Ulen AAfratafrac
acı dedin sonra acıyla ilgili bütün yemek aklıma geldi, kendime içinde acı olan yemek söyledim iyi mi durup dururken aldık yine karbonhidrat tüğüüüüü bana yazıklar olsun nefsime hakim olamadım. Ama yedim güzeldi
Ayyy bende şeye çok ayar oluyorum kötü niyetli değil söylemleri eminim ama şu lafa aşşşırııı uyuzum. "Allah Kurtarsın " bu ne abi cezaevinde mahkum gibi
kahsksjsjdkdjdjdjfj
Daha şişcez mi ya nasıl ya daha ne kadar şişebilirim diye düşünüyorum şuan ya zaten yatıp kalkarken oyyyy oyyy oyyyy ayyyy ayyyy ayyyy vayyy vayyy vayyy karnımda balon var gibi daha şuan ya nasıl daha şişcez ya nasıl ya ben mi çok şiştim acaba erkenden. Ay şiştim şuan bunu düşünürken. Daha bide şişme ayı mı var ya
Yani neye uzulup sasirayim.hicbisi olmamis gibo kendilerini hakli gormelerine mi neye... bir tanesi gelip evimi temizlwmeme yardim etmedi boyle bisi teklif bile etmediler.. bende yapistirdim orda konuyu temizligimi bile kendim yaptkmben nie hic dusunmediniz dedm
Yani neye uzulup sasirayim.hicbisi olmamis gibo kendilerini hakli gormelerine mi neye... bir tanesi gelip evimi temizlwmeme yardim etmedi boyle bisi teklif bile etmediler.. bende yapistirdim orda konuyu temizligimi bile kendim yaptkmben nie hic dusunmediniz dedm
oh içinde kalmasın cok iyi demıssın. ne dedı ? yanı cocugu kusurlu dogcak ne demek ne kadar kötü bir psikolojiye sokuyor insanı dusuncesız ya. sen annesı olarak dusunmeyeceksın o dusunecek bunu.
oh içinde kalmasın cok iyi demıssın. ne dedı ? yanı cocugu kusurlu dogcak ne demek ne kadar kötü bir psikolojiye sokuyor insanı dusuncesız ya. sen annesı olarak dusunmeyeceksın o dusunecek bunu.
Sustu lafi degisti mirildanmaya basladi.. madem oyle gel yardim et kizina gidip pasta borek yapip attirion derindondurucusuna hmde ne hamile ne bisi gelip bide bana anlation yani hic mi utanmiolar anlamiom
Ulen AAfratafrac
acı dedin sonra acıyla ilgili bütün yemek aklıma geldi, kendime içinde acı olan yemek söyledim iyi mi durup dururken aldık yine karbonhidrat tüğüüüüü bana yazıklar olsun nefsime hakim olamadım. Ama yedim güzeldi
Bizim burda her öğünde acı yemeyene meydan dayağı atıyorlar bende acı yiyince çocuğum yamuluyor bi değişik oluyor yazık öldürmeyen her acı güçlendirir annem dayan