- 2 Ağustos 2023
- 480
- 730
- 33
- 30
Benim 12 si gözüküyor tam bayrama ama 38.hafta doğar diye düşünüyorumAşırı bir şekilde nisanın 15inde gelecek durumu var bende de. Artık her an gelebilir gerçeği ensemde sürekli ama öyle düşününce yok nisanın 15i diyorum. İyi mi kötü mü bilemedim...
Illa girmeye zaman bulmaya çalışırım iki çocuk olunca biraz zamanım daha kısıtlı olacak ama telefon bana terapi gibi geliyor beyin rahatlıyor gercek dünyadan ayrılınca.Valla kızlar ara ara girmeye çalışın. Başınız sıkışınca buraya gelip soru sorduğunuzda sorunuzu cevaplayacak kimsenin olmaması kötü olur. Şu ilk aylar ara ara katılınSonra zaten yavaş yavaş dağılacağızz gibime geliyor. Ayrıca uykusuz gecelerde bebek emerken yapılacak en güzel şey kadınlar kulübünde takılmaca
Inşallah kolay geçer canım.Benimde ilk çocugun 3 4 ayı yaza denk geldi oda 9da uyuyup erken kalkardı.Önemli olan ilk 3 ayı atlatmak.Çocuktan çocuğa değişiyor elbet ama inşallah 3-4 ay sonra düzenli uykulara geçen bebelerimiz olur. Yazın doğum yapan 2 arkadaşımın da 3. - 4. aydan sonra bebekleri gece 9-10 gibi yatar sabah 6-7 gibi uyanırdı. İLk aylar ister istemez zorlanacağız hele ilk 40 gün.
Yaparız ya, sonsuza kadar sürmeyecek sonuçta. Destek oluruz yine birbirimize
Sen bensin bacım tam olarak bu durumdayım bi kahve yapıp son kalan ütüyü yapcam sonra çanta faslı bitecek şükür33+5 ten selam dünyanın en güzel anne adayları adaşlarımm isimli setimiz de sonunda geldi 10-15 parça bir şey ütüledim ama ütü mü beni ütüledi ben mi ütülemeye çalıştım bilmiyorum bildiğiniz çöktüm yere yerde yaptım sonra da kilitli poşete ekleyip hurca koydum valize öylece bıraktım daha hala kapatamadım valizi
Tüm yazışmalarınızı okudum ama hiç cevap veremedim o kadar ağırlaşmış hissediyorum ki geceleri uyuyamıyorum sağ sol dön allah dön bir de bir acıkıyorum hadii yemeğe gece 3-4 sonra tam yatağa giriyorum çişhayır bi de yapsam tamam bir damla ya oluyor ya olmuyor asla şikayet etmiyorum çok istedim evladımı rabbimden 1 yıl boyunca ama benim en yakın çevremde ablam abimin eşi yengem 3 er tane doğurdu bir kere hamilelikten ah uh yok şöyle ağrım var böyle ağrım var dediklerini duymadım tekmenin can acıttığını bile bilmiyordum bir de bu hafta güncelleme olarak titreşimli tekmeler başladı nevrim dönüyor bildiğiniz dışarıya tek çıkmıyorum ki annemler umreye gitti zaten başka şehirdeyim arkadaşım hiç yok burada yeni geldiğimden yapamadım yalnızlıktan ölüyorum eşime sarıyorum sürekli ailesi hiç benimsemedi beni bende onların varlığını bile hissetmiyorum ..
İyi ki burası var girip okuyorum kafa dağıtıyorum kendimi yalnız hissetmiyorum ara ara da olsa ..
sorarım size hamileliği sevenler nasıllll seviyorsunuzz bir de 2 yıl fil gibi hamile kalabilirim diyorsunnMeine Sterne nasıl yaaaa nasılll
Bari açıklama yapsaydı niye öyle yaptı acaba benimki nst ye bağlamıyor bile ben dedim bağlayın diye iki haftaya randevu verdiYa doktor nst’ye bağladı, beğenmedi sonucu tekrar bişiyler ye bi saat sonra gel dedi dehledi. Çok huzursuz oldum neden böyle yaptı ki.
