Kan sulandırıcı kaçlık vermişti canım. Oksapar hakkında da konuştuk kuzu hatırlıyorum. Kısa süre kullanacaksın Allah’tan. Normaldir kuzu direk sezaryen tarihi verilmesi bir açıdan iyi aslında en azından hazırlıklarını yaparsın güzelce mental olarak da iyi yönden bakmaya çalış inşaAllah
Ya ben aslında çok dillendirmek istemiyorum da bir arkadaşım beni bu 10 günlük süreçte yordu biraz. Yani aslında bana empati yapması lazımken psikolojik destek vermek zorunda kaldım ama ben bittim bu süreçte. Sonra da rica ettim kendi kendime zor yetiyorum diye. Onu dedikten sonra da doğru düzgün aramıyor acaba ben nerde yanlış yapıyorum insanlar mı bencil diyorum sonra da. Çok buraya taşımak istemedim işte ah uh geçiştirdim o senin kan sulandırıcı dönemlerinde kuzum. Hakkını helal et yoksa sayfaları normalde tek tek okurum bi o ara okumadım bıkkınlık gelmişti. İlk defa da senin vesilenle söylemiş olayım. Yoksa burada gülüyoruz eğleniyoruz dertlerimizle dertleniyoruz orta yollu ayrlı her duygu var böyle olması lazım burası o nedenle şahsen bana iyi geliyor.komşularımızı düdüklesinler koduklarım benden uzak olsunlar şimdilik sessizler bakalım
Baş aşağı mı yoksa makat gelişli mi olduğunu nasıl anlayabilirizBende düşünüyorum acaba baş aşagı dururken miğdeleri bulanıyor mu diye tövbe Estağfirullah
16.10da oldu1 saat oncekı mı yoksa yıne mı oldu
Çanakkale Merkez'deyim. İlçede olmuş ama siddetli hissedildi.Nerde yaşıyorsun canım
Tesekkur ederim canim çok şükür yokGeçmiş olsun canım yok değil mi durum? Allah korusun
Valla tekmeleri yanda yada yukardan değilde vajinanın içinde hissediyorsan makat gelişli Ben öyle de hissettim resmen ayakları ile orayı tekmeliyordu şimdi sağ tarafta yukarda aşagı baskı hissediyorsan sadece baskı kafasıdırBaş aşağı mı yoksa makat gelişli mi olduğunu nasıl anlayabiliriz
Ben çapraz hissediyorum öyle duruyolar mı acaba mesela sağ leğen kemiğimin ordan sol göğüs altıma vuruyo gibiValla tekmeleri yanda yada yukardan değilde vajinanın içinde hissediyorsan makat gelişli Ben öyle de hissettim resmen ayakları ile orayı tekmeliyordu şimdi sağ tarafta yukarda aşagı baskı hissediyorsan sadece baskı kafasıdır
Allah Allah doğumda kesmesi lazım aslında demekki o hafta kesecek sonra yine başlatacak. Şimdi iğnemi oldum geldim sana yazıyorumCoraspirin 100 luktu bu Oksapar 4000 yaziyor kuzum cok yakti valla da insallah alisirim.dogumdan sonrada kullanicakmisim toplam 3 ay iste bakalim.
Oyle arkadasliklarda zor biliyor musun en zor aninda bile kendinden vermeni istiyorlar veriyorsun ama ustune birde suclaniyorsun olmadi soguyorlar vs cidden cok uzucu bende azalttim cevremdeki insanlari bu sebeb yuzunden. Hatta bu donemde beni aramayan insanlarida sildim rehberimden. Velevki bi anlik merhametime gelirde ararim diye. Sende iyi ol bacim benim kimsenin seni uzmesine yormasina izin vermeHahaha o komsular zaten cilelik cidden bende de var.. Malesef
Baş geliş oluyor sanırsam öyle bende öyle hissediyorumBen çapraz hissediyorum öyle duruyolar mı acaba mesela sağ leğen kemiğimin ordan sol göğüs altıma vuruyo gibi
Gecmıs olsun canm16.10da oldu
Çanakkale Merkez'deyim. İlçede olmuş ama siddetli hissedildi.
Tesekkur ederim canim çok şükür yok
Aynen sanirim dogumdan once kesip sonra tekrar baslaticakAllah Allah doğumda kesmesi lazım aslında demekki o hafta kesecek sonra yine başlatacak. Şimdi iğnemi oldum geldim sana yazıyorumkaşarlandık artık morluklara yakmalara falan alıştık vurup geçiyorum Allah tan bir şeylerin çözümü var kuzu ya bunlar vesile o nedenle öpüp başımıza koyuyoruz bizde ne yapalım. Analık kolay mı kızaaaam
Normal şartlarda olsa sabırla yaklaşırım ancak bu arkadaşın durumu farklı. Beni anlaması lazım, sürekli sorun odaklı çözüm yok sadece söylenme var ve sorunlarını herkesin sorunlarından fazla görüyor. Yani bazen öyle bir tavır sergiliyor ki ya senin durumunda ne var en kötü benim kafasında. Bunun farkında değil maalesef. Kırmamaya çalışıyorum ancak transferimin ilk gününden bu 4-5 gün öndesine kadar ara ara uzaklaşıp tavır koysamda hep aynı şeylere geri döndük. Kaç kez konuşmaya karar verdim Allah rızası için sustum. Hep benim ve çocuğumun da vebaline girdi aslında. Arkadaşlık nasıl olur? Karşılıklı dert dinlersin, neşelenirsin, şımarırsın, karşındaki insanı düşünürsün demi. Ben baştan beri nedense genel olarak tek taraflı yaşıyorum bunu. En son bunu dedikten sonra acilen hastaneye gittim bak anlatmaya çalıştım işim var dedi ben seni ararım dedi umrunda değil kızın. İyiliği başa kakmak değil niyetim ama ulen sorun olsa derdin olsa arıyorsun benim kötü olduğumu biliyordun ki öyle o kadar kötü olmama da aslında sebepsin ne aramak var ne nasılsın sormak var. Yıldım bende bu tavırlardan. Bu resmen bencillik. Başka bişi değil. Ay bende sorulmasını mı bekliyormuşum nemiştam da adamına söylüyorum konuyu kapatıyorum uzatmıyorum. komşuları hem ben hem eşim hukuki olarak tehdit ettik ve kadın müdür olunca gayet iyi anladı bence.
