2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ellerini hissetmişsindir belki göğüs kafesinin orda güçlü yumrukları var demek ki djkfkfk

Kızlarrr ,

Ben geldim, toparladım biraz, yazdığınız mesajları okuyamadım. Cevap verenler oldu, yazanlar oldu, etiket atanlar oldu, affola lütfen, mazur görün, kan değerlerim yavaş yavaş düzeliyor, şükürler olsun

Bugün kontrole gittim, özelde doğum yapacağım. Her ne gelirse Allah' tan diyorum

Çatı muayenesi oldum, açıklığım aynı ama kızlar sancılarım var çok ilginç ki hissetmiyorum, nst 100, 80, 60 ama ben anlayamıyorum. İlaca devam ediyorum. Şifa olacak bana inşallah.

Yüksek ihtimal erken doğuracağım, bebeğim bekleyecek gibi durmuyor. Doktor vajinal enfeksiyon için fitil verdi, müthiş bir enfeksiyonum var, bebeğimin başı kanalda bu arada ve ultrasonda gülümsüyordu Aşık oldum, ufak doğacak herhalde. 34+1 olduk bugün

Biz de durumlar böyle

Kan değerlerinin yükselmesine sevindim canım çatı muayenesi nasıl korkulduğu kadar varmı
Demekki acı eşiğin yüksek canım sancıları hissetmediğine göre bebiş sabırsız çıktı senin hayırlı bir şekilde doğumun olur inşallah

Maşallah ya Allah tekrar yaşatmasın o zorlukları. Haftasını da dolduruyo yavaş yavaş sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Çatı muayenesi o kadar oldum ki canım, her türlüsünü gördüm, burada doktorum Prof. Dr.' a gidiyorum. Çok nazik ve kibar bir kadın, acıtmadı ama diğer hastanede kanamam olmuştu, korkmayın, doktorunuza yavaş yapmasını söyleyince hiç hissetmedim bile

Evet, benim bebiş acele ediyor, umarım biraz daha dayanır. Ne kadar durursa o kadar iyi

Maşallah ya Allah tekrar yaşatmasın o zorlukları. Haftasını da dolduruyo yavaş yavaş sağlıkla kucağına alırsın inşallah

İnşallah, moralim düzeldi biraz da hemen geldim, inanın çok içime kapanmıştım, hiçbir şey yapmak istemiyordum, şimdi daha iyi hissediyorum çok şükür

biraz toparlamana çok sevindim canım benim, inşallah durabildiği kadar durur sabırsız oğluşun

biraz toparlamana çok sevindim canım benim, inşallah durabildiği kadar durur sabırsız oğluşun

İnşallah canım ya ama oğlumun da kabahati yok kolestaz onu tetikledi sanırım bir de alttan muyanede de uyardılar onu Nisan annesi olmam gerekirken Şubat annesi oluyordum az daha

İnşallah canım ya ama oğlumun da kabahati yok kolestaz onu tetikledi sanırım bir de alttan muyanede de uyardılar onu Nisan annesi olmam gerekirken Şubat annesi oluyordum az daha
allah korudu ya, dilini ısır. zaten artık sıkı kontrol altındasın değil mi? martın ortasını görsek çok iyi olur, sen bize artık günlük rapor verirsin

Yaaaaa maşaAllah gülümsüyor muydu minnak maşaAllah. Rabbim kolaylaştırsın acı eşiğin yüksek o zaman seninde kuzu Sağlıkla afiyetle kolaylıkla atlatman nasip olsun

Allahım saglıkla bebegını sana bagıslasın zamanında ınsallah

ya resmen fobi oluştu bende, gerçekten vajinal doğum fikrinden tamamen soğudum bu yüzden çünkü daha kötü olmasını istemiyorum allah affetsin
Vala vajınal dogumda etkili tabı ama benım ilk dogum sezeryanda hamılelık hormonlardan etkılıyo ıkıncı hamılelıkte pik yaptı inş daha kötu olmaz ama dogumdan sonra Bı Dr a gitmek şart çunku kaldıkça daha kötü oluyor

Ayy ne güzel maşallah bebeğineee bak üzülmene değdi mi ne kadar güzel gelişmiş bebiton maşallah ay ne güzel erken kavuşuyorsun bebeğine o zamana kadar da 2800-2900 olurr oh mis zaten haftası da iyi sağlıkla kavuş güzel gökçenine

Pilates topun varsa harika. Ben üstüne oturup kalcamla daire çiziyorum, cok rahatlıyorum. Bir de ayaklarını üstüne koyup popişkonu havaya kaldırabilirsin, kollarını yana koyup.

Bir arkadaşım bebegini topun üstüne oturup hop hop yaparken uyutuyordu

Ben şuan 31+2 deyim erken sanırım dimi pilates topunda hoplamam için valla onu bekliyorum çok keyifli görünüyo onun egzersizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…