- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
ben de bebek mavisine ufaktan ayar oluyorum çaktırma. annemlere falan da sıkı sıkı tembihledim sakın bak mavi bir şey almayın hiç hoşuma gitmiyor diyeAy ama senin aldığın takım da çok güzel. Bu yeşile bayılıyorum her şeylerini bu renk aldım ben de mavi hiçbir şeyi yok
Sen sanki çalışır raporu istiyodun ama. Ondan olabilirAlla alla benim doktor niye bana 32+1 de veriyorum 32+0 da vermiyorum dedi ya. Enteresan.
Ya kesinlikle. Hem bebek mavisine hem bebek pembesine ayar oluyorum. Şöyle güzel su yeşilleri, hardal sarıları, kahveler hakiler varken ne öyle BEBEK gibi sjkdkfkfben de bebek mavisine ufaktan ayar oluyorum çaktırma. annemlere falan da sıkı sıkı tembihledim sakın bak mavi bir şey almayın hiç hoşuma gitmiyor diye
doktor mevzuata çok hakim olmayabilir, zaten hakim olmadığı konu ona dönüp vaktini almasın garanti olsun diye çalışabilir ya da çalışamaz raporunu o şekilde veriyordur gibi geldi bana. kanunen 32. hafta itibariyle izne ayrılabiliyor, veya 37. haftaya kadar çalışabilir raporuyla izin hakkınızı doğum sonrasına devredebiliyorsunuz. çalışabilir raporu için zaten 32+1 mantıklı olan, çalışamaz raporu için 32'de al geç ben valla whatsapptan fotoğraf yollar kendim zahmet bile etmezdimAlla alla benim doktor niye bana 32+1 de veriyorum 32+0 da vermiyorum dedi ya. Enteresan.
ayyynen ya, sinir oluyorum bu iki tona bir de yani gerçekten ÇOK ÖZÜR DİLERİM KİMSEYİ KIRMAK İSTEMİYORUM AMA pembenin de mavinin de neredeyse en kötü tonları. sen koysana oraya az bişiy turkuaz, bir tutam eflatun bir bişiy.Ya kesinlikle. Hem bebek mavisine hem bebek pembesine ayar oluyorum. Şöyle güzel su yeşilleri, hardal sarıları, kahveler hakiler varken ne öyle BEBEK gibi sjkdkfkf
Ayy aynı yalnız değilmişim demekKarın çevresi benimkinin de bi hafta geride, diğer her şeyi ise bi hafta ileridefit vücudumuzla spor salonlarında hava atıcaz biz hahahah
Heeeee o zaman timamSen sanki çalışır raporu istiyodun ama. Ondan olabilir
Ay ben her renkten aldım bişiler pembe de aldım kızıma mavi de yeşil ve sarı da. Renkli çocuk olsun.Ya kesinlikle. Hem bebek mavisine hem bebek pembesine ayar oluyorum. Şöyle güzel su yeşilleri, hardal sarıları, kahveler hakiler varken ne öyle BEBEK gibi sjkdkfkf
Kuzum mesajını gördüm de ne yapacağımı bende bilmiyorum. Hala çalışıp çalışmayacağıma da karar vermedim ramazana kadar gitsem mi diyorum. Sonra ne gerek var diyorum. O yüzden kafam karışık.Ya az önce de sordum da cevap gelmedi, raporu alacağın gün okula gitmeyeceksin değil mi?
Bugün ip almaya gittim Katar’da örerim bi şeyler diye. Bebek ipleri hep öyle pembeli mavili. Tabi ki gidip en emekli renklerini buldum aldım. Çünkü erkek adamız bebe mavileriyle karizmamızı çizdiremeyiz, lütfen.ayyynen ya, sinir oluyorum bu iki tona bir de yani gerçekten ÇOK ÖZÜR DİLERİM KİMSEYİ KIRMAK İSTEMİYORUM AMA pembenin de mavinin de neredeyse en kötü tonları. sen koysana oraya az bişiy turkuaz, bir tutam eflatun bir bişiy.
