2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol tatlim cok guzel bilgiler paylasmissin hepsinj ekran goruntusu aldim

Yanlış hatırlamıyosam 34-35 haftaya kadar dönmediyse, dönme oranı azalıyormuş diye okumuştum.

Eşim arkadaşlariyla her hafta 1 gün okey oynamaya gidiyor yaklaşık 30-40 dklik mesafeye. Bugün trip atayım dedim 34.hafta bitti, bundan sonra gitmezsin artık heralde yarım saatlik mesafe var sonuçta o kadar eşek değilsindir falan. "Tabi hayatım arkadaşlarla konuştuk biz onu zaten merak etme haftaya bizim sokaktaki cafeye geçiş yapicaz hemen yanında olucam" dedi. İçim nasıl rahatladı tahmin edebilirsiniz aniden dogursam kocamin okey ekibiyle gidicez hastaneye

allah korudu ya, dilini ısır. zaten artık sıkı kontrol altındasın değil mi? martın ortasını görsek çok iyi olur, sen bize artık günlük rapor verirsin

Gerçekten öyle canım, biraz daha dayanır inşallah

Yaaaaa maşaAllah gülümsüyor muydu minnak maşaAllah. Rabbim kolaylaştırsın acı eşiğin yüksek o zaman seninde kuzu Sağlıkla afiyetle kolaylıkla atlatman nasip olsun

Evet canım, herhalde öyle diye düşünüyorum, amin inşallah hepimizin doğumu kolay olsun

Merhaba cnm çok sevindim iyi olmana sağlıkla gelsin minik kuzu o kendi vaktini biliyor umarım hersey yolunda gider ve bu zor günler geride kalır.

Amin canım inşallah, ara ara sancım oluyor sanırım, epeyce yoruldu bedenim zaten dinlenmeye ihtiyacım var

Bana bu konuda bilgi verilmedi
Geçen kocama, çocukların ben nasıl dünyaya geldim annemin karnına nasıl gittim süreci hakkında ne düşünüyorsun dedim slmdmffk
Düşünce ve bilgilerimi zamanı gelince oğlumuzla paylaşcam dedi.
Prof ordinaryüs kahdjdjdjf. Salliyor bana ne dicegi hakkinda hic bir fikri yok skndjdf

Hshshshs o mantıklı açıklama bulana kadar çocuk kendi öğrenir

Valla bizim evde de karılar olarak refere ediliyorsunuz kusura bakmayın, hiç öyle elit bir toplulukmuşuz ayağı yapmıyorum kocama fkfkfkk

Örneğin:
- napıyon kız yine telefonda karılara mı bakıyosun
Veyahut:
- ben biraz karıları okuyom, diziyi durdur

gibi ve benzeri şekillerde.. fnfnkfmf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…