Garanti olsun diye 2 uygulama kullanıyorumSeni yanlış bırakmayacağım kızkaçıncı haftadasın
İkinci foto hangi uygulamaGaranti olsun diye 2 uygulama kullanıyorumonlara göre haftam bu…
Bana göre 25 aylığım
Evet ya hiç dakikam dakikamı tutmuyorAaa ben de yengecim ve yükselenim kova. Sence de biraz şey değil mi hmmm nasıl desem hem öyle hem böyle jsbbshsvsh benim venüs bir de ikizler
Flo canım…. aslında yaklaşık 4 senedir adet takibi için flo kullanıyorum. Hamile kaldıktan sonra banu çiftçi yi indirdim. Flo iyidirİkinci foto hangi uygulama
Ultrason kağıdındaki tahmini doğum tarihine baktınız mı hiç ya ileri mi geri mi? Onu ölçümlere göre cihaz otomatik yazıyo galiba dimiGaranti olsun diye 2 uygulama kullanıyorumonlara göre haftam bu…
Bana göre 25 aylığım
Kuzum bebeğin gelişimine göre belirliyor o karın baş boy kilo hepsinin ortalamasını alıp ön görü yapıyor benim ayrıntılı ultrason da 14 nisan çıkmıştı mesela 10 gün önce. Ama oda belli olmuyor ki. Ben en son gittiğimde doktora sordum biz kaç haftalık oluyoruz diye oda tam günümü söylemişti yani bir hafta sonrayı söylüyoruz ya doktorum hayır dedi mesela yarın 32+0 olcam ya 32 hatalıksın diyor. Aşı kafamı karıştırdı ondan sormuştum bende. Bı programlarla doktorun elindeki hafta da gün de uyuyor ama tabi ne zaman doğururuz o muammaUltrason kağıdındaki tahmini doğum tarihine baktınız mı hiç ya ileri mi geri mi? Onu ölçümlere göre cihaz otomatik yazıyo galiba dimi
Neyse ya ben 28 Nisan’da doğurcam kağıtta 19u yazıyo ama ne demiştik beklentiler sadece üzerKuzum bebeğin gelişimine göre belirliyor o karın baş boy kilo hepsinin ortalamasını alıp ön görü yapıyor benim ayrıntılı ultrason da 14 nisan çıkmıştı mesela 10 gün önce. Ama oda belli olmuyor ki. Ben en son gittiğimde doktora sordum biz kaç haftalık oluyoruz diye oda tam günümü söylemişti yani bir hafta sonrayı söylüyoruz ya doktorum hayır dedi mesela yarın 32+0 olcam ya 32 hatalıksın diyor. Aşı kafamı karıştırdı ondan sormuştum bende. Bı programlarla doktorun elindeki hafta da gün de uyuyor ama tabi ne zaman doğururuz o muamma
EvetEvet ya hiç dakikam dakikamı tutmuyorhastayım diyelim birden kalkıp temizlik yapasım tutuyor temizliğin ortasında sıkılıp bırakıyorum birde çok inadım hiç sevmiyorum bu huyumu ama sende öyle misinn
3 farklı dilde 5 uygulama kullanan benGaranti olsun diye 2 uygulama kullanıyorumonlara göre haftam bu…
Bana göre 25 aylığım
Kuzum herşey normal giderse normal şartlarda o tarihler. Bunun tansiyonu var, bebeğin ters dönmesi var, kan akışı var, geç de gelebilir yani bir sürü ihtimal var. Allah ne gün takdir ettiyse artık erken geç o zaman olacak. Şu ihtimallerin varlığı ve muazzam bir sistemde ilerlemesi bile mükemmel değil mi ya. Tam tefekkürlük. Biz ön göremiyoruz çünkü hiç bir şeyi.Neyse ya ben 28 Nisan’da doğurcam kağıtta 19u yazıyo ama ne demiştik beklentiler sadece üzer
Ahahahahah çok güldüm şuan buna bende 2 olunca utana sıkıla yazmıştım3 farklı dilde 5 uygulama kullanan ben
Resimlere bakıp bunları da indirem demem
Ay peki tüm bu değişikliklerin içinde bi düzen olsun istiyo musun sen de yoksa bu özelliğimle yengeç olmaktan çıkar mıyım djfkkfEvethem aşırı romantiğim, evciyim, evcilim, anaçım, tam bir aşk kadınıyım, hem daha çok okuyam, onu da merak edem, o işe başlayam iki günde sıkılam, rahat batam bekarken adamları direkt dehlerdim anaç manaç ama hiçbi adamı cekmezdim mesela. Aşırı çabuk sıkılırım. Sürekli değişiklik isterim. Ondan sosyal hizmetlerde çalışıyorum, sürekli değişik değişik tipler olaylar falan
Sizin ki yine iyiymiş snsjs bu da benim uygulamalar sjsjsAhahahahah çok güldüm şuan buna bende 2 olunca utana sıkıla yazmıştım
Hay maşaAllah benim azmış ya iyi bariSizin ki yine iyiymiş snsjs bu da benim uygulamalar sjsjs
Bizde konuşan kişi sayısı az bacım ondan oluyoHayır yani yatak odası muhabbetine rağmen şu sayıda nasıl kalırızbu insanlar ne konuşuyor arkadaş ben gerçekten anlamıyorum fazla konuşunca ay yeter çok göze battım deyip kenara çekiliyorum ben yaHu
Boyle tabloda gorunce daha bi gerildim.he
- Kızlar selam, malum Şubat ayının son günlerindeyiz. Cuma günü 1 Mart
Bu ay ile birlikte doğumlarımız başlıyor artık. Allahım hepimize güzel doğumlar nasip etsin ve buraya gelip anlatalım doğumlarımızı güzelce
- Hala cinsiyeti, bebişin ismi belli olmayanlar var. Belli olan varsa söylerseniz ekleyebilirim. Yaşadığı şehri söylemeyenler de var. Belki aynı şehirde olan varsa birbirinize destek olursunuz paylaşırsanız belli konularda.
- Aşağıdaki tablo başlığımızın 1. sayfasında yer alan tablo. Eksik bilgisi olan bana söyleyebilir. Bu arada ilk doğum yapan annemiz @Minikmucizem9494 oldu.
Tablomuza haftasını ve tarihini ekledim nazar boncuklu. Doğumlar oldukça ekleyeceğim. Bana doğurunca haftanızı ve tarihinizi söylemeniz yeterli.
- Sezaryen tarihi alanlar da bana söylüyorlar onları da tabloda "Planlı" diye tarihleriyle ekliyorum. Böylece tarihler yaklaştıkça görebiliriz kimin doğumu geliyor diye.
Eki Görüntüle 3393572
@kelebek012Ashley @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 G Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsn @itsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 @evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ @kayaaaaaddd Meine Sterne @ozlemhsan @seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento I ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB @Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 @Infinite Soul @IADK @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne @Ilknurck @papatya00000 @hatice3 @Karusel @strudel @pdrci16 Y ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin M mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus @pelinn @mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver @zeytin81 @nestan @Melisa8520 @cule
Konussakta arada kayniooo napalimmmBizde konuşan kişi sayısı az bacım ondan oluyo
EvetAy peki tüm bu değişikliklerin içinde bi düzen olsun istiyo musun sen de yoksa bu özelliğimle yengeç olmaktan çıkar mıyım djfkkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?