Kizzzz Mmansure97
guzel bilgiler icin ayrica cok tesekkurler
Benim bi de bebem donerse cok guzel olcak gecen hafta basi asagidaydi hafif carpraz gibi. Bu hafta ayaklar yine asagida (nereden bildigimi sormayin , vajinal elektrik çarpması skjdkfkfg)
Yani şimdi bile görüşebilirsin sadece bana 32-36 arası whatsapptan görüntülü eğitim veriyorum çantanın içinde olması gerekenleri falan konuşuyoruz demişti. Ben de yarın gideceğim için bunu erkene almak istedim bugün görüştük. Yoksa ben de 31+2yim
Kizzzz Mmansure97
guzel bilgiler icin ayrica cok tesekkurler
Benim bi de bebem donerse cok guzel olcak gecen hafta basi asagidaydi hafif carpraz gibi. Bu hafta ayaklar yine asagida (nereden bildigimi sormayin , vajinal elektrik çarpması skjdkfkfg)
Eşim arkadaşlariyla her hafta 1 gün okey oynamaya gidiyor yaklaşık 30-40 dklik mesafeye. Bugün trip atayım dedim 34.hafta bitti, bundan sonra gitmezsin artık heralde yarım saatlik mesafe var sonuçta o kadar eşek değilsindir falan. "Tabi hayatım arkadaşlarla konuştuk biz onu zaten merak etme haftaya bizim sokaktaki cafeye geçiş yapicaz hemen yanında olucam" dedi. İçim nasıl rahatladı tahmin edebilirsiniz aniden dogursam kocamin okey ekibiyle gidicez hastaneye
Yaaaaa maşaAllah gülümsüyor muydu minnak maşaAllah. Rabbim kolaylaştırsın acı eşiğin yüksek o zaman seninde kuzu Sağlıkla afiyetle kolaylıkla atlatman nasip olsun
Geçen kocama, çocukların ben nasıl dünyaya geldim annemin karnına nasıl gittim süreci hakkında ne düşünüyorsun dedim slmdmffk
Düşünce ve bilgilerimi zamanı gelince oğlumuzla paylaşcam dedi.
Prof ordinaryüs kahdjdjdjf. Salliyor bana ne dicegi hakkinda hic bir fikri yok skndjdf
Geçen kocama, çocukların ben nasıl dünyaya geldim annemin karnına nasıl gittim süreci hakkında ne düşünüyorsun dedim slmdmffk
Düşünce ve bilgilerimi zamanı gelince oğlumuzla paylaşcam dedi.
Prof ordinaryüs kahdjdjdjf. Salliyor bana ne dicegi hakkinda hic bir fikri yok skndjdf