2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya doktor nst’ye bağladı, beğenmedi sonucu tekrar bişiyler ye bi saat sonra gel dedi dehledi. Çok huzursuz oldum neden böyle yaptı ki.
Eğer bebek çok hareket etmiyorsa tekrar bişiler yedirip nst ye girilmesini isteyebiliyolar. Nst girmeden önce mutlaka bir şeyler yemek gerekiyormuş zaten.

Dogum anında bir şişeceksin aniden balon gibi olucaksin dogurunca sanki balon patlamış gibi o şişler gidicek.

Kızlar benim erken doğum riskim var diye evde bol bol yatıyorum bugün bir arkadaşım geldi onun da iki gebeliği riskli doğumdu 36+0 da almış ikisini de bebekler kuveze de girmemiş çok şükür ben doktorla hic konusmadim sadece 34 ü görelim korkularımız biraz azalır demişti sizce beni de mi 36 da sezeryana alır o zaman öyleyse 22 marta bebiş geliyor

O değilde kızlar güzel bi zamanda doğum yapcaz çok soğuk olmayacak yazın sıcakta hamilelik çekmicez yine hamile kalsam bu aylarda doğum yapmak isterdim
Kesinlikle iki tane yazın hamilelik geçirdim vallahi şu günlere şükür ediyorum ter yapış yapış pişik Allahım ne derseniz var yaz hamileliğinde

Ay şubat annelerine bi gireyim dedim girmez olaydım tabi hepsi doğurdu şimdiki dertleri bebek uyumuyor ağlıyor gazı var 3 satır yazı okudum kapattım. Töbe bir daha girmem bu nemiş arkadaş
Kız ben buraya zor yetişiyorum

Bende bende şöyle bi doğumlara bakayım dedim kız bende 2 dk bakmaz olaydım
Ben buradaki doğumları duyunca heyecan yapıyorum oradakileri görünce kalpten giderim hele lohusa yazılarını aman biz yaşayalım kendimiz görelim

Canım her riskli gebelikte 36 da doğum oluyor diye bir şey yok. Oan doktor karar veriyor. Bakıyor hala duracak gibiyse 37 hatta 38'i görenler bile oluyor.

Ben buradaki doğumları duyunca heyecan yapıyorum oradakileri görünce kalpten giderim hele lohusa yazılarını aman biz yaşayalım kendimiz görelim
Bileydim böyle olcağını girermiydim kız. Ne bilem ben

Ulen A Afratafrac acı dedin sonra acıyla ilgili bütün yemek aklıma geldi, kendime içinde acı olan yemek söyledim iyi mi durup dururken aldık yine karbonhidrat tüğüüüüü bana yazıklar olsun nefsime hakim olamadım. Ama yedim güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…