2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• IMG_5219.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_5220.webp
    25 KB · Görüntüleme: 89
Aaa listede ben yokum kendimi var sanıyordum 26 Kocaeli Sat 18 temmuz erkek isim büyük ihtimalle Alper olarak kaldı keseyi 6+0 da kalp atisinida 7+2 de duymuştuk sezeryan olucak ama henüz günümüz belli değil

Aaa ben de yengecim ve yükselenim kova. Sence de biraz şey değil mi hmmm nasıl desem hem öyle hem böyle jsbbshsvsh benim venüs bir de ikizler
Evet ya hiç dakikam dakikamı tutmuyor hastayım diyelim birden kalkıp temizlik yapasım tutuyor temizliğin ortasında sıkılıp bırakıyorum birde çok inadım hiç sevmiyorum bu huyumu ama sende öyle misinn

Garanti olsun diye 2 uygulama kullanıyorum onlara göre haftam bu…

Bana göre 25 aylığım
Ultrason kağıdındaki tahmini doğum tarihine baktınız mı hiç ya ileri mi geri mi? Onu ölçümlere göre cihaz otomatik yazıyo galiba dimi

Ultrason kağıdındaki tahmini doğum tarihine baktınız mı hiç ya ileri mi geri mi? Onu ölçümlere göre cihaz otomatik yazıyo galiba dimi
Kuzum bebeğin gelişimine göre belirliyor o karın baş boy kilo hepsinin ortalamasını alıp ön görü yapıyor benim ayrıntılı ultrason da 14 nisan çıkmıştı mesela 10 gün önce. Ama oda belli olmuyor ki. Ben en son gittiğimde doktora sordum biz kaç haftalık oluyoruz diye oda tam günümü söylemişti yani bir hafta sonrayı söylüyoruz ya doktorum hayır dedi mesela yarın 32+0 olcam ya 32 hatalıksın diyor. Aşı kafamı karıştırdı ondan sormuştum bende. Bı programlarla doktorun elindeki hafta da gün de uyuyor ama tabi ne zaman doğururuz o muamma

Neyse ya ben 28 Nisan’da doğurcam kağıtta 19u yazıyo ama ne demiştik beklentiler sadece üzer

Evet ya hiç dakikam dakikamı tutmuyor hastayım diyelim birden kalkıp temizlik yapasım tutuyor temizliğin ortasında sıkılıp bırakıyorum birde çok inadım hiç sevmiyorum bu huyumu ama sende öyle misinn
Evet hem aşırı romantiğim, evciyim, evcilim, anaçım, tam bir aşk kadınıyım, hem daha çok okuyam, onu da merak edem, o işe başlayam iki günde sıkılam, rahat batam bekarken adamları direkt dehlerdim anaç manaç ama hiçbi adamı cekmezdim mesela. Aşırı çabuk sıkılırım. Sürekli değişiklik isterim. Ondan sosyal hizmetlerde çalışıyorum, sürekli değişik değişik tipler olaylar falan

Neyse ya ben 28 Nisan’da doğurcam kağıtta 19u yazıyo ama ne demiştik beklentiler sadece üzer
Kuzum herşey normal giderse normal şartlarda o tarihler. Bunun tansiyonu var, bebeğin ters dönmesi var, kan akışı var, geç de gelebilir yani bir sürü ihtimal var. Allah ne gün takdir ettiyse artık erken geç o zaman olacak. Şu ihtimallerin varlığı ve muazzam bir sistemde ilerlemesi bile mükemmel değil mi ya. Tam tefekkürlük. Biz ön göremiyoruz çünkü hiç bir şeyi.

Ay peki tüm bu değişikliklerin içinde bi düzen olsun istiyo musun sen de yoksa bu özelliğimle yengeç olmaktan çıkar mıyım djfkkf

Eklentiler

• Screenshot_20240227_123708_One UI Home.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 85
Hayır yani yatak odası muhabbetine rağmen şu sayıda nasıl kalırız bu insanlar ne konuşuyor arkadaş ben gerçekten anlamıyorum fazla konuşunca ay yeter çok göze battım deyip kenara çekiliyorum ben yaHu

Eklentiler

• IMG_5221.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 82
Bizde konuşan kişi sayısı az bacım ondan oluyo

Boyle tabloda gorunce daha bi gerildim.he

Ay peki tüm bu değişikliklerin içinde bi düzen olsun istiyo musun sen de yoksa bu özelliğimle yengeç olmaktan çıkar mıyım djfkkf
Evet belli bir stabilite isterim. Güvensizlik duymayı hiç sevmem. Kimse sevmez aslında ama bazısı o şartların güvensizlik olduğunu bilmez, içinde yaşar. Ben düzeni severim ya, gün içerisinde o sevdiğim değişiklik ve aksiyonu yaşayıp kendi kurduğum evime gelmek ve tadını çıkarmak çok güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…