2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebiş iyi canım çok şükür. Bir hafta önden ölçümleri, inşallah yarın evimize gideriz çok istiyorum bunu

Az önce zar zor Genital temizlik yaptım kızlar, bir süredir bakmamıştım sanki böyle bir pörsümüş, salmış kendini, kararmış, çok çirkin görünüyordu ya normal mi bu?D
Benimde bi kaç gündür böyle bi pişmiş gibi bi acı vardı dudaklarda aynayla bir bakıyım dedim. Ay bende aynı şeyi hissettim bi çirkin geldi. Demek ki tüm hamilelerin aynı

Bundan çok korkuyorum ya eşimde daha gelmedi yurtdışında 32-33.haftamda falan gelicek gibi görünüyor. Hiçbir sebep yokken neden erken doğum oluyor acaba

Bebiş iyi canım çok şükür. Bir hafta önden ölçümleri, inşallah yarın evimize gideriz çok istiyorum bunu
Canım inşallah en yakın zamanda evinize dönersiniz dua edicem içini ferah tut bebişin iyi sende iyi olcaksın zamanında gelicek inşallah

Kizlar bugün 30+0 oldum ama sanki bugünden hareketlerde azalma var anlamadım benim bebeğin plasentasi önde olduğu için çok geç hissettim tamamen hareketlerini ama bugüne kadar gayet iydik bugün den sanki azalma var sürekli uzanıp durtukleyerek uyandiriyorum hareket ediyor mu napıyor diye büyüdükçe hareketler artma olmuyor mu kafam çok karıştı

Canım tam tersi büyüdükçe yerleri daraldığı için belirli saatler arası hareket ediyorlar artık bizler gibi derin uykulara dalıyorlar rüya görüyorlar yani artık bebeğin kendisine bir uyku rutini oluşturmuştur belirli saatler arasında hareket ediyordur plasentan önde olduğu için sen çok hissetmiyor olabilirsin ama yine endişe duyarsan gidersin doktora

Ay çok sağol canım içimi rahatlattin kafama takmaya başlamıştım çok sağolasın

Canım dualarımız seninle, inşallah her şey hemen yoluna girer ve hemencecik evine dönersin.

Hergün bu kadar adıma rahat doğururmuyum kızlar

Eklentiler

• IMG_3039.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 45
Ay kızlar acil help. Büyük bir kv problemiyle geldim yardımınıza ihtiyacım var. Biraz önce eşimle konuştuk. Eşim bu hafta 12 saat çalışıyor, akşam 8de işe gidip sabah 8de geliyor. Bu arada kv ile aynı şehirde yaşıyoruz. Benim annemgil de farklı şehirde. Neyse eşim geldi bana diyor ki annemgil gelsin bizde kalsın artık. Ben dondum kaldım bişey diyemedim ilk. Kv yüzünden çok büyük tartışmalar yaşadık zamanında o yüzden tepkimi de net olarak veremiyorum yine tartışmayalım diye. Ben de annemgil haftasonu gelecek babam annemi bırakıp gidecek 1 haftalık o süreçte anneni de çağıracağım zaten temizliği falan beraber yapsın diye aklımda yani benim de merak etme dedim. Eşim de öyle demiyorum sürekli gelsinler bizde kalsınlar artık sen yalnız kalma diyor. Ya dedim yanlış anlama ama bak sen işe gidiyorsun sonra ben kaç saat yatıyorum uyuyorum uyanıyorum yattığım yerden dizi izliyorum rahatım yani ama annengil oldu mu bunu yapamayacağım dedim. Bide benim kv kp gece 1 2 den önce uyumaz ayrıca kv nin çene de hiç durmuyor çenesiyle bile beni geriyor kadın. Eşim de saçmalama sen böyle dediğinde ben kızıyorum niye rahat olamayasın ne diyecek sanki insanlar sana benim işteyken aklım sende kalıyor sürekli dedi. Ben de ya Allah korusun sıkıntı bi durum olsa babanı ararım 10 dk da gelir zaten dedim. Yok illa gelsinler Allah gelsinler. Ya kv ye haftada 1 gün zor dayanıyorum ben eşimin gönlü olsun diye gidiyorum sırf onda bile saat sayıyorum. Şimdi bide bize gelip kalsalar bugün gelse perşembe doğururum ben stresten. Eşim bugün arayıp konuşucam annemle dedi. Nasıl vazgeçebilirim kalbini kırmadan ya nasıl bi bahane bulabilirim yardım edin lütfen

Valla aklına koymussa biraz zor vazgeçer Allah korusun inat edersen bişi olursa hep seni suçlar ne diyim bilemedim ben

