Dualarınızı bekliyorum.
Çok geçmiş olsun canım, lütfen üzülmemeye çalış şu an canın sıkılıyor biliyorum ama sen ve bebek için en iyisi böyle olması. Minikte sıkıntı yok değil mi? İnşallah yarına düzelir tansiyonun ve karnında bebişle evine döner son haftalarını evinde beklersinKızlar selam, bu gün yatışım yapıldı hastaneye tansiyondan dolayı. Biraz canım sıkıldı, uzun kalmak istemiyorum. Daha son aldığım kıyafetlerini yıkayacağım kızımın. Eşimde kalamıyor yanımda, yasakmış. Annemde gelecek durumda değil yaşlı bakıyor. Dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?