2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

E o velinin çocuğu mantar gibi yerden mi çıkmış?

Gerizekalı bu millet ya. Harbi empati yoksunuz öküz dolu etrafımız.
Gerçekten öyle bide tanımam etmem biri de diyo sen niye doğurmuyorsun sanki bi yoldan fazladır hamilesin dedim bu halimi sevdim içimde kalsın

Benim ilk çocuk beni çok zorladı uyku sevmezdi gündüzler hep uyanıktı geceler Allahtan uyurdu yoksa ben zombi olurdum.
Ama ilk aylar gecelerde biraz sorun yaşadık gazı yüzünden.Gazli çocuk çok zor.
Oy kıyamam, bu sefer yüzün gülsün inşallah Ben o konularda rahattım bakalım bu nasıl olacak biraz oynak duruyor ama

Ay ilk değil ikinci değil üçüncü çocuğun ya kız senin? Amaç ne yani yaşayacağın şeyi biliyosun neye hazırlıyo bu arkadaş seni djdkkf
Vallahi gülüm bende anlamadım dedim zaten doğumu çok iyi biliyorum anlatmana gerek yok annelik güzel olmazsa o acıya rağmen iki üç yapılır mı ben mutluyum halimden dedim bugün bütün deliler bana deng geldi zaten

Zevk alıyorlar ya başka açıklaması olamaz
Yani ben bi hamile görünce rabbim seni o dar kapıda bırakmasın. Öyle bi doğumun kolay olsun ki sen bile anlamayasın bana gelenler ayyy çok korkunc sensin korkunc

Yeminle dısarı cıkmak ıstemıyorum herkes cok garip
Valla bi kaç gündür hava güzel normal şeyler giyinince karnım çok belli oluyor yolda tanıdık tanımadık herkes bi laf söylüyor işte

Oy kıyamam, bu sefer yüzün gülsün inşallah Ben o konularda rahattım bakalım bu nasıl olacak biraz oynak duruyor ama
Inşallah canım.Hep çocuklardan biri kolay biri zor olur derler ilki çok zor oldu ikinciye umudumu bagladım kolay çocuk olur diye belki.
Umarim seninkide seni zorlamaz.

Ya kıyamam üzülme rabbim sana bebişine sağlıklı doğum nasip etsin inşallah eşin yetişir

Rahat uyuya bildigimiz son haftalar kızlar uyksusuz gecelere kimler hazır?
1 yada 2 çocugu olan annelerin ekstra yorulacağı zamanlar siteye bile giremeye bilirim.
Valla kızlar ara ara girmeye çalışın. Başınız sıkışınca buraya gelip soru sorduğunuzda sorunuzu cevaplayacak kimsenin olmaması kötü olur. Şu ilk aylar ara ara katılın Sonra zaten yavaş yavaş dağılacağızz gibime geliyor. Ayrıca uykusuz gecelerde bebek emerken yapılacak en güzel şey kadınlar kulübünde takılmaca

Düşün artık bu halimize bile rahat dedim.
Çocuk olunca o rahatsiz denilen uykuya bile hasret kaliyor insan bazen.
Çocuktan çocuğa değişiyor elbet ama inşallah 3-4 ay sonra düzenli uykulara geçen bebelerimiz olur. Yazın doğum yapan 2 arkadaşımın da 3. - 4. aydan sonra bebekleri gece 9-10 gibi yatar sabah 6-7 gibi uyanırdı. İLk aylar ister istemez zorlanacağız hele ilk 40 gün.

Yaparız ya, sonsuza kadar sürmeyecek sonuçta. Destek oluruz yine birbirimize

Kız ben iki gündür uyanınca üstüne yattığım taraftan tutulmuş şekilde uyanıyorum, o tarafım vücut ağırlığımı kaldıramıyor artık
Bu bende de var ya. Ekstra ellerim kollarım da uyuşup duruyor sürekli.

Gerçekten öyle bide tanımam etmem biri de diyo sen niye doğurmuyorsun sanki bi yoldan fazladır hamilesin dedim bu halimi sevdim içimde kalsın
Ay delirecem soruya gel. Sanki bir düğmemiz var ve basınca doğurmaya başlıyoruz.

Manyak.

Gerçekten sorulan sorularla zeka oranı ortaya çıkıyor.

Ay delirecem soruya gel. Sanki bir düğmemiz var ve basınca doğurmaya başlıyoruz.

Manyak.

Gerçekten sorulan sorularla zeka oranı ortaya çıkıyor.
Ayahah bende dedim 2023twn beri hamileyim ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…