2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Son olarak 5. Maddede hastane çantasının yanı sıra ufak bi çantada toplayabileceğimiz şeylerin listesini verdi. Şöyle ki
  • Atıştırmalık. Benim aklıma lifalif yulaf bar geldi. 5-6 cm açıklık olana kadar yemeye, sonrasında da sıvı almaya devam etmeliymişiz. Kan şekerimiz düşmesin diye pipetli meyve suları da almalıymışız yanımıza. Doğumun son aşamasında enerjimizin düşmemesi için yeme içme çok önemliymiş. Bi de bolca sıvı alırsak bolca tuvalete çıkacağımız için pelvis rahatlıyormuş bu da doğumu kolaylaştırıyormuş.
  • Pipetli bardak ya da suluk. Bu da sıvı alımını kesmememiz için önemliymiş. Normal bardak ya da şişe olmazmış çünkü yatar pozisyonda falan olduğumuzda anca pipetle içebilirmişiz.
  • Depend veya herhangi bi markanın hasta bezi ama XL beden. Evet doğumdan sonra da lazımmış ama öncesinde de suyumuz geliyo ya, su gelmeye devam ederken koridor yürüyüşü vs yapacağımız için lazımmış. Karnımız varken kullanacağımız için de XL beden daha iyi olurmuş.
  • Sıcak kalın bi çorap, yelek ya da tv battaniyesi, sıcak su torbası.
  • Aromaterapi yağları. Bunlardan 3 tane söyledi. Lavanta yağı (adrenalini düşürdüğü için), gül yağı (sakinleştirdiği için) ve nane yağı (doğumun son aşamasında enerji vermesi için) bu üçünden 2 tanesi olsa yetermiş. Bi de böyle varsa çok sevdiğin seni evinde hissettiren bi koku varsa ondan da getirebilirsin dedi.
Ay bu kadar galiba okuyanlara hayırlı olsun ben çok aydınlandım sizin de işinize yarar umarım

Ay ne güzel bilgiler kız tenkk youuu

Teşekkürler üşenmemiş yazmıssın

31+1 yani oldum sanırım
Yani şimdi bile görüşebilirsin sadece bana 32-36 arası whatsapptan görüntülü eğitim veriyorum çantanın içinde olması gerekenleri falan konuşuyoruz demişti. Ben de yarın gideceğim için bunu erkene almak istedim bugün görüştük. Yoksa ben de 31+2yim

Eline sağlık kız aydınlattın bizideee

Ay ben uygulama şeklinde kaydettim telefona bildirimde geliyor güzel oldu bazen girmeyi unutuyordum artık hep burdayım basıyorum tık giriyor dkdkd

Kız zaten 31 dolmus 32 ye girmiş oluyoruz benim takip ettiğim programda öyle yazıyor yani31+1 i 32. Hafta diyor . Neyse senle de aynıymışız resmen

Seksli seksli osurmali sicmali seyler yazarsaniz tabi ki...
"Siz"
Sevgilerimle,
Isler kötü gittiginde direkt siyrilan insan modeli
Konunun asıl ateşlendiği zamanda burda olmadığın için hala için içini yemiyomuş gibi yaz bakalım, hadi neyse bilmezden gelelim biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…