2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ama senin aldığın takım da çok güzel. Bu yeşile bayılıyorum her şeylerini bu renk aldım ben de mavi hiçbir şeyi yok
ben de bebek mavisine ufaktan ayar oluyorum çaktırma. annemlere falan da sıkı sıkı tembihledim sakın bak mavi bir şey almayın hiç hoşuma gitmiyor diye

ben de bebek mavisine ufaktan ayar oluyorum çaktırma. annemlere falan da sıkı sıkı tembihledim sakın bak mavi bir şey almayın hiç hoşuma gitmiyor diye
Ya kesinlikle. Hem bebek mavisine hem bebek pembesine ayar oluyorum. Şöyle güzel su yeşilleri, hardal sarıları, kahveler hakiler varken ne öyle BEBEK gibi sjkdkfkf

Alla alla benim doktor niye bana 32+1 de veriyorum 32+0 da vermiyorum dedi ya. Enteresan.
doktor mevzuata çok hakim olmayabilir, zaten hakim olmadığı konu ona dönüp vaktini almasın garanti olsun diye çalışabilir ya da çalışamaz raporunu o şekilde veriyordur gibi geldi bana. kanunen 32. hafta itibariyle izne ayrılabiliyor, veya 37. haftaya kadar çalışabilir raporuyla izin hakkınızı doğum sonrasına devredebiliyorsunuz. çalışabilir raporu için zaten 32+1 mantıklı olan, çalışamaz raporu için 32'de al geç ben valla whatsapptan fotoğraf yollar kendim zahmet bile etmezdim

Ya kesinlikle. Hem bebek mavisine hem bebek pembesine ayar oluyorum. Şöyle güzel su yeşilleri, hardal sarıları, kahveler hakiler varken ne öyle BEBEK gibi sjkdkfkf
ayyynen ya, sinir oluyorum bu iki tona bir de yani gerçekten ÇOK ÖZÜR DİLERİM KİMSEYİ KIRMAK İSTEMİYORUM AMA pembenin de mavinin de neredeyse en kötü tonları. sen koysana oraya az bişiy turkuaz, bir tutam eflatun bir bişiy.

Ay ben her renkten aldım bişiler pembe de aldım kızıma mavi de yeşil ve sarı da. Renkli çocuk olsun.

Ya az önce de sordum da cevap gelmedi, raporu alacağın gün okula gitmeyeceksin değil mi?
Kuzum mesajını gördüm de ne yapacağımı bende bilmiyorum. Hala çalışıp çalışmayacağıma da karar vermedim ramazana kadar gitsem mi diyorum. Sonra ne gerek var diyorum. O yüzden kafam karışık.

Bugün ip almaya gittim Katar’da örerim bi şeyler diye. Bebek ipleri hep öyle pembeli mavili. Tabi ki gidip en emekli renklerini buldum aldım. Çünkü erkek adamız bebe mavileriyle karizmamızı çizdiremeyiz, lütfen.

Eklentiler

• IMG_6127.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 70
Yaa öyle de mi oluyormuş erken alınca? Benim ilki pandemiye denk gelmişti ya bilmiyorum o yüzden nasıl oluyor

Yaa öyle de mi oluyormuş erken alınca? Benim ilki pandemiye denk gelmişti ya bilmiyorum o yüzden nasıl oluyor
Rapor daha önce alan varsa net bi şey söyler belki ama, benim anladığım tahmini doğum tarihinin yazdığı bi rapor olacak. Ve onu verip hangi tarihten itibaren izne ayrıldığımızı belirtmiş olcaz.

Aynen marta girince bizde tek tek döküleceğiz. Ortalara doğru artar zaten. Hepsi sağlıkla doğsun inşallah. Bende bu hafta başlayayım yıkama işlerine. Çantamı da hazır edeyim inşallah. Ben bunu giydireceğim inşallah bu arada

Eklentiler

• IMG_2781.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar bebeğiniz doğduğunda ilk giydireceğiniz kıyafetin fotosu var mı merak ettim paylaşır mısınız elinizin altındaysa
biz ilk unısex bir hastane çıkışı giyicez sonra biraz kendimize gelince penbiş tulumumuzu

Eklentiler

• IMG_2143.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_2144.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 69
Kuzum mesajını gördüm de ne yapacağımı bende bilmiyorum. Hala çalışıp çalışmayacağıma da karar vermedim ramazana kadar gitsem mi diyorum. Sonra ne gerek var diyorum. O yüzden kafam karışık.
Yani zaten doğum sonrana 8 hafta yeter sonrası tatil, tabii okulunu bırakmıyorsan o ayrı Ben 2 haftalık görevlendirme olduğum için zaten ücretli bulacaklar o gün de gitmeyeyim diyorum

hahah of gerçekten eğri oturup doğru konuşalım, objektif olmak gerekirse çok sıkıcı renkler ama ben de böyle nötr seviyorum en çok kullandığım tonlar. bunların arasına bir tane canlı bir şeyle kontrast çok güzel oluyor bence. misal hardal. hardalı kattın mıydı emekliden moda ikonuna döndürüyosun ibreyi anında. sen hardal da al

Rapor daha önce alan varsa net bi şey söyler belki ama, benim anladığım tahmini doğum tarihinin yazdığı bi rapor olacak. Ve onu verip hangi tarihten itibaren izne ayrıldığımızı belirtmiş olcaz.
Anladım canım, yarın kontrol muayenem var doktora da bi sorayım o zaman

Ayıp ediyosun, hardal daha önceden almıştım o yüzden almadım

Kızlar iyi akşamlar ben bu aralar, yatıyorum, oturuyorum yan dönüyorum kalkıyorum nefes nefese kalıyorum. Aldığım nefes yetmiyor sanki fenalık geçireceğim. Sizde de oluyor mu böyle?

Daha önce burda bi arkadaş nefes egzersizinden bahsetmişti nasıldı o ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…