2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bilgiler icin tişikirlir sipirmin

Eklentiler

• IMG_2224.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 77
Karılara mı bakıyosun deyince kötü yol damgası katmerlendi yalnız o nası ifade ya sjdkkfk

Kizlar hicbiriniz bebisin 3 boyutlu fotosunh paylasmionuz jsjsj bende dahil korkuoz demi nazar filan sjsj
Kız yok yok. Bebemin sırtını görüyoruz aylardır yüzü neye benziyor acaba çocuğumun. Kimbilir. Doktorum her gidişte teselli olarak "baaak annesi ne güzel omuriliği var sıra sıra" diyo. fghjklç foto moto yok. Sırtıma bakıyor zilli.

Kizlar hicbiriniz bebisin 3 boyutlu fotosunh paylasmionuz jsjsj bende dahil korkuoz demi nazar filan sjsj
Ay ben çocuğumun gülen fotosunu bile attım valla ondan sonra da kıçını döndüğü için ben de göremedim yüzünü görsem hiç sakınmaz atardım yabancı mıyız

frdghjkl Karılar fvgbhjnkmöl

Bir gün hamile kalmaya çalışırken samimi olduğum birine "bebeğim" diye yazarken gördü eşim. İlk kez geldi merak etti baktı. Daha da bakmadı zaten. Ama o günden sonra ne zaman lap top kucağımda olsa "bebeğimlerle mi konuşuyorsun" der

Karılara mı bakıyosun deyince kötü yol damgası katmerlendi yalnız o nası ifade ya sjdkkfk
Napıyim kızım sex drugs rocknroll ışıltılı hayatlarımız vardı da ben yine karılar diyip pavyona mı çevirdim ortamı. Neysek oyuz işte, ben bizi böyle seviyom

Yine de darlasan ya ben olsam bi çikilat yiyim bi daha bak nolur ne zamandır görmuom derım dayanamam neyseki gösteriyor cok sukur:)

Ay ben çocuğumun gülen fotosunu bile attım valla ondan sonra da kıçını döndüğü için ben de göremedim yüzünü görsem hiç sakınmaz atardım yabancı mıyız
Ben en son 20. Haftada görebildim yüzünü başka da yok vallahi aha onlarda bunlar

Eklentiler

• IMG_20231115_203320.webp
    14 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2023-11-15-18-08-18-944_com.gallery.player.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 64
Niye göremıyonuz cok kotu az dolanıp gel falan deseler gene baksalar keşkem

Valla ben pazar panık oldum gittim kilosu ıyıdı ama haftası azcık geri cıktı normal dedi hatta kılosu falan guzel ılerlıyor dedı
Ben gene de panık oldum 2 hafta sonra gel demıstı baktı bana dedi sen duramıcan cumartesi kontrol muayenesine gel dedı ben duramam doktor da çözdü

“Höst! Bu ne destursuz destursuz konuşmalar böyle” sjkdkflfk

Napıyim kızım sex drugs rocknroll ışıltılı hayatlarımız vardı da ben yine karılar diyip pavyona mı çevirdim ortamı. Neysek oyuz işte, ben bizi böyle seviyom
Gecen yil hazirana kadar sex drugs rock n rollduk kocamla ben sjdjfjjf . Bi anda evli mutlu cocukluya döndük laaaak diye. bedenim saggg saggg ama sokta akbdjfjfjf

Çocuğum doğsun burda paylaşırım bile sizin nazarınız değmez ama yüzünü göstermiyor bir türlü serseri. Allahım inşallah deccal gibi tüylü müylü doğurmam, bütün gün kediye köpeğe bakıyom gene fırtladı benim bilinçaltı endişelerim ckcmdlöd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…