2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Şu @Hali karısının durup durup ardarda kimseye cevap vermeden birbirinden alakasız şeylerden bahsetmesi bir benim mi hoşuma gidiyor çok gülüyorum kız sana
Evet sevgili günlük bugün yatamıyom götüm tutuldu şeklinde kullanıyo burayı çok gülüyorum

Ya sorma hemde nasil bide simdi tarihli ya elim ayagima dolandi kesinlikle birseyler eksik cikicaktir ne kadar ugrassamda ama halledeceguk insallah.. Sorma doktordan geldikten sonra hungur hungur agladim sinir bosalmasindan mi yoksa korkudan mi bilmiyorum ama cok tuhaf oldum kizim cok tatli teyzesi yanaklari tombis tombis bide saclari cikmis dedi doktor

Ay geç de olsa erken de olsa eksik hepimizde çıkcak bence. O konuyu saldım ben dünyanın sonu değil amaan bebe çıplak kalcak değil ya

Şu @Hali karısının durup durup ardarda kimseye cevap vermeden birbirinden alakasız şeylerden bahsetmesi bir benim mi hoşuma gidiyor çok gülüyorum kız sana
Ayyyy ben yazcaktim gecen sjbdjdjfn dedim acaba alinir mi gotum Agriyor diyo mesela tek cumle sonra yok oluyo cok komik

Y ysnmrv kizce birsey sorcam bu igneden sonra direk ayaga kalksak bisi olur mu yada ne tavsiye edersin benim canimi cok yakiyor bu ya

Her zaman hep eksiklikler olcak kuzum ilk tecrübelerimiz olacak eksik kalacağız yeri gelecek. Bebek ve sen sağlıklı olda gerisi olur gider sen buna odaklan inşaAllah

Y ysnmrv kizce birsey sorcam bu igneden sonra direk ayaga kalksak bisi olur mu yada ne tavsiye edersin benim canimi cok yakiyor bu ya
Ben kalkıyorum kuzum ama alıştığım için olabilir biraz bastırıp oturman iyi olur yani daha az yakıyor o zaman. Birde sakın ödem toplayan yerlere vurma oldumu o canını çok yakıyor ben bir kaç defa aceleden vurmuştum ağladım resmen canım aşırı yanmıştı. Onlara dikkat edersen rahat edersin. Dik tut iğneyi inşaAllah birde çok hızlı salma yavaş yavaş sal az yakıyor o zaman inşaAllah

Kızlar ben telefondan internet üzerinden giriyorum. Uygulama olarak baktım göremedim kadınlar kulübünü. Sanki uygulama olarak kullandığını yazan biri vardı. Uygulama varsa nasıl bulcam bunu play storede bilen var mı

Merhaba cnm çok sevindim iyi olmana sağlıkla gelsin minik kuzu o kendi vaktini biliyor umarım hersey yolunda gider ve bu zor günler geride kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…