- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ay evet görüyorum seni balım. Allahım su gibi akan bir doğum nasip etsin hepimize. İnşallah her şey yolunda gider. Az kalmış36+5 kuzum. Şubat ve mart grubundayım normalde. Burada da öyle sohbetlere katılıyorum
Ay senin bu kusma bitmedi demi yaah ah geceleri kusmaya devam
yok bacım ya Allah kimseye vermesinAy senin bu kusma bitmedi demi ya
Sen dogum yapinca Allah sana uyanma gücü veriyor bende hiç dayanamazdim 30 hastalığım gece kalkıp bir saat oturuyorum vücut bizi hazırlıyor bebeğe bakmak için senden daha iyi bakabilecek hiç kimse yok kuzum telaslanmaDün gece bir türlü uyuyamadım, yorgundum da aslında ama döndüm durdum yatakta, en son sinirlenip kalktığımda 45 dakikalık dizinin altıncı bölümünü izliyordum öyle söyliyim. Kaşıntı tuttu, bacağıma ağrı girdi, çişim geldi, susadım falan böyle hep tam rahat edicekken tekrar başa sardım. Benim kedi de huysuzlandı ben uyumayınca sağı solu kurcalıyo kıpır kıpır, abooo ben bir sinirlendim uykusuzluk başıma mı vurdu nedir, kedinin üstüne yürüdüm gerizekalı falan diye homurdanarak kovaladım odadan. Hayvancağız korkup uzaklaştı bir müddet.
Uykusuzluk benim aşil tendonum resmen, içimden başka biri çıkıyor uyuyamayınca. Bebek de böyle uyumayınca hemen tahammülümü kaybedicem herhalde diyip çok üzüldüm, kedime bağırdığım için ayrıca üzüldüm. Biraz ağladım, bir müddet daha kaşındım ve çok şükür uyuyakaldım. Moraller bozuk uyandım tabi, kedimle sarılıyoruz şimdi inşallah beni affetmiştirHepinizin günü çok güzel geçsin
İnşallah dediğin gibidir çünkü benim böyle bir anda cinnetlenmelerim meşhurdur, hamilelikte olmuyodu diye tamamen aklımdan çıkmıştı, düşünmemiştim. Dün gece yaşayınca canım sıkıldı epey. Sağol canım, moral verdinSen dogum yapinca Allah sana uyanma gücü veriyor bende hiç dayanamazdim 30 hastalığım gece kalkıp bir saat oturuyorum vücut bizi hazırlıyor bebeğe bakmak için senden daha iyi bakabilecek hiç kimse yok kuzum telaslanma
Yaaa yirim seni. Hepimiz aynıyız emin ol yalnız değilsin. Ani öfke patlamaları, vicdan azapları, uykusuzluklar, uyumak isteyip de uyuyamamak, sinir vs. Çok yoğun yaşıyoruz.Dün gece bir türlü uyuyamadım, yorgundum da aslında ama döndüm durdum yatakta, en son sinirlenip kalktığımda 45 dakikalık dizinin altıncı bölümünü izliyordum öyle söyliyim. Kaşıntı tuttu, bacağıma ağrı girdi, çişim geldi, susadım falan böyle hep tam rahat edicekken tekrar başa sardım. Benim kedi de huysuzlandı ben uyumayınca sağı solu kurcalıyo kıpır kıpır, abooo ben bir sinirlendim uykusuzluk başıma mı vurdu nedir, kedinin üstüne yürüdüm gerizekalı falan diye homurdanarak kovaladım odadan. Hayvancağız korkup uzaklaştı bir müddet.
Uykusuzluk benim aşil tendonum resmen, içimden başka biri çıkıyor uyuyamayınca. Bebek de böyle uyumayınca hemen tahammülümü kaybedicem herhalde diyip çok üzüldüm, kedime bağırdığım için ayrıca üzüldüm. Biraz ağladım, bir müddet daha kaşındım ve çok şükür uyuyakaldım. Moraller bozuk uyandım tabi, kedimle sarılıyoruz şimdi inşallah beni affetmiştirHepinizin günü çok güzel geçsin
Ay ben bugün tam 30+0 oldum vuhuuuuuKızlar nasılsıniz 30 lu haftalara girdik mi ne var ne yok canlar?
Baya guzel genis ici cok gozlu termal gozu var ve sade gorunuyor en azindan benim istedigim gibiAy evet lucina benim de favorilerimde bekliyor şuan, nasıl güzel mi?
