2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yemin ederim şu fıntışımı kesip atacam şimdi bir organ nasıl bu kadar sıvı çıkartabilir yorulmuyon mu be ha bire akıntı çiş akıntı çiş yeter bıktık be
Bende de durum oyle ve kabizlikta cabasi

Canım sürekli hoşaf iç ben kabız olduğumda hoşafi dayiyorum o gün ondan sonra düzeliyor her gün 2-3 kase iç mis gibi yaklaşık 2 aydır kabız olmuyorum ben
Azcik incirle kayisim var kaynatimde icim

Azcik incirle kayisim var kaynatimde icim
Gerçekten ne yaptıysam olmadı bir tek hoşaf işe yarıyor bende ben günde 3 kez magnezyum içiyorum o aşırı kabız yapıyor normalde ama rahatım düzenli içersen düzeliyor. Rabbim şifa versin

Gerçekten ne yaptıysam olmadı bir tek hoşaf işe yarıyor bende ben günde 3 kez magnezyum içiyorum o aşırı kabız yapıyor normalde ama rahatım düzenli içersen düzeliyor. Rabbim şifa versin
Amin canim.benim.cumlemize versin sifa Vallahi bence en zor sey kabizlik ve şu putuşun agrisi ikisi de cekilmior ben cok zorlandim hamilelikte bunlardan

Ya aşırı tadım kaçık yazıp burayı da bunaltmıyım dedim. İki kere nst’ye girdim, ikisinde de doktor beğenmeyip dehledi, yarın sıkı bir kahvaltı edip öyle gel dedi öyle yapıp giricem ki aç da değildim ilkinde, yine de tatlı bişiyler yiyip öyle çıkmıştım yukarı. İkincide de arada tost ve tatlı yiyip çıktım, olmadı beğendiremedik.

Neden beğenmiyosunuz çıktıyı sorun ne diyorum şimdi açıklarsam kafaya takarsın yarın gel diyor bana, adamı gırtlaklayasım geldi ya. Eşim kafasına çok takar dedi allahtan da çok stabil bebeğin kalp atışı bunu pek istemiyoruz yarın gel emin olalım diye açıkladı. Bilmiyorum, huzursuz oldum.

O ne demekmiş ya, benimki tatlıdan ziyade yoğurt ve kefire tepki veriyor belki bu sefer bunu denersin

Allah allaaah ben iki kere girdim, ikisinde de ne ebe ne doktor illa bir şey ye dedi. Burada duydum ben bu öncesinde bir şey yeme olayını.

Sütlü kahve, yogurt, peynir bunlar benimkini bayagi hareketlendiriyor illa tatlıya odaklanma.

Bir de kafana takarsın ne ya, bilgilendirmek zorunda değil mi kafama takmam benim problemim olmalı. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Eve geldiysen artık rahatlamaya çalış, güzel bir yemek ye, dizi aç izle. Çok hareket etmemeye çalış biliyosun biz sakinleşince onlar depara geçiyor.

H Htcecrin beni şimdi şekerle ilgilenen doktorum aradı. Değerler çok iyi böyle devam et dedi. Artık 34. Haftadasiniz doğum sonrasını konuşmamız lazım dedi (neden dedi şimdi bunu ).
Doğum başladığı andan itibaren ölçüm yapmanıza ve insüline artık gerek yok. Doğumdan hemen sonra siz ve bebeğinizin ölçümleri hastanedeki görevliler tarafından yapılacak dedi (Çok sık değil, bir ya da iki kere). Doğumdan altı ya da sekiz hafta sonra da bize geleceksiniz, aç karnına kan alınıp değerlerinize bakılacak dedi. Senin için de büyük ihtimal böyle işler süreç diye düşünüyorum.

Allahalla net bişi dese kurmazsın yarına kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…