2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Müthiş bir öğreti, çok teşekkür ederim

Ay hayır olsun. Çoğzel rüya bebişli rüyalar

Bu arada meme ucu ile ilgili bir bilgi. Ucu içinde olanlar şırınga ya da meme ucu çıkarıcı ile çıkartabiliyormuş. Ya da silikon meme ucu ile emzirme denenebilirmiş. Öte yandan da aslında meme ucunun olup olmaması çok da önemli değilmiş bilinenin aksine. Kahve rengi kısmı tamamen bebiş ağzına alması gerektiği için aslında meme ucu olmayan biri bile emzirebilirmiş. Tabi bebişler ilk doğduklarında çene kasları çok güçsüz oluyor ve bunu başarmaları zor oluyor.

Hepsini aldım eme eme de çıkıyormuş ucu silikon meme ucuyla emzirip bu sefer oka alıştı diyende çok var bakalım meme ucu olmayanlar nasıl süreç olcak emzirmek

Değil değil hiç normal olmuyor insan hsjsk. Büyüdükçe yerleri daralacak evet zaten son haftaların da bir de bu kaygısı oluyor, hareket etsin diye yediklerinle +1 kilo cepte

Canımm MAŞALLAH rüyann Nasipse iyiymiş gerçiğide Sağlıkla zamanında Nasip olsun İNŞALLAH Çok Aminn 31. Haftada tetenoz olann senmiydin acaba

Canımm MAŞALLAH rüyann Nasipse iyiymiş gerçiğide Sağlıkla zamanında Nasip olsun İNŞALLAH Çok Aminn 31. Haftada tetenoz olann senmiydin acaba
Amin inşallah canım yok daha yeni bugün 31 e girdim 20haftalarda falan yaptım 2.dozunu 20 ocakta yaptım ikisinin arasında 6hafta falan olmuştu

Amin inşallah canım yok daha yeni bugün 31 e girdim 20haftalarda falan yaptım 2.dozunu 20 ocakta yaptım ikisinin arasında 6hafta falan olmuştu
Anladımm tatlımm bir arkadaş geçen hafta olmuştuda 31 haftadaydı sanırım bende yaptırıcamda Nasipse 29+ lardayım 30. Haftanın içindeyim Ağrıı vs oluyormu diycektim canım İNŞALLAH sağlıkla ilerlesinlerde bebişler

Kız senin bu kocanın atletleriyle alıp veremediğin ney

Benim oğlum namaz kılınaca hareket ediyor bugün hiç hareket etmedi hâlâ bi kahvaltı yapıp namazı mı kılayım belki eder kaç saat hareket etmeyince endişelenmemiz gerekiyor

Ben 2. Dozu salladım yaptırmayacaktim 30. Haftadan beri arıyor hemşire bugün gideceğim 33+1 de o kazandı ben pes ettim peşimi bırakmıyor karı

Hiç ağrı olmadı canım bende sadece vurduğu yerin üstüne yatınca çok hafif o da bir gece başka hiçbir şey olmadı

Benim oğlum namaz kılınaca hareket ediyor bugün hiç hareket etmedi hâlâ bi kahvaltı yapıp namazı mı kılayım belki eder kaç saat hareket etmeyince endişelenmemiz gerekiyor
Bak ne fark ettim, bazen böyle oturup karnımı izliyorum ufak ufak kıpırdanmalar görüyorum ama hissetmiyorum. Bazen hareketleri zannettiğimizden daha minik oluyo

Bak ne fark ettim, bazen böyle oturup karnımı izliyorum ufak ufak kıpırdanmalar görüyorum ama hissetmiyorum. Bazen hareketleri zannettiğimizden daha minik oluyo
Benimkiler hissedilmeyecek gibi değil artık canım hatta çoğu hareket canımı yakıyor sen kaçıncı haftadasın

Amin inşallah canım sabah sabah ne güzel dua ettin öyle valla benim ilkinde kolum ağrımıştı kaldıramıyordum başka bişey olmadı ikincisi ağrımadı sadece iğne batıraln yere dokununca ağrı oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…