2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ahaha ben de söyledim ve gömdüm demin Karnım patlıcak.

Ben buradaki doğumları duyunca heyecan yapıyorum oradakileri görünce kalpten giderim hele lohusa yazılarını aman biz yaşayalım kendimiz görelim
buradakı dogumlara ben de cok heyecan yaptım, bugun sureklı kendımı dinledim nerde sancı giriyo cıkıyo

Var var son evre “Allah ım beni hayırlısıyla kurtar” evresi

KV ariyor napion bende bos manti yapiyorum buzluga aticam dedm.. niye gelmion burda yapardik diyor dedim ki bu agir halimle benim gelmemi mi istiyorsun? simdi dedi oturarak yapion cocugu skstrcaksin kusurlu dogcak ? Felaketci tellalligini birakin dedm bende

Yani neye uzulup sasirayim.hicbisi olmamis gibo kendilerini hakli gormelerine mi neye... bir tanesi gelip evimi temizlwmeme yardim etmedi boyle bisi teklif bile etmediler.. bende yapistirdim orda konuyu temizligimi bile kendim yaptkmben nie hic dusunmediniz dedm

oh içinde kalmasın cok iyi demıssın. ne dedı ? yanı cocugu kusurlu dogcak ne demek ne kadar kötü bir psikolojiye sokuyor insanı dusuncesız ya. sen annesı olarak dusunmeyeceksın o dusunecek bunu.

oh içinde kalmasın cok iyi demıssın. ne dedı ? yanı cocugu kusurlu dogcak ne demek ne kadar kötü bir psikolojiye sokuyor insanı dusuncesız ya. sen annesı olarak dusunmeyeceksın o dusunecek bunu.
Sustu lafi degisti mirildanmaya basladi.. madem oyle gel yardim et kizina gidip pasta borek yapip attirion derindondurucusuna hmde ne hamile ne bisi gelip bide bana anlation yani hic mi utanmiolar anlamiom

Bizim burda her öğünde acı yemeyene meydan dayağı atıyorlar bende acı yiyince çocuğum yamuluyor bi değişik oluyor yazık öldürmeyen her acı güçlendirir annem dayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…