Doğumla ilgili çok rahat olduğun mesajını vermelisin bi kere. Ben çok iyiyim her şey yolunda, zaten doğum dediğin şey öyle çat diye olmuyo birini arayıp çağıracak vaktim mutlaka olur de. Hamileliğin son zamanlarında insanın mahremiyet alanında kalması çok önemliymiş bu kırılırsa doğum zorlaşıyormuş bak ninelerimiz tek başına o yüzden kolayca doğuruyomuş de. Yani öyle sinirlenirim falan demekle olmaz ki, senin rahat olman lazım o rahatlığının bozulmaması lazım. De ki mesela çağırdık diyelim sonra ben rahat edemezsem gidin diyemeyiz, ama çağırmazsak ve tek başına yapamayacağımı fark edersem istediğimiz zaman çağırabiliriz. Güçlü olduğunu, ani bi şey olursa tek başına da halledebileceğini hissettirmen gerek bence.

Sendin di mi o, tansiyon sorunun çıkmıştı değil mi güzelim hastaneye falan da gitmiştin geçen hafta sonu, korkmuştuk hepimiz karıştırmıyorum? Karıştırdıysam çok özür diliyorum, bunu teyitlemeden bir şey demek istemedim

Kır kalbini eşinin. Bu önemli bir durum. İlle bu eve gelcekler diyorsan ben toparlanıp annemin evine giderim o zaman siz burada birlikte yaşarsınız derdim herhalde. Bazen ne yazık ki kırmak gerekiyor. Niye böyle baskı yapıyor anlamadım. Çok saçma. Zaten doğum pırt diye olan bir şey değil ki. Bir kaç gün dese hadi anlıcam da sürekli ne demek. Sinirlendim.

Ya son zamanlarda kullandığım bir ilaçtan dolayı çok tansiyon problemi yaşadım birde sürekli ağrım kasılmam oluyor haftasonu yine acile gittik doktor da sürekli erken doğuma hazırlıklı olun diyor. Bu olaylar korkuttu eşimi de. Yalnızken daha rahatım daha mutluyum diyorum ama dinlemiyor şu an onun için rahatlıktan ziyade bebeğin ve benim güvenliğim daha önemli. Ama işte diyemiyorum ki annen beni iyice gerer 2 güne doğurtur

Bu kv olaylarina oldum olası geriyor beni resmen fobim vardi ve ne yazık ki beni buldu. Valla benim eşim annesini çok iyi tanıdığı için aksine beni uzak tutar bıktırır seni diye ki işin sonunda kendi kafası şişicek.

Bence sen de bu son zamanlar çok bunalım zor kafa bir de başkasını çok zor açıkça izah et yoksa çok daha şişer daha kötü patlarsın. Valla sen nasılsın bilmiyorum ama beni bir afakanlar basıyor böyle dokunsalar ağlayacak bir haldeyim.
Valla aklına koymussa biraz zor vazgeçer Allah korusun inat edersen bişi olursa hep seni suçlar ne diyim bilemedim ben
Bence bunun tersi de mümkün onlar yüzden dediğin gibi erkenden olabilir bu seferde sen onu suçlarsın bence tatlı tatlı izah etmek lazım. Dışarıdan konuşmak kolay tabi ama çekecek olanda sen olacaksın Allah yardımcın olsun.

Nst de bayılmıştım cuma günü, ondan öncesinde de 1 gece düzenli sancıdan hastanede yatmıştım buraya yazmıştım ikisinde de

Tamam ama senin rahatlığın ve mutluluğun = bebeğin ve senin güvenliğiniz?

Ay aynı şeyler ağzıma geldi zor tuttum kendimi tartışmayalım diye. Ya bi de farklı şehirde olsak ve böyle dese yine okey Allah korusun bişey olsa birinin gelmesi belki saatler alacak ama aynı şehirdeyiz yani ters bi durumda 10 dakikada kapımdalar
Tamam ama senin rahatlığın ve mutluluğun = bebeğin ve senin güvenliğiniz?
İşte bunu anlatamıyorum. Mesela kendi annem gelip bizde kaldığında bir kaç günlük bile gelse sürekli siz çıkın gezin dolaşın der, arkadaşlarınızı çağırın ben bu odada dururum zaten yatıcam birazdan der. Çok tatlış çok anlayışlıdır kv de böyle olsa başım üstüne. Ama o nasıl, sürekli dibimizde olsun sürekli car car çene. En son onlara gittiğimizde sırtım ağrıyo sürekli şekil değiştiriyorum eşim de rahatsız mısın diye sordu hemen ordan atlıyor anan daha beterdi oğlum karnım 3nüzde de burnumdaydı bu ne ki diyor. Sürekli diğer eltilerle kıyas yapıyor. Bir sürü şey. Yani bu kadınlar günler nasıl geçer sürekli aynı evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…