2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

difembahyaa hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah hoşgelmiş bebek

Valla strestten simdi surda dpgurcam ha cidden ama cok gerildim oyle boyle degil
Gerilme şimdiden kuzum bak Allah korusun burda konuşuyoruz aşırı stres bebeğe kolik olarak dönebiliyor. Sen bi sakin ol Allah’ın izniyle dualarını yap herşey olacağına varacak inşaAllah kendine aktivite bul. Nefes çalış dicem sezaryen boşver çalışma ama stres olmamaya çalış. Minnakı düşün kucağına alacağın anı düşün bak herşey yolunda hem. Millet patır patır doğurmaya başladı ya kız hemde hazırlıksız pnları düşün dua et şükret en azından belli tarihin oldumu guzum

Sagol bebegim hii teyzesi bi gorsen yandan bi poz verdi doktordan istedim vermisti bi tatli balli bi nanak

Buarada tablo var ya cinsiyet icin ordaki ikiz erkek kimindir

Allahımmm Mart bereketiyle geldi resmen kavuşma kavuşma üstüne sağlıkla gelsin bizi haberdar et
Gurup psikolojimi bozdu ya mart kapıdan baktırır doğumlar patır patır gelir ay sabahtan sancım geliyor stresten vallahi

Gülüm biz seninle aynı insan olabilir miyiz? Bu kadar tesadüf normal değil.

Benim de hamilelikten önce vardı ve hamilelikte pik yapti. Ben bundan 2 yıl önce ortopedi doktoruna gittim, çünkü 10 km koşu yarısına katilmistim ve o günden sonra o ağrı artık uyutmamisti. Ben kendimi o koşuda yaraladim sandim.

Sag kalcamdan gelen ağrı ön baldırımdan giriyor, diz kapağını tabi ki es geçmeden aşağı kadar iniyordu. Röntgen çektirdi bana ve röntgende sag kalça kemiğinin olması gereken hizada olmadığı görüldü. Genetik dedi doktor ve fizyoterapi yazdı. Ama ameliyatlik kadar oluncaya kadar yapacak başka bir şey yok demişti. Fizyoterapiden sonra iyi oldu gerçekten ama son iki haftadır yine geri geldi. Doktor da demişti zaten, geçer sonra altı ay olur bir sene olur iki sene olur yine geri gelir diye. Bazı durumlar da ortaya çıkışını destekliyor. Koşu gibi mesela, bana yıllardır yasak.

Kuyruk sokumu ağrısını kontrol altına alabiliyorum, dinlenince, pilates topu üstüne oturunca, sıcak duş alınca, uzaninca vs. geçiyor ama bunun çözümü yok asko. Hamilelik ve lohusalik geçsin, tekrar fizyoterapi istiyorum. Sende nasıldır bilemiyorum tabi de anlattığın ağrı bana onu anımsattı.

Benim teyzem
Fizyoterapist, olctuk baktik gebelikten once , sag tarafimla sol tarafim ayni hizada degil. O zamanlar tabi daha kolay oluyordu manuel terapiler fizyoterapiler osteopatiler ama simdi malesef cok evrilip cevrilip bastirilip dondurulemedigimiz
Icin biraz zorda kaldik. O da bazen ufak capli masajlar yapiyor ama yine de dogum ve lohusalik sonrasini bekliyoruz biraz daha mudahele edebilmek icin.

8 temmuz son regl tarihi olanlar , oglusu olacak olanlar ve hayatinin belli bir kisminda da bulunanlar bu agrilari yasiyor galiba ?

Sagol bebegim hii teyzesi bi gorsen yandan bi poz verdi doktordan istedim vermisti bi tatli balli bi nanak
Ya sen bu minnoş şeylere odaklansana işte guzum bebiş sağlıklı olsun kolaylıkla doğumunu yap inşaAllah içimizde kalmicak kız hepimiz pırtlarcaz ha bugün ha yarın. Kaçınılmaz son insan düşününce bi heyecanlanıyor anlıyorum seni de işte o çocuk oraya girdi çıkcam bi şekilde ben böyle kendimi motive ediyorum ahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…