Bu kadar kolayını pisikolojim kaldırmazVay arkadaş bugünkü mevzumuz çocuk doğurmak değil s*çmak oldu günümüz aydın olsunumarım kolay doğumun olur canım da işte bu kadar kolayını herkes kaldırır mı onu bilemedim. eskiden daha soğuk kanlıymış bide kadınlar ya ne bileyim bizler teknoloji ile falan herhalde bi hassaslaştık mı ne
Hayalimdeki doğum yaHanımlar bu tuvaltte doğum olayına benzer bi doğum paylasim annem hatta kardeşime diyoruz seni annen doğurmadı sıçtıo gün inanılmaz iş yapmış sabaha kadar nerdeyse yatmamış ağrısı da varmış sonra birden kardeşimin geldiğini hissetmiş bi komşuyu çağırmış komşunun içeri gelmesiyle annem tuvalet koridoruna bi baddaniyr atmış kardeşim orda doğmuş hatta eşini unutmuşlar kordon bağını kesip bırakmamak lazımmış bırakırsan eş yukarı gidiyormuş ay korku gibi benim bu hamileliğimi annem kardeşiminken benzetiyor ödüm kopuyor bi yerde doğuracağım diye bi tane daha var onu da bidaha ki mesajda anlıtıyor olacağım
Yaz kızım hastane çantasına sterilize edilmiş ucu keskin, kesici delici alet takımı koyulacakAmcamın eşi de bi acayip doğum yaptı kızı suan 10 yaşında falan biden sancısı geliyor kızını annemi çağırmak için yolluyor Bi yandan taksi çağırıyor düşünün taksi kapıya gelene kadar bi bakıyor ki annem bebek yengemin bacakları arasında hemen leğen temiz bez istiyo bebeği doğurtuyor annem daha doğrusu bebek kendisi doğuyor orda herhangi bi makasla göbeği bağını kesiyorlar. Hastaneye gidiyorlar doktor kestikleri makası görünce bebek mikrop kapmıştır diye. Bir ay hastaneden çıkartmıyor şimdi kız 11 yaşında maşallah çok sağlıklı doğumda çok zayıftı zayıf çocuk rahat geliyor anamkorkmayın her bebek böyle çabuk gelmez ama evinizde temiz kullanılmaymış bi jilet makas bulunsun
AhahahahHayalimdeki doğum ya
HahaahahYaz kızım hastane çantasına sterilize edilmiş ucu keskin, kesici delici alet takımı koyulacak
Benim ki de sürekli yer değiştiriyorSizin de alt tarafa garip bir ağrımsı, elektrik çarpması hissi geliyor mu ya? Benim bebe geri dönmüş daha geçen hafta baş aşağıydı, doktor şaşırdı ben şaşırmadım ilki de hep kafa yukarıda durduğu için. Sanırım ben çok eğilip sıkıştırıyorum o yüzden rahatsız olup kafayı yukarı çekiyorlar iki bebem de aynısını yaptığına göre
Ay ben de bazen diyorum keşke 37-38 de kendi kendime doğursam ama her şey yolunda gitse böyle birden hastaneye ulaşınca “aaa hayır artık sezaryen yapamayız bu bebek çıkmak üzere” deseler ve çıksa jdjdj.Ahahahahannemde hep der beş çocuk doğurdum en kolayı buydu diye
Bende hep diyorum vallaAy ben de bazen diyorum keşke 37-38 de kendi kendime doğursam ama her şey yolunda gitse böyle birden hastaneye ulaşınca “aaa hayır artık sezaryen yapamayız bu bebek çıkmak üzere” deseler ve çıksa jdjdj.
Anlat anlat ıncığını cıncığınıBi tane daha anlatam mı kızlar. Doğum hikayesi
Okula bırakim çocuğu dönüşte heyecanla dolu doğum hikayeleri ile geleceğim benim korkumda bu okul yolunda doğurmak tövbe EstağfirullahAnlat anlat ıncığını cıncığını
Rabbim gönlüne göre versinAy ben de bazen diyorum keşke 37-38 de kendi kendime doğursam ama her şey yolunda gitse böyle birden hastaneye ulaşınca “aaa hayır artık sezaryen yapamayız bu bebek çıkmak üzere” deseler ve çıksa jdjdj.
Benim de daha 2 dersim var eve gelene kadar yazarsın hsjdjOkula bırakim çocuğu dönüşte heyecanla dolu doğum hikayeleri ile geleceğim benim korkumda bu okul yolunda doğurmak tövbe Estağfirullah
Bebek mi baskı yaptı acaba bende bazen yaşıyorum bende memelerimden korkuyorum bebeğin üzerine baskı yapar mı diyeSizinle yazışırken karnımın altı kasıklarımın üstü sağ tarafa bir kramp girdi bildiğin ne kalkabildim ne doğrulabildim bağırdım resmen. Ben bağırsaklardan diye düşündüm ama baya canımı okudu ve hafif sağ bacağım uyuştu. Şimdi geçti bu nedir aaa dostlar tecrübe eden var mı?
TamamBenim de daha 2 dersim var eve gelene kadar yazarsın hsjdj
Bebek hep orda duruyor zaten baştan beri sağ tarafta ama baya canım yandı öyle ki bağırdım yani normalde böyle olmaz bu hareket dahi ettirmedi etmeye çalışınca canım daha çok yandı şimdide bunu yazarken oraya vuruyor eşşolu olim napooorsun anana yazık değil mi len banaBebek mi baskı yaptı acaba bende bazen yaşıyorum bende memelerimden korkuyorum bebeğin üzerine baskı yapar mı diye
Isırdı mı beni naptı bu çocuk yawBebek hep orda duruyor zaten baştan beri sağ tarafta ama baya canım yandı öyle ki bağırdım yani normalde böyle olmaz bu hareket dahi ettirmedi etmeye çalışınca canım daha çok yandı şimdide bunu yazarken oraya vuruyor eşşolu olim napooorsun anana yazık değil mi len bana
Cok teşekkür ederim canimAy şimdiden mutlu sağlıklı bebişinle ve ailenle sağlıklı bir yaş dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?