Yaa öyle de mi oluyormuş erken alınca? Benim ilki pandemiye denk gelmişti ya bilmiyorum o yüzden nasıl oluyorAy ben görmüştüm senin mesajını ama unuttum yazmayı. Ben raporu 31+1de almış olcam, o hafta içi üniversitenin personel işlerine gidip raporu ve dilekçemi vericem. Böylece 32+0’dan itibaren izinli sayılıyormuşum. Muhtemelen mebde de aynıdır sistem.
Rapor daha önce alan varsa net bi şey söyler belki ama, benim anladığım tahmini doğum tarihinin yazdığı bi rapor olacak. Ve onu verip hangi tarihten itibaren izne ayrıldığımızı belirtmiş olcaz.Yaa öyle de mi oluyormuş erken alınca? Benim ilki pandemiye denk gelmişti ya bilmiyorum o yüzden nasıl oluyor
Aynen marta girince bizde tek tek döküleceğiz. Ortalara doğru artar zaten. Hepsi sağlıkla doğsun inşallah. Bende bu hafta başlayayım yıkama işlerine. Çantamı da hazır edeyim inşallah. Ben bunu giydireceğim inşallah bu aradaMaşallah kuzum 1 hafta hatta 2 hafta bile çok da önemli olmuyor ileri ve geri. Benim de hep 1 hafta ileri çıkıyor göbek çevresi. Hayırlısı inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günler geliyor. Beni de sardı bir heyecan.
2 hafta sonra Mart ayına girişleri yapıyoruz. bizim Nisan grubu da Mart ortasından başlayacak zaten doğumlara. Ancak bu erken doğumlar beni de hep tedirgin etmiştir. Aylardır hamile kaldığımdan beri her başlığı takip ettim. Her şey yolunda ve hiç bir sebep yokken birden olabiliyor üstelik. O yüzden insan tedirgin olmakta haklı. Benim hastane de 32. haftada hastane çantasının mutlaka hazır olmasını istiyo ne olur ne olmaz diye. Bence herkes hazır etmeli kenarda dursun.
Ne diyorduk, biz işimizi kış tutalım yaz gelirse bahtımıza.
biz ilk unısex bir hastane çıkışı giyicez sonra biraz kendimize gelince penbiş tulumumuzuKızlar bebeğiniz doğduğunda ilk giydireceğiniz kıyafetin fotosu var mı merak ettim paylaşır mısınız elinizin altındaysa
Yani zaten doğum sonrana 8 hafta yeter sonrası tatil, tabii okulunu bırakmıyorsan o ayrıKuzum mesajını gördüm de ne yapacağımı bende bilmiyorum. Hala çalışıp çalışmayacağıma da karar vermedim ramazana kadar gitsem mi diyorum. Sonra ne gerek var diyorum. O yüzden kafam karışık.
hahah of gerçekten eğri oturup doğru konuşalım, objektif olmak gerekirse çok sıkıcı renkler ama ben de böyle nötr seviyorum en çok kullandığım tonlar. bunların arasına bir tane canlı bir şeyle kontrast çok güzel oluyor bence. misal hardal. hardalı kattın mıydı emekliden moda ikonuna döndürüyosun ibreyi anında. sen hardal da alBugün ip almaya gittim Katar’da örerim bi şeyler diye. Bebek ipleri hep öyle pembeli mavili. Tabi ki gidip en emekli renklerini buldum aldım. Çünkü erkek adamız bebe mavileriyle karizmamızı çizdiremeyiz, lütfen.
Anladım canım, yarın kontrol muayenem var doktora da bi sorayım o zamanRapor daha önce alan varsa net bi şey söyler belki ama, benim anladığım tahmini doğum tarihinin yazdığı bi rapor olacak. Ve onu verip hangi tarihten itibaren izne ayrıldığımızı belirtmiş olcaz.
Ayıp ediyosun, hardal daha önceden almıştım o yüzden almadımhahah of gerçekten eğri oturup doğru konuşalım, objektif olmak gerekirse çok sıkıcı renkler ama ben de böyle nötr seviyorum en çok kullandığım renkler. bunların arasına bir tane canlı bir şeyle kontrast çok güzel oluyor bence. misal hardal. hardalı kattın mıydı emekliden moda ikonuna döndürüyosun ibreyi anında. sen hardal da al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?