2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bugün mü 32+0’sın? 32+0 olduğum gün dersim var yine o gün okula gitmeden direkt raporumu almaya gidebiliyor muyum yoksa okuldan sonra mı almam lazım yani o gün de mi çalışıyoruz biliyor musun?

merhaba, siz kontrole ıstanbulda mı gelıyorsunuz ? benım doktorumun da anlasmalı oldugu hastanlerde 18-22-30 bın ondan merak ettım :) bana da 18 bın olanın normal dogum ıcın cok uygun oldugunu ve ebelerının deneıymlı oldugundan bahsettı gecen hafta :)

Evet istanbul ümraniye aynı doktorda değilsek de muhtemelen aynı klinikte takipliyiz Şükran Akalın benim doktorum.

Evet istanbul ümraniye aynı doktorda değilsek de muhtemelen aynı klinikte takipliyiz Şükran Akalın benim doktorum.
benım arkadasım o 18 bın olan hastanede yaptı normal dogumdu Şükran Hanım ıle. oda süslemesine vs ızın verılmıyormuş. oda footosunu attı baska bı hamıle daha kalmıyor tek yanı, büyük guzel bır odaydı. sancı odasına giremiyor eşin dedi ona da cok tuhaf gelmıs ozaman. kendısıne o orada özel ebe tutmus (2000 tl cıvarında ama o zaman 4 ay once fılandı) . şükran hoca eger sezeryan olursa o zmaan 20 bın olan cengelkoydekı hastaneyı tavsıye ederım daha konforlu dedı bana

29+2
Çok tatlı değil mi ya sarılasım geliyo her gittiğimde
kesınlkle oyle ben cok ısındım kendısıne. ılk zamanlar baya takıpte zorlanıyor gıbı gelmıstı. ama tarzı o sanırım genelde benı 1,5 ayda fılan kontrole cagırıyor. kan tahlılı 2-3 ayda istiyo :) bana da nst fılan daha hıc bahsetmedı direkt 33. haftada cagırdı kontrole

Oda süsleme olayı hiç önemli değil benim için ya. Ama özel ebe seçeneği iyiymiş bak. Orayı tercih edersem ve eşim olmayacaksa ebe olması iyi olabilir. Sezaryen olacağı önceden belli olursa da diğer ihtimali düşünelim madem

bu arada eşiniz doğuma girebiliyor sadece doğum baslamadan once beklenen bır oda varmıs doğumun gelmesını ıste oraya sadece kadın gırebılıyomus esını almıyorlarmıs. o sebeple arkadasım dogumu hep kendı odasında beklemıs o dogum odasına gıtmemıs hıc. özel ebe ısı cok kolaylastırıyomus yardmcı oluyormus.

Tarzı öyle ve bu tarzı için gidiyorum kendisine ben de en son 26.haftada gitmiştim normalde bi sonraki muayene 31.haftada olacaktı. Aşağıya doğru baskı hissettiğimi söylediğim için erken çağırdı. Bugün de dedi ki normalde önemseme derdim ama son zamanlarda erken doğumlar çok arttı o yüzden gel bakalım dedim. Nstden bana da bahsetmedi.

bence de önemsız detaylar gercekten süs filan. medistate cok pahalı bence hıc gerek yok sonucta 1 gece kalınacak yanı.

Doğumhaneye girmesini sanırım istemiyorum ya. Benim için önemli olan o sancı odası dedikleri yerdi. Yine de bi hastaneyi arayıp detaylı sorayım, kendi odamda eşimle bekleyebiliyor muymuşum bakalım

iyi bir sıkıntı yok dımı suan ıcın ?

Doğumhaneye girmesini sanırım istemiyorum ya. Benim için önemli olan o sancı odası dedikleri yerdi. Yine de bi hastaneyi arayıp detaylı sorayım, kendi odamda eşimle bekleyebiliyor muymuşum bakalım
evet katılıyorum. bana da bılgı verır mısın aradıktan sonra :)

Aminn arkadaşım DUA iyidir Şifadır ALLAH kabul etsinde İNŞALLAH sağlıkla ilerleyelim cümleten
O halde yarın bende vurdurucam Nasipse Şifaa niyetine
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sende vurdur canım inşallah bir yan etkisi olmaz ağrısız şekilde atlatırsın

bendee iş yerine dedimki bebeğimi bırakmak istemiyorum işten ayrılmak istiyorum. kimse bana surat yapmadı herkess bana destek oldu doğrusu kendin bakman 3 yaşına kadar bak sonra anaokuluna verirsin. bizde işlerimizi büyütelim seni tekrar alalım dediler senden çok memnunuz dediler. böyle güzel laflar duymak hoşuma gitti gururlandım. gergindim evden çalış vs diye diretirler diye acayip rahatladım.mutluyum.

Kız belki tembeldir korkma bazı bebisler öyle her bebek aynı değil gün içinde hareketlerini hissediyorsan sorun yoktur
Yogunlasma tarzi oluyor genelde bilmiom ki ama gecen hafta basi mesela daha hareketliydi

Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sende vurdur canım inşallah bir yan etkisi olmaz ağrısız şekilde atlatırsın
Aminnn İNŞALLAH canımm benimm Cümleten Naasipse yarın vurdurucam onuda atlataım Yücee ALLAH Sağlıkla zamanında doğumlar Nasip etsin cümleten

Yogunlasma tarzi oluyor genelde bilmiom ki ama gecen hafta basi mesela daha hareketliydi
Bu hareket konusunda bi ben mi çok rahatım her gün aynı hareketi yapmasını hiç beklemiyorım bazı günler çoşuyorr içerde disko yapıyor sanki bazk günler arada bir iki hareket yapıyor neyi çok takarsan gözünde büyük benm felsefi dün de karnımı okşuyordum pıt pıt karnım oynuyordu ama rutin olarak akşamları sağa yatarsam tepiniyor artık sağa da yatamıyorum ı tarafta duruyor bebiş nefesim kesiliyo soldan devam ediyorum yatmaya ne uzun konuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…