2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün kontrol günümdü 30+3 bugün. Yine göbek çevresi bir hafta geri çıktı. 1 buçuk kilo olmuş kilosu normal dedi. Doğumla ilgili herhangi bir şey söylemedi daha çok erken dedi. Sağ böbreğimde sürekli hareket hissediyordum. Ayaklarını dayamış oraya tekmeleyip duruyor. başı da aşağı dönmüş. Uyuyordu çok güzel bir resim yakalayamadık. İki hafta sonra rapor için gideceğim.
Ayy zaman daralıyor çok heyecanlı. Nişanı gelen arkadaşı bende okudum. Daha bir şeyim hazır değil. Hem çok varmış gibi hem hiç zaman kalmamış gibi

Bundan çok korkuyorum ya eşimde daha gelmedi yurtdışında 32-33.haftamda falan gelicek gibi görünüyor. Hiçbir sebep yokken neden erken doğum oluyor acaba
Bendee canımm bazen düşünüyorum muhakkak bir sebebi vardır bence enfeksiyon sigara kendini fazlaca yormak ve Bilinen bilinmeyen başka gebelikle ilgili faktörler Vardır die düşünüyorum ALLAH cümlemize tüm annelere sağlıkla zamanında bebişleri Naasip etsin İNŞALLAH Çok Aminn

Yalnız bir şey diyeceğim. Sonradan nst de bayıldım yazmışsın. Bence eşin tedirgin olmakta haklı. Ya yine bayılırsan diye düşünüyor olabilir.

Oda doğru bu kv olayları inanım o kadar yoruyor ki beni 12 13 yılama çok şey sığdırdım bu konuda inan ne desek boş

Nst de bayılmıştım cuma günü, ondan öncesinde de 1 gece düzenli sancıdan hastanede yatmıştım buraya yazmıştım ikisinde de
Hah iyi doğru hatırlamışım, eşini de yargısız infaz etmek istememiştim yorumumla. Şimdi bana kızabilirsin ama madalyonun öte yüzünü şeyapıcam, kusura bakma

Bu çok gri bir konu bence, seni çok iyi anlıyorum yalnız kalma isteğine, rahatının bozulmasını istememe haline de çok hak veriyorum çünkü ben de kendi annesine bile iki saatten fazla tahammül edemeyen biriyim. Ama eşin de geçtiğimiz hafta senle birlikte neler yaşadı, belki sana çok yansıtmadı ama ödü kopmuş anlaşılan, aklına bin türlü şey geliyordur. ben evde yokken ulaşamasam, tansiyonu fırlasa, düşse bayılsa gibi korkuları vardır yalnız kalmanı o yüzden istemiyordur bence, en kötü anamı ararım bir kontrol ediverir diyerek öyle bir nefes alanı yaratmıştır kendisine o yüzden ona da hak veriyorum.

Kayınvalideyle rahat edemiyceksen şu olabilir çözümü belki, eşinle konuşup diyebilirsin ki mesele yalnız kalmamamsa annemle çok daha rahat ederim o bizle kalsın lütfen, bu dönemde stres olmak istemiyorum istemsiz şekilde saygıda hürmette kusur etmemem lazımmış gibi hissedicem annenle, yorulucam gerilicem. Bir başka çözüm de senin kendi evinde dilediğince takılman olabilir, kimseyi memnun etme gönlünü eğleme tasası gütmezsin, istediğin saatte yatar istediğin saatte kalkarsın telefonuna bakar kitabını okursun. Beraber bir çay içersin, yoruldum der yatarsın gibi.

Bilmiyorum ya zormuş, geçen haftaki durumlar olmuş olmasa eşini paralardım burada seni mecbur bırakıyor diye ama hem senin hem bebeğin sağlığı söz konusu o yüzden bir şekilde uzlaşacaksınız mecbur.

Yani sadece kayınvaliden gelse bi şekilde sabredersin eşinin de gözü arkada kalmaz. Böylesi mümkün değil mi?

Maşallah kuzum 1 hafta hatta 2 hafta bile çok da önemli olmuyor ileri ve geri. Benim de hep 1 hafta ileri çıkıyor göbek çevresi. Hayırlısı inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günler geliyor. Beni de sardı bir heyecan.

2 hafta sonra Mart ayına girişleri yapıyoruz. bizim Nisan grubu da Mart ortasından başlayacak zaten doğumlara. Ancak bu erken doğumlar beni de hep tedirgin etmiştir. Aylardır hamile kaldığımdan beri her başlığı takip ettim. Her şey yolunda ve hiç bir sebep yokken birden olabiliyor üstelik. O yüzden insan tedirgin olmakta haklı. Benim hastane de 32. haftada hastane çantasının mutlaka hazır olmasını istiyo ne olur ne olmaz diye. Bence herkes hazır etmeli kenarda dursun.

Ne diyorduk, biz işimizi kış tutalım yaz gelirse bahtımıza.

Karın çevresi benimkinin de bi hafta geride, diğer her şeyi ise bi hafta ileride fit vücudumuzla spor salonlarında hava atıcaz biz hahahah

Evet sebepsiz bence de değildir ya bişey vardır Amin kuzum inşallah herkes zamanında sağlıcakla doğursun

Bu arada kızlar bebek döndüğü için pilatesle ilgili sorayım dedim doktora, hani bazı hareketler bebeğin kanala girişini kolaylaştırıyor ya onları acaba yapmamam gerekir mi diye. Rahim ağzı kapalı olduğu müddetçe istediğin hareketi yap bi şey olmaz dedi.

Kızlar bebeğiniz doğduğunda ilk giydireceğiniz kıyafetin fotosu var mı merak ettim paylaşır mısınız elinizin altındaysa
Ben bunu giydircem, aldığım hastane çıkışının içindeki takım

Eklentiler

• IMG_6126.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 88

Eklentiler

• IMG_7129.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 83
Ben bunu giydircem, aldığım hastane çıkışının içindeki takım
Bize bunun kiremit rengini arkadaşım aldı, hastanede bunu giydirmezsen yakana yapışırım dedi ben de çıkmadan önce bunu giydiricem çociğime

Ya az önce de sordum da cevap gelmedi, raporu alacağın gün okula gitmeyeceksin değil mi?

Bize bunun kiremit rengini arkadaşım aldı, hastanede bunu giydirmezsen yakana yapışırım dedi ben de çıkmadan önce bunu giydiricem çociğime
Ay ama senin aldığın takım da çok güzel. Bu yeşile bayılıyorum her şeylerini bu renk aldım ben de mavi hiçbir şeyi yok

Ya az önce de sordum da cevap gelmedi, raporu alacağın gün okula gitmeyeceksin değil mi?
Ay ben görmüştüm senin mesajını ama unuttum yazmayı. Ben raporu 31+1de almış olcam, o hafta içi üniversitenin personel işlerine gidip raporu ve dilekçemi vericem. Böylece 32+0’dan itibaren izinli sayılıyormuşum. Muhtemelen mebde de aynıdır sistem.

Alla alla benim doktor niye bana 32+1 de veriyorum 32+0 da vermiyorum dedi ya. Enteresan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…