duruyorlar canım, obriks duruş mu ne öyle bişiy diyorlar sanırım geçen bi kitapta okumuştum. belki senin ağrıların o yüzden çok oluyordur, transvers duruşta çok ağrı olduğunu okumuştum, bu da yan gibi ya belki baskı yapıyordur yapmaması gereken yerlere.Ben çapraz hissediyorum öyle duruyolar mı acaba mesela sağ leğen kemiğimin ordan sol göğüs altıma vuruyo gibi
Evet ona da baş geliş diyolar. Ben ultrasonda çapraz gördüm mesela başı kasığımın orda ama gövdesi bacakları dimdik yukarda değil de soluma doğru.Ben çapraz hissediyorum öyle duruyolar mı acaba mesela sağ leğen kemiğimin ordan sol göğüs altıma vuruyo gibi
Makat geliş durunca o zaman ayy o fena aşağıya çişim geliyo dürtüyo sürekliBaş geliş oluyor sanırsam öyle bende öyle hissediyorum
ya resmen fobi oluştu bende, gerçekten vajinal doğum fikrinden tamamen soğudum bu yüzden çünkü daha kötü olmasını istemiyorum allah affetsinBenim de öyle ordan memeler çıktı ameliyatlıgım resmen
Olabilir canım bazı zamanlar normalden daha fazla ağrım oluyo yan durduğunda bence kemikleri daha da sertleştiriyo karnımıduruyorlar canım, obriks duruş mu ne öyle bişiy diyorlar sanırım geçen bi kitapta okumuştum. belki senin ağrıların o yüzden çok oluyordur, transvers duruşta çok ağrı olduğunu okumuştum, bu da yan gibi ya belki baskı yapıyordur yapmaması gereken yerlere.
Tabi tabi vallahi sürekli idrar torbasını kum topu bi tekmeliyorlarMakat geliş durunca o zaman ayy o fena aşağıya çişim geliyo dürtüyo süreklibaş geliş daha rahatmış
Demek ki her türlü pozisyonda duruyolar ama eskiden çok değişirdi şimdi bi pozisyonda baya günlerce kalıyorEvet ona da baş geliş diyolar. Ben ultrasonda çapraz gördüm mesela başı kasığımın orda ama gövdesi bacakları dimdik yukarda değil de soluma doğru.
Amin canım amaaaan beni aramasın daha iyi modundayım şuan. Artık nasılsın diye sormaya korkuyorum çünkü arka arkaya sıralanacak dertler tasalar. Ya gerçekten yalnızlık bir tercih ise muazzam birşey. Gerçekten de aana katılıyorum benim transferimde hamileliğimde bana ve oğluma genel olarak saygı ve sevgi duymayan yada böyle olmasa bile bunu böyle lanse etmeyen herkesten bööööqqq geldi. Uzak duruyorum duracağım kararlıyım bu sefer. Bardak taştı çünkü.Aynen sanirim dogumdan once kesip sonra tekrar baslaticakValla oyle ne yapalim sabir edicez artik..
O dostluk yada arkadaslik degil artik yaptigi sadece dunya benim etrafimda donuyor sende benimle ilglenmek zorundasin ama ben senle.ilgilenmem demek.. bencillik baska birsy degil. Kotu zamaninda yaninda olmayan iyi zamaninda da yaninda olmasin.. Valla kuzum istediginde dinlerim hepimizde dinleriz biliyorsun. Ama bazi seyler bazen tasinmiyor da buralara Allah hepimizin derdini kederini gidersin.
Benimki sanırım hiçbir zaman baş yukarda durmadı ya. Hep ama hep solumda hissettim hareketlerini. Yan duruyodu kafa sağda bacaklar solda. Kafayı sola bile almadı hiç hantal pofuduk. 3 haftadır da başını azıcık aşağı almış işte o kadarDemek ki her türlü pozisyonda duruyolar ama eskiden çok değişirdi şimdi bi pozisyonda baya günlerce kalıyor
Geçmiş olsun16.10da oldu
Çanakkale Merkez'deyim. İlçede olmuş ama siddetli hissedildi.
Tesekkur ederim canim çok şükür yok
Benimde hep sağdaydı solumun hamile olduğumdan haberi bile olmayabilir o kadar gitmedi o tarafaBenimki sanırım hiçbir zaman baş yukarda durmadı ya. Hep ama hep solumda hissettim hareketlerini. Yan duruyodu kafa sağda bacaklar solda. Kafayı sola bile almadı hiç hantal pofuduk. 3 haftadır da başını azıcık aşağı almış işte o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?