Gülüm biz seninle aynı insan olabilir miyiz? Bu kadar tesadüf normal değil.
Benim de hamilelikten önce vardı ve hamilelikte pik yapti. Ben bundan 2 yıl önce ortopedi doktoruna gittim, çünkü 10 km koşu yarısına katilmistim ve o günden sonra o ağrı artık uyutmamisti. Ben kendimi o koşuda yaraladim sandim.
Sag kalcamdan gelen ağrı ön baldırımdan giriyor, diz kapağını tabi ki es geçmeden aşağı kadar iniyordu. Röntgen çektirdi bana ve röntgende sag kalça kemiğinin olması gereken hizada olmadığı görüldü. Genetik dedi doktor ve fizyoterapi yazdı. Ama ameliyatlik kadar oluncaya kadar yapacak başka bir şey yok demişti. Fizyoterapiden sonra iyi oldu gerçekten ama son iki haftadır yine geri geldi. Doktor da demişti zaten, geçer sonra altı ay olur bir sene olur iki sene olur yine geri gelir diye. Bazı durumlar da ortaya çıkışını destekliyor. Koşu gibi mesela, bana yıllardır yasak.
Kuyruk sokumu ağrısını kontrol altına alabiliyorum, dinlenince, pilates topu üstüne oturunca, sıcak duş alınca, uzaninca vs. geçiyor ama bunun çözümü yok asko. Hamilelik ve lohusalik geçsin, tekrar fizyoterapi istiyorum. Sende nasıldır bilemiyorum tabi de anlattığın ağrı bana onu anımsattı.