Su gelmesiyle ilgili bir detay daha: sabah kalktığımızda çamaşırımızda böyle daire şeklinde ıslaklık gördük diyelim bunu su zannetmemeliymişiz. Çünkü son aylarda akıntı artıyormuş gece boyu yatıp sabah kalkınca da doğal olarak fazla bi şey bi anda gelmiş gibi hissedebilirmişiz. Ama su gelmesi böyle yarım bardak su kadar olurmuş ve durmazmış gelmeye devam edermiş. 10-15 dk içinde gelmeye devam etmiyosa ııh su değil yani
Kız yok yok. Bebemin sırtını görüyoruz aylardır yüzü neye benziyor acaba çocuğumun. Kimbilir. Doktorum her gidişte teselli olarak "baaak annesi ne güzel omuriliği var sıra sıra" diyo. fghjklç foto moto yok. Sırtıma bakıyor zilli.
Bir gün hamile kalmaya çalışırken samimi olduğum birine "bebeğim" diye yazarken gördü eşim. İlk kez geldi merak etti baktı. Daha da bakmadı zaten. Ama o günden sonra ne zaman lap top kucağımda olsa "bebeğimlerle mi konuşuyorsun" der
Napıyim kızım sex drugs rocknroll ışıltılı hayatlarımız vardı da ben yine karılar diyip pavyona mı çevirdim ortamı. Neysek oyuz işte, ben bizi böyle seviyom
Kız yok yok. Bebemin sırtını görüyoruz aylardır yüzü neye benziyor acaba çocuğumun. Kimbilir. Doktorum her gidişte teselli olarak "baaak annesi ne güzel omuriliği var sıra sıra" diyo. fghjklç foto moto yok. Sırtıma bakıyor zilli.
Benimki de gostermiyo asla yüzünü. Geçen ayağı çok net görünüyodu dedik doktor ayağının fotisini ver bari napalim instagirller gibi takiliriz benim cümleyi duyar duymaz ayağını karnına çekti velet onu bile göstermedi hdhfdh
Valla ben pazar panık oldum gittim kilosu ıyıdı ama haftası azcık geri cıktı normal dedi hatta kılosu falan guzel ılerlıyor dedı
Ben gene de panık oldum 2 hafta sonra gel demıstı baktı bana dedi sen duramıcan cumartesi kontrol muayenesine gel dedı ben duramam doktor da çözdü
Benimki de gostermiyo asla yüzünü. Geçen ayağı çok net görünüyodu dedik doktor ayağının fotisini ver bari napalim instagirller gibi takiliriz benim cümleyi duyar duymaz ayağını karnına çekti velet onu bile göstermedi hdhfdh
Napıyim kızım sex drugs rocknroll ışıltılı hayatlarımız vardı da ben yine karılar diyip pavyona mı çevirdim ortamı. Neysek oyuz işte, ben bizi böyle seviyom
Gecen yil hazirana kadar sex drugs rock n rollduk kocamla ben sjdjfjjf . Bi anda evli mutlu cocukluya döndük laaaak diye. bedenim saggg saggg ama sokta akbdjfjfjf
Çocuğum doğsun burda paylaşırım bile sizin nazarınız değmez ama yüzünü göstermiyor bir türlü serseri. Allahım inşallah deccal gibi tüylü müylü doğurmam, bütün gün kediye köpeğe bakıyom gene fırtladı benim bilinçaltı endişelerim ckcmdlöd