Ellerini hissetmişsindir belki göğüs kafesinin orda güçlü yumrukları var demek ki djkfkfkBenimde hep sağdaydı solumun hamile olduğumdan haberi bile olmayabilir o kadar gitmedi o tarafabende vajinaya vurma durumunu çok az yaşadım hep göğüs kafesimin altına vuruyor ama doktora gittiğimde kafası yukardaydı ben anlayamıyorum galiba nerde olduğunu
Olabilir zıplayıp kafayla da vuruyo olabilir her şeyi bekliyorumEllerini hissetmişsindir belki göğüs kafesinin orda güçlü yumrukları var demek ki djkfkfk
Kan değerlerinin yükselmesine sevindim canım çatı muayenesi nasıl korkulduğu kadar varmıKızlarrr,
Ben geldim, toparladım biraz, yazdığınız mesajları okuyamadım. Cevap verenler oldu, yazanlar oldu, etiket atanlar oldu, affola lütfen, mazur görün, kan değerlerim yavaş yavaş düzeliyor, şükürler olsun
Bugün kontrole gittim, özelde doğum yapacağım. Her ne gelirse Allah' tan diyorum
Çatı muayenesi oldum, açıklığım aynı ama kızlar sancılarım var çok ilginç ki hissetmiyorum, nst 100, 80, 60 ama ben anlayamıyorum. İlaca devam ediyorum. Şifa olacak bana inşallah.
Yüksek ihtimal erken doğuracağım, bebeğim bekleyecek gibi durmuyor. Doktor vajinal enfeksiyon için fitil verdi, müthiş bir enfeksiyonum var, bebeğimin başı kanalda bu arada ve ultrasonda gülümsüyorduAşık oldum, ufak doğacak herhalde. 34+1 olduk bugün
Biz de durumlar böyle
Maşallah yaKızlarrr,
Ben geldim, toparladım biraz, yazdığınız mesajları okuyamadım. Cevap verenler oldu, yazanlar oldu, etiket atanlar oldu, affola lütfen, mazur görün, kan değerlerim yavaş yavaş düzeliyor, şükürler olsun
Bugün kontrole gittim, özelde doğum yapacağım. Her ne gelirse Allah' tan diyorum
Çatı muayenesi oldum, açıklığım aynı ama kızlar sancılarım var çok ilginç ki hissetmiyorum, nst 100, 80, 60 ama ben anlayamıyorum. İlaca devam ediyorum. Şifa olacak bana inşallah.
Yüksek ihtimal erken doğuracağım, bebeğim bekleyecek gibi durmuyor. Doktor vajinal enfeksiyon için fitil verdi, müthiş bir enfeksiyonum var, bebeğimin başı kanalda bu arada ve ultrasonda gülümsüyorduAşık oldum, ufak doğacak herhalde. 34+1 olduk bugün
Biz de durumlar böyle
Kan değerlerinin yükselmesine sevindim canım çatı muayenesi nasıl korkulduğu kadar varmı
Demekki acı eşiğin yüksek canım sancıları hissetmediğine göre bebiş sabırsız çıktı senin hayırlı bir şekilde doğumun olur inşallah
Maşallah yaAllah tekrar yaşatmasın o zorlukları. Haftasını da dolduruyo yavaş yavaş sağlıkla kucağına alırsın inşallah
biraz toparlamana çok sevindim canım benim, inşallah durabildiği kadar durur sabırsız oğluşunKızlarrr,
Biz de durumlar böyle
biraz toparlamana çok sevindim canım benim, inşallah durabildiği kadar durur sabırsız oğluşun
allah korudu ya, dilini ısır. zaten artık sıkı kontrol altındasın değil mi? martın ortasını görsek çok iyi olur, sen bize artık günlük rapor verirsinİnşallah canım ya ama oğlumun da kabahati yok kolestaz onu tetikledi sanırım bir de alttan muyanede de uyardılar onuNisan annesi olmam gerekirken Şubat annesi oluyordum az daha
Yaaaaa maşaAllah gülümsüyor muydu minnak maşaAllah. Rabbim kolaylaştırsınKızlarrr,
Biz de durumlar böyle
Allahım saglıkla bebegını sana bagıslasın zamanında ınsallahKızlarrr,
Biz de durumlar böyle
Vala vajınal dogumda etkili tabı ama benım ilk dogum sezeryanda hamılelık hormonlardan etkılıyo ıkıncı hamılelıkte pik yaptıya resmen fobi oluştu bende, gerçekten vajinal doğum fikrinden tamamen soğudum bu yüzden çünkü daha kötü olmasını istemiyorum allah affetsin
Ayy ne güzel maşallah bebeğineee bak üzülmene değdi mi ne kadar güzel gelişmiş bebiton maşallahAyy anca geldim kuzum şimdi görüyorum mesajınıhaberler bir öncekine göre iyi gibi bebek iki haftada 800 gram almış 2550 olmuş başı yukarıda maalesef vajinal doğum mümkün değil ama suyumuz iyice azalmış doktor istersen bu hafta alabiliriz risk var ama hareket takibini sıkı yaparım dersen bir hafta daha bekleyip 36 yı görelim dedi yani bu doktorum 5 Mart'da yapmaktan yana doğumu fakat iki ayrı doktorda takipliyim diğer doktoruma yarına randevu bulabildik birde onun görüşünü alacağız tek doktorla erken doğuma karar vermekten korktuk galiba biraz bilmiyorum kafam çok karışık bu arada 35 den sonra ciğer geliştiriciye gerek yokmuş dünya sağlık örgütüde bu kanıdaymış 35 den sonra korkmamıza gerek yok dedi
Hamilelik boyunca benden hiç gitmeyen o uyku hali buna çok güldüSu uyku hali 33 haftadan beri benimle birakmiyor pesimihic yoktu bu zamana dek suan istedigim yerde uyuyabilme.potansiyeline sahibim
Pilates topun varsa harika. Ben üstüne oturup kalcamla daire çiziyorum, cok rahatlıyorum. Bir de ayaklarını üstüne koyup popişkonu havaya kaldırabilirsin, kollarını yana koyup.Doğru bunları yapmak da kolay aslında az önce bacakları kırmadan geriye yana açma hareketi yaptım baya rahatladı kemiklerim. Ben az az bişeyler yapmaya başlayayım bari kan dolaşımı için en azından pilates topum da var 35 den sonra zıplar dururum o da kolay
Ben şuan 31+2 deyim erken sanırım dimi pilates topunda hoplamam için valla onu bekliyorum çok keyifli görünüyo onun egzersizleriPilates topun varsa harika. Ben üstüne oturup kalcamla daire çiziyorum, cok rahatlıyorum. Bir de ayaklarını üstüne koyup popişkonu havaya kaldırabilirsin, kollarını yana koyup.
Bir arkadaşım bebegini topun üstüne oturup hop hop yaparken uyutuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?