Ne bilim ya ben sevyom33+5 ten selam dünyanın en güzel anne adayları adaşlarımm isimli setimiz de sonunda geldi 10-15 parça bir şey ütüledim ama ütü mü beni ütüledi ben mi ütülemeye çalıştım bilmiyorum bildiğiniz çöktüm yere yerde yaptım sonra da kilitli poşete ekleyip hurca koydum valize öylece bıraktım daha hala kapatamadım valizi
Tüm yazışmalarınızı okudum ama hiç cevap veremedim o kadar ağırlaşmış hissediyorum ki geceleri uyuyamıyorum sağ sol dön allah dön bir de bir acıkıyorum hadii yemeğe gece 3-4 sonra tam yatağa giriyorum çişhayır bi de yapsam tamam bir damla ya oluyor ya olmuyor asla şikayet etmiyorum çok istedim evladımı rabbimden 1 yıl boyunca ama benim en yakın çevremde ablam abimin eşi yengem 3 er tane doğurdu bir kere hamilelikten ah uh yok şöyle ağrım var böyle ağrım var dediklerini duymadım tekmenin can acıttığını bile bilmiyordum bir de bu hafta güncelleme olarak titreşimli tekmeler başladı nevrim dönüyor bildiğiniz dışarıya tek çıkmıyorum ki annemler umreye gitti zaten başka şehirdeyim arkadaşım hiç yok burada yeni geldiğimden yapamadım yalnızlıktan ölüyorum eşime sarıyorum sürekli ailesi hiç benimsemedi beni bende onların varlığını bile hissetmiyorum ..
İyi ki burası var girip okuyorum kafa dağıtıyorum kendimi yalnız hissetmiyorum ara ara da olsa ..
sorarım size hamileliği sevenler nasıllll seviyorsunuzz bir de 2 yıl fil gibi hamile kalabilirim diyorsunnMeine Sterne nasıl yaaaa nasılll
Ay şimdiden kolay gelsin ben kişisel bakım ürünlerimi henüz hazırlamadığın için maalesef bitiremiyorum çanta faslınıSen bensin bacım tam olarak bu durumdayım bi kahve yapıp son kalan ütüyü yapcam sonra çanta faslı bitecek şükür
Makine iyi göstermedi gibi yorumladım ben aşko, ye bakalım biseyler.Ya doktor nst’ye bağladı, beğenmedi sonucu tekrar bişiyler ye bi saat sonra gel dedi dehledi. Çok huzursuz oldum neden böyle yaptı ki.
Ben normalde ütü yapan bir insan değilim 3 saat ev temizleyim ütü yapmayım becerememde bastım gitti olduğu kadar artıkAy şimdiden kolay gelsin ben kişisel bakım ürünlerimi henüz hazırlamadığın için maalesef bitiremiyorum çanta faslını
Minnacık bi de ütüyü basıyorum öteki tarafı kırışıyor ütüyü yaparken düşündüm dedim doğduktan sonra acaba ne kadar daha ütülerim kıyafetlerini ya da esas soru ütüler miyim
Daha şişcez mi ya nasıl ya daha ne kadar şişebilirim diye düşünüyorum şuan ya zaten yatıp kalkarken oyyyy oyyy oyyyy ayyyy ayyyy ayyyy vayyy vayyy vayyy karnımda balon var gibi daha şuan ya nasıl daha şişcez ya nasıl ya ben mi çok şiştim acaba erkenden. Ay şiştim şuan bunu düşünürken. Daha bide şişme ayı mı var yaBenim bugün karnım büyümüş arkadaşlar, hani sabah kalkınca gün içindeki şiş görüntü olmuyordu ya artık o şiş karınla uyanıyorum. 3. trimester 2. seviyeye giriş yaptım, şişme aşaması
Ne çıkmican ya tam adam gömme aylarımızdayız yapıştırın gitsin lafı koyun gitsin ayyyhhhhhhYeminle dısarı cıkmak ıstemıyorum herkes cok garip
Ahahahaha Allah seniNe çıkmican ya tam adam gömme aylarımızdayız yapıştırın gitsin lafı koyun gitsin ayyyhhhhhh
Kimse hamile kadından rol çalamaz ayyyyyyyyyy derken büründüğüm kişilik
Siz dağılırken sona kalıp hepinize el sallama fobisi yine yükleniyor….Valla kızlar ara ara girmeye çalışın. Başınız sıkışınca buraya gelip soru sorduğunuzda sorunuzu cevaplayacak kimsenin olmaması kötü olur. Şu ilk aylar ara ara katılınSonra zaten yavaş yavaş dağılacağızz gibime geliyor. Ayrıca uykusuz gecelerde bebek emerken yapılacak en güzel şey kadınlar kulübünde takılmaca
Tam bakamamıştır bazen sağlıklı sonuç göstermiyor emin olmak istemiştir. Çok olsaydı söylerdi zaten sıklığını.Ya doktor nst’ye bağladı, beğenmedi sonucu tekrar bişiyler ye bi saat sonra gel dedi dehledi. Çok huzursuz oldum neden böyle yaptı ki.
aynen ben de baktım az once yemın ederım içim karardıAy şubat annelerine bi gireyim dedim girmez olaydım tabi hepsi doğurdu şimdiki dertleri bebek uyumuyor ağlıyor gazı var 3 satır yazı okudum kapattım. Töbe bir daha girmem bu nemiş arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?