2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim burda her öğünde acı yemeyene meydan dayağı atıyorlar bende acı yiyince çocuğum yamuluyor bi değişik oluyor yazık öldürmeyen her acı güçlendirir annem dayan
Evet bişi oldu zaten bu çocuğa dötü tutuştu herhal dötünü yediğim

Karusel Meine Sterne M mehtap49 bebeğin hareketlerinde sorun yok, hareket ediyor her zamanki gibi zaten ben de hissediyorum hareket ettiğini. Kalp ritminde hiç oynama yok çok dümdüz görünüyormuş nstde o çok istediğim bir görüntü değil dedi doktor ama bu kadar yani açıklaması, ilk bişiyler ye gel dediğinde uyuyor olabilir demişti ikincide yarın yine gel falan dedi işte huzursuz etti beni hiçbi şeyi açıklamadığı için, en uyuz olduğum şey ya ben baştan bu doktora bu yüzden kurulmuştum zaten hatırlayınca hem doktora hem kendime ekstra uyuz oldum. Şeyi bile bilmiyorum yani 3 saat içinde iki kere nstye girdim, bu çocuk hiç mi uyanmadı bu normal midir nedir ne değildir, sinir oldum neyse kendi kendime kurulup duruyorum uzayıp sakinleşeyim. Tüylü kızım da ishal gibi birkaç gündür, ona da kafam takıktı, o yüzden düşüşüm hızlı oldu. Yarına toparlarım bence, yoktur bişiy

Ben cok severim aci, hamilelikte de cok yedim. Bence benim oğlanın damak tadı da bu yönde gelişmiştir çoktan. O bi çıksın ocak başına goturucem ben onu.
Ay maşaAllah oğlişe ya tabi canım ilk besini kebap olsun yoksa bizi bozar

Normal ben de takardim öyle söylemese, gizemli bi haller takınsa. Soylese de takardım gerçi.
Ben anladım demek istediğini, kalp atışları makinede atıyorum 147 görünüyor diyelim, o birden 160a çıkıyor ya da 135e iniyor falan. Bu değişimler cok hızlı oluyor, demek ki onu görmek istedi doktor.

Bence de bir sakinleş guzel bir aksam gecir, yarın da yaz ama sordurtma insana illa.

Ben de hiç sevmiyorum kendine saklayıp gizem yaratan doktor ya, hele bi yarın olsun bakalım sen çok takma kafana burada takıl gül

Ay çok haklısın böyle gizemli gizemli şeyler söylese ben de gerilirdim takardım. Böyle daha çok takıyor insan. Ben daha hiç nst’ye girmedim, ultrasonda bakıyor. Onun da ortalaması 150lerde. Kalp atışı düşmediyse süper, sabitlik ne demek bilmşyorum. Bizim kızın her kontrolde aynı oluyor ama doktor sayı hep söylemiyor. O kağıtta kaç olduğu yazıyor galiba. Riskli bir şey olsa yollamazdı bence, takip isterdi. Yarın bize de yazarsın mutlaka, muhtemelen ciddi bir şey değildir.

Beni de her zaman belirsizlik yorar yoksa ne gelirse Allahtan rabbim sağlık sıhet versin bebişlere

O şöyle oluyor bildiğim kadarıyla, E evdekiliyakat çocuk hareker ettiğinde nabzi o anlık artması gerekiyor, hareket halindeyken nabzi bi tık hizlanip tekrar eski nabzına dönmesi gerekiyormuş,

Canım hayırlı olsun sende bebisinde iyi olup birbirinize en kısa zamanda kavuşun ins güzel haberler bekliyoruz sizden

Önemli olan senin bebegi her zamanki gibi hiss etmen hareketlerine dikkat et.Inşallah hiç bir sorun çıkmaz.

Doğum yapanlara şifa diliyorum tez zamanda bebeklerine sağlıkla kavuşsunlar. Doğumu gelenler sancı çekenlerin bebekleri de zamanında gelsin inşallah Mart bir geldi tam geldi yani azıcık tedirgin oldum. Hazırlıklarım tam değildi haftasonu hepsini tamamlayacağım korku böyle birşey olsa gerek.

Seninle 1 gün var aramizdaaa

Bugün kontrol günümüzdü kızlar geçen hafta 2200 dü bebek 34+0 da .
bu hafta sat 35+0 2430 çıktı ama hala 2 hafta karın çevresi geride 33+0 söylüyor doktor. Sadece karın çevresi geride, baş ve ayak 36+2 olarak sata göre bir hafta ilerden gidiyor. Kafam çok karıştı kilo alıyor diyