- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
O zaman karar verilmiştir. Ahsen artık unisex bir isimdir. BittiBenim de çevremde beş altı tane ahsen var ve hepsi kız. Kardeşim de dediki bizim köyde iki tane ahsen var ikisi de erkek dediama en çok buna yoğunlaştım bu ara bakalım kısmet
İnsana tebliğ yapma usulleri vardır bir insana böyle davranırsan islam dan da herseyden de soğutursun. Zaten içinde böyle istek varken usulünce söylemek var birde bu şekilde yani sonra da insanlar okumadan insanların bu tavırlarına göre islamdan da soğuyor. Gerçi o onlarında şeyi de neyse. Usul olarak en güzel örnek peygamberimiz (sallallâhu aleyhi ve sellem) biraz feyz alsın. Mevzu islam ise tabi nefis değilse…Ya ben de namaz kılıyorum içimde kapanma isteği de var, ama bu kendi isteğimle olur yani zorla değil, o böyle yapınca inanın namaz falan kılmasam mı diye düşünüyorum tövbestagfurullah sanki açıklar sadece namaz kılarak devam edemezmiş gibi ee ne güzel dua ediyorsun namaz kılıyorsun sıra ona geldi diye baskı uyguluyor
Ahahahah onları demek istemedimYa ne güzel kaşınız saçınız kirpiğiniz gürleşmiş. Benim bıyıklarım ve çene kıllarım gürleşti. Yani saçıma, kaşıma yıllarca ne bakım yağları sürdüm bıyıklarım kadar ahenkle dans etmediler.
Daha 2 ayım var bakalım en son neyde karar kılcazO zaman karar verilmiştir. Ahsen artık unisex bir isimdir. Bitti
Bana da oluyor yer değiştirince bi değişik hissediyorum ama diğeri hıçkırık olabilir diye düşünüyorum aynı yerde küçük küçük atıyorGünaydın tatliş anneler, gününüz çok çok güzel geçsin
Kızlar sizin bebişlerin hareketlerini ne şekilde oluyor. Benimki genelde yer değiştirme şekilde hareket ediyor ve ara ara sanki uyku seğirmesi olmuş gibi ya da elektrik çarpmış gibi titreşimli hareketi oluyor. Titriyor gibi değişik. Ve bu hareket beni korkutuyor, normal midir sizce
Neden en son ben doğuracakmışım da kimse beni sallamayacakmış fobisi yüklendi üstüme şimdi
- Kızlar selam, malum Şubat ayının son günlerindeyiz. Cuma günü 1 Mart
Bu ay ile birlikte doğumlarımız başlıyor artık. Allahım hepimize güzel doğumlar nasip etsin ve buraya gelip anlatalım doğumlarımızı güzelce
- Hala cinsiyeti, bebişin ismi belli olmayanlar var. Belli olan varsa söylerseniz ekleyebilirim. Yaşadığı şehri söylemeyenler de var. Belki aynı şehirde olan varsa birbirinize destek olursunuz paylaşırsanız belli konularda.
- Aşağıdaki tablo başlığımızın 1. sayfasında yer alan tablo. Eksik bilgisi olan bana söyleyebilir. Bu arada ilk doğum yapan annemiz M Minikmucizem9494 oldu.
Tablomuza haftasını ve tarihini ekledim nazar boncuklu. Doğumlar oldukça ekleyeceğim. Bana doğurunca haftanızı ve tarihinizi söylemeniz yeterli.
- Sezaryen tarihi alanlar da bana söylüyorlar onları da tabloda "Planlı" diye tarihleriyle ekliyorum. Böylece tarihler yaklaştıkça görebiliriz kimin doğumu geliyor diye.
Eki Görüntüle 3393572
K kelebek012Ashley tospalak D Denizasafhayalim A asasasad B Beetul12 I isimsizzzbiriiii S snkk cintoniklime BethLegends M mimoza2015 G Gamgusar G Gizem01- S Snglgrsn itsmylife_ papatyagibiii X xDerinMavix M Minikmucizem9494 difembahyaa M moonbow34 Merayyy T Tugcee1524 ozgbebek P Pumpkin04 Herkesin Nicki kendine R Ranaz Eksi_Elma D dasistmasist Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 mmervee_ W wolfgang Meine Sterne O ozlemhsan seeymaaa W wttrress Z Zaaraaa M momento I ihlamurunkokusu @suraa12 R Rapunzelinka Limoncicegim_ G goknilay Z ZEYTUB Hali I INKZINKMINK T tubish_19 S srf98 Infinite Soul seksenlerdeyim cerenay000 hiranur3419 M muczeanne I Ilknurck papatya00000 Sena3 Karusel strudel P pdrci16 Y ysnmrv classy Eternal_8 mhndsbayan B Burcu9593 @denizz1998 K Kapadokyalii E esragirgin M mansure97 2kedianasi B Buseesii L lokumm2708 K kokyanus P pelinn M mehtap49 H hmsbki G gezginimsi M melikee24 lishna @tuver Z zeytin81 nesilsah M Melisa8520 C cule
Öyle deme asko, bana bu göbekle sokakta tanışabilir miyiz diyenler oldu. Kesenler falan da çok oluyor.Kahkaha attım sabah sabahSon aylarda daha da artıyor bi de bu, koca göbekle neyin kafasını yaşıyorsak hsjsj.
Ya o iş hiç belli olmuyor önceki ay başlıklarından anladığım. Gerçekten bebişler ne zaman gelmek isterlerse o zaman geliyolar. Ancak sona kim kalırsa kalsın hepimiz burada olacağız daha bir kaç ay. Uykusuz geceler, bol emzirme ve mama verme muhabbetleri. Gaz çıkarttı mı? Şu kadar gün kaka yapmadı gibi konular dönecek çok.Neden en son ben doğuracakmışım da kimse beni sallamayacakmış fobisi yüklendi üstüme şimdi
Tabii tabii hareket kabiliyeti(!), aslında dışardan şöyle görünüyor da sen fantezi san bakalım hsjsjs.Öyle deme asko, bana bu göbekle sokakta tanışabilir miyiz diyenler oldu. Kesenler falan da çok oluyor.
Ha hareket kabiliyetinden bahsedersen o ayrı. Fantezi peşindeyim ama sağdan sola dönerken eşim sırtımdan ittiriyor ya da ayağa kalkacaksam kürek gibi götümü avuclayarak itiyor anca öyle
Bende fobi arar oldum kendime he bu aylarda sen bana bakmaYa o iş hiç belli olmuyor önceki ay başlıklarından anladığım. Gerçekten bebişler ne zaman gelmek isterlerse o zaman geliyolar. Ancak sona kim kalırsa kalsın hepimiz burada olacağız daha bir kaç ay. Uykusuz geceler, bol emzirme ve mama verme muhabbetleri. Gaz çıkarttı mı? Şu kadar gün kaka yapmadı gibi konular dönecek çok.
O yüzden Nisan annelerinde herkes aynı heyecan ve sineci ve enerci ile takılacak
Aminnnn. İnşallah lohusalık dönemimiz de güzel geçer. Buranın desteği iyi oluyor.Bende fobi arar oldum kendime he bu aylarda sen bana bakmamal mal kendi kendime triplere giriyorum. Heç memnun değilim bu halimden
Ay nolur duaları sıklaştıralım herkesin sütü bol bol gelsin bebişler ağızlarına kadar tıka basa doysun (baksana aç kalınca uyumuyorlarmış) gaz olmasın, uykusuz kalmayalım, kolay doğumlarımız olsun, sağlıkla afiyetle kolaylıkla kazasız noksansız bebeklerimizi kucağımıza alıp büyütmek nasip olsun
Kendimizi doyurma kısmını güzel hallediyorum şahsenAminnnn. İnşallah lohusalık dönemimiz de güzel geçer. Buranın desteği iyi oluyor.
Ancak şunu kendinize hatırlatın. Mama bir zehir değil. Sütünüz gelmezse yapçak bir şey yok. Bu bir eksiğiniz kusurunuz olduğu anlamına asla gelmez. Benim eşim 1 ay emmiş emmemiş. Pirinci haşlayıp ezip mama gibi verip yedirmişler 1 aylıktan itibaren. Bebişler bir şekilde büyüyorlar. Günümüzdeki mamalar gerçekten başarılı.
Her bebek de aynı değil. Bazı bebekler yer içer uyur bazı bebekler daha fazla temas bağımlısıdır kucakta olmayı ister.
Unutmayalım ki bebişlerimiz hızla büyüyecekler, hep böyle kalmayacak bu süreç. İlk 4 ayı atlatınca çoğu konu rahatlıyor dediler bana da hep. Hele ilk ay en zoru dendi. İnşallah atlatacağız güzelce.
Mükemmel olmamıza gerek yok. Şimdiden bebek gelmeden önce bu vakitleri iyi değerlendirip mental açıdan kendimizi doyurmaya bakalım. Bize iyi gelen şeyleri yapalım bu aralar. Modumuzu yükseltelim. Bebişler biz ne hissedersek onu hissediyorlar çünkü
Hıçkırık ı anlıyorum ama birden ani bi titreme gelirya insana o şekilde bi hareket oluyor aradaBana da oluyor yer değiştirince bi değişik hissediyorum ama diğeri hıçkırık olabilir diye düşünüyorum aynı yerde küçük küçük atıyor
Dilber dansı yapıyordur hahzjs geçen ay bana da öyle oluyordu bu ay artık daha sert hareketleri oluyor ay dün sağ tarafımdaydı eşimin alarmı çaldı bi anda sola gitti korktu annemHıçkırık ı anlıyorum ama birden ani bi titreme gelirya insana o şekilde bi hareket oluyor arada
Aaa ben de yengecim ve yükselenim kova. Sence de biraz şey değil mi hmmm nasıl desem hem öyle hem böyle jsbbshsvsh benim venüs bir de ikizlerPauhahah bendeee yengecim eşimde yengeç benim yükseleni balık onun benim de kova. Kedimiz var bizimde birşeyi yapmaması gerektiği zaman kızıyorum bağırıyorum yapmıyor bi daha bağırma benim kızıma diyor yani başka nasıl eğitebilirim ki hayvanı bu arada beni daha çok seviyor eşimden dışardan gelince ilk benim kucağıma atlar sarılırım falan. Dedim böyle oğluma da kızarım hatta gerekirse çarparım yani öyle yok ilk çocuk yok ilk torun hiç sevmem şımarık çocuk önünü kesmedigin zaman tutamıyorsun bir daha dışarda birşey isteyip almadığın zaman yerlere kendini atan çocuklar varya cinnet sebebi küçükken pazara gidince bende yapmıştım anneme bir kaç kez beni ortada bırakıp alışverişine devam etmişti sonra bende kaybolurum diye korkup ağlaya ağlaya gittim yanına eve gidince bir güzel cetveli yedim aklım başıma geldi
Seni yanlış bırakmayacağım kızNeden en son ben doğuracakmışım da kimse beni sallamayacakmış fobisi yüklendi üstüme şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?