Biberonda da comotomo biraz pahalıydı sanırım o yüzden bence de ihtiyaca göre doğumdan sonra almak daha mantıklı onu
Son günlerde bende de başladı o. Normalde böyle yapınca hareketli olması lazımdı falan diye. Ama sonradan fark ettim ki bebişimiz büyüyor, nasıl bizim huyumuz suyumuz değişiyorsa onunkide değişiyor bence. Valla annelik deli işi gerçekten. Böyle bir endişe, kaygı hali normal değil.Sabah 5.30 gibi uyandım, gece uyanınca hep uyanık oluyordu bebeğim, tık yok bekledim bekledim. İçime nasıl bir şey çöktü kalktım hemen tuvalete gittim genelde onu yapınca “hö noluyo ya” diye uyanır çünkü sonra da çikolata yedim korkuyla bekledim. Uyandı, kıpırdadı çok şükür. Nasıl korktum ya, üstüne bu duygu da değişik geldi oğlumdan sonra başka bir bebek için aynı kaygıyı taşımak. Analık çok zor
Ay belli bir haftadan sonra yerleri daraldigi icib hareket azalıyor aslinda ama ben 34.haftaya geldim. Bebek bi saga bi sola bi asagi bi yukari vuruyor. Ne ara dönüp yön değiştiriyor bilmemSon günlerde bende de başladı o. Normalde böyle yapınca hareketli olması lazımdı falan diye. Ama sonradan fark ettim ki bebişimiz büyüyor, nasıl bizim huyumuz suyumuz değişiyorsa onunkide değişiyor bence. Valla annelik deli işi gerçekten. Böyle bir endişe, kaygı hali normal değil.
Çok normal canım benim uykusuzluk, ruh dalgalanmaları hiç canını sıkma anne olunca extra bir güç yükleniyor yapamayacağın hiç bişey yok gibi geliyor ama çevrendekilerin bunu bilmesine gerek yok tabiİnşallah dediğin gibidir çünkü benim böyle bir anda cinnetlenmelerim meşhurdur, hamilelikte olmuyodu diye tamamen aklımdan çıkmıştı, düşünmemiştim. Dün gece yaşayınca canım sıkıldı epey. Sağol canım, moral verdin
Günaydın canlarKızlar nasılsıniz 30 lu haftalara girdik mi ne var ne yok canlar?
He olsun kız36+5 kuzum. Şubat ve mart grubundayım normalde. Burada da öyle sohbetlere katılıyorum
O kadar normal ki hissedilen her şey bu sebeple kendimizi ne kadar motive edip, refresh edersek bebişler o kadar mutlu olur zatenDün gece bir türlü uyuyamadım, yorgundum da aslında ama döndüm durdum yatakta, en son sinirlenip kalktığımda 45 dakikalık dizinin altıncı bölümünü izliyordum öyle söyliyim. Kaşıntı tuttu, bacağıma ağrı girdi, çişim geldi, susadım falan böyle hep tam rahat edicekken tekrar başa sardım. Benim kedi de huysuzlandı ben uyumayınca sağı solu kurcalıyo kıpır kıpır, abooo ben bir sinirlendim uykusuzluk başıma mı vurdu nedir, kedinin üstüne yürüdüm gerizekalı falan diye homurdanarak kovaladım odadan. Hayvancağız korkup uzaklaştı bir müddet.
Sağol minnoş, valla düşeni kaldıran grup gibi grup beYaaa yirim seni. Hepimiz aynıyız emin ol yalnız değilsin. Ani öfke patlamaları, vicdan azapları, uykusuzluklar, uyumak isteyip de uyuyamamak, sinir vs. Çok yoğun yaşıyoruz.
Ve evet, tahammülsüzleşip bebeğimize sinir olduğumuz çok kritik anlar olacak belkide ancak hiç birimiz robot değiliz. İnsanız. Çelik gibi sinir yapısına sahip olduğunu düşünmüyorum buradaki hiç kimsenin ve hiç birimizin de bile isteye birini kırıp üzeceğini, inciteceğini de sanmıyorum. Dediğim gibi o duyguları hissettiğimizde kontrol yine bizde olacak.
Kedin de bence affetmiştir hatta ne olduğunu anlamamıştır bile yavrumSenin de günün güzel geçsin bebek, sakın dertlenme bunlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?