2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen kuzum. Dedim kullanmazsam da ihtiyacı olan birine veririm ileride çok da sıkıntı değil.
Ben kullanmadığım her şeyi o aldığım hamile yastığını falan durumu olmayan hamile birine vericem kuzum en güzeli öyle yapmak ziyan olmaz aldığımız hiçbir şey

TNT mi ne bi kanalda hamile olduğunu bilmeyen kadınlarla ilgili belgeseller vardı bi ara. Hala var mı bilmiyorum. Sancıları geliyo falan çok garip yerde doğuruyolar şok oluyolar böyle.
Ben adliyede de memurken 16 yaşındaki bir kızın davası gelmişti tecavüze uğradığı iddia ediliyordu babası tarafından hemde kız hamile kalmış fark edememiş gaz sanmıştı 6 aylık olunca göbeği iyice çıkmaya başlamış ayakkabılarını bağlayamayınca artık bi doktora götürüyor annesi öyle ortaya çıkıyor. Hadi bu kızı anlarım da bilmemesini arkadaş tekrar soruyorum bir insan hamile olduğunu nasıl anlamaz! Adet düzensizliği vardır falan filan ama sen korunmasız ilişkiye girmişsin bu ihtimali nasıl düşünmezsin bu kadar mı cahilsin arkadaş.!

Bu duyguların hepsi son ayda iyice artıyormuş. Çoooook normal. Seni ne mutluyor? Bunu düşün ve yapmaya başla. Çok sevdiğin ve daha önceden izlediğin dizi film bile olabilir.

Her şey yolunda, hepimiz iyiyiz çok şükür. Sona yaklaştık ve yaşadıklarımız dediğim gibi çok normal. Ağlamak istiyorsan da ağla, bu da güzel bir şey.

Ne demiştik anne filamingolar bebeklerini büyütürlerken pembe renklerini kaybediyorlarmış. Ancak bebekleri büyüdükten sonra renkleri de geri geliyormuş.

Hepimiz rengimize tekrar kavuşacağız

Evet kuzum inşallah
Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin.Ama dogum sancısı son raddelerde gerçekten çok guçlu oluyor ben sezeryan olsamda normal dogum için son raddeye kadar bekledim.En son agliyordum yalvariyordum beni alin artik diye kustum ishal oldum falan.Sona yaklaşınca sanci durmuyor surekli geliyor.Benim için zor olan ama senin için kolay ola bilir.Dedigim arkadaş gibi şap diye tuvaletde dogurmus kimi rahatda dogura bilirsin.Ama sabır çok önemli destek birde.Ben pandemi dönemine denk geldim yanlız olmak zorladı beni o an annemi eşimi yanimda isterdim açıkcasi.

Ay bilmiyorum ya. Gerçekten bilmiyorum. Bu arada o anlattığın olaya da midem bulandı. İdam cezası geri gelsin böyleleri için.

Ben kızı gordum ama pek tanimiyorum konuşmam falan olmadi bize biraz uzaklardi.Herhalde 0 bilgili bu konularda yoksa bebek insani tekmeliyor karında tur dönüyor yani.

Amin inşallah canim. Sabahtan beri ağlıyorum zaten.

İlk hamileligimde ne kadar zorlanmadiysam bunda o kadar zorlandim. Oglum birinci sinif bebesi okula git gel iyice yoruldum artik.

Bebek insallah vaktinde gelir o günü iple cekiyorum...

Ay bilmiyorum ya. Gerçekten bilmiyorum. Bu arada o anlattığın olaya da midem bulandı. İdam cezası geri gelsin böyleleri için.
Adliyede çalılırken gördüklerimi buraya yazsam yada kitap yazsam adli vakalardan yok satar. Bu anlattığım ne ki neler gördü bu gözler neler duydu bu kulaklar dünyada kapalı kapalılar ardında neler oluyor bilseniz. Ve sistem bu sapıkları besliyor birde. İstifa etme sebeplerimden birisi budur. Aile içini bıraktığım zaman dolandırıcılık büroya vermişlerdi beni kendi istediğimle gözümün feri kaymıştı o dönem. Ölüm davaları gelsin cinsel davalar gelmesin diye artık dua ediyorduk. Ona razı oluyorduk yani siz düşünün neyse geçti. Bana inanılmaz bir tecrübe ile geride kaldı

Ben kızı gordum ama pek tanimiyorum konuşmam falan olmadi bize biraz uzaklardi.Herhalde 0 bilgili bu konularda yoksa bebek insani tekmeliyor karında tur dönüyor yani.
He ya ne sandı acaba mideyle bağırsaklar maç yapıyorlar falan mı sandı hiç mi tedirgin olmaz insan ulen içimde bişiler oluyor diye bu kadın nasıl anne oldu acaba merak ettim.

He ya ne sandı acaba mideyle bağırsaklar maç yapıyorlar falan mı sandı hiç mi tedirgin olmaz insan ulen içimde bişiler oluyor diye bu kadın nasıl anne oldu acaba merak ettim.
Keşke bir kere görsem kadını ama şehirdeyim şu an detaylica hele bir anlat derdim.
Benim dün bu gün bilmem niye ishal oluyorum karına agrilar giriyor 30+4 aman doguruyorumuyum korkusu sardi millet tuvalet banyoya çocugu sali veriyor.

Aman dur şimdi iş çıkarma başımıza Rabbim şifa versin canım

Amin canım inşallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim.Işte insan korkuyor bir şey olunca doktor kontrolune yeni gittim zaten.
Aslında şöyle bizler olayları olup bitince dinliyoruz genelde doktor kontrollerinde herhangi bir durum varsa ortaya çıkıyor. Yani herşey yolundayken böyle vakaların yaşanması, bir sıkıntı çıkması çok nadir. Mesela kadın yazıyor erken doğum falan içeriğini bi inceliyorsun işte atıyorum tansiyon problemi zaten var yada işte rahim uzunluğu kısa vs vs yani sonuca odaklanmamak lazım. Mesela ben doktora gittim dün, bana herşey yolunda diyor doktor herşeyime bakıyor tansiyonuma, bebeğe giden kan akışına, pozisyonuna, vs herşeyine yani. Bir sıkıntı olsa uyarır sonuçta tedbir alır diye düşünüyorum. Ki bir sıkıntı bile olsa 3 haftada bir gidiyorum hemen öyle bebeğe bir sıkıntı olmuyor doğum başlamıyor bir süreci var bunların yani. Ciddi yaralanma düşme darp gibi durumlar olmadığı sürece. Zaten vücudumuz bize sinyal veriyor herşeyi. Sadece dinlemek lazım sakin ve rahat olmak lazım diye düşünüyorum

Kizlar gunaydinnn , crp si yuksek cikan var miydiii kan tahlilindee

Benim korkum aslinda ilk dogumdan kaldı ondan bu endişem birazda.Çunki bir anda suyum geldi sancilarla bekledim sonra sezeryan çok zor bir sürec geçirdim yani asla kolay olmadı.Hic hayal etdigim gibi geçmedi en zoru nasılsa öyle oldu yani hiç abartmiyorum.Ama sogukkanlilik sabirli olmak dogumda çok önemli bende becerdigim kadar öyle olmaga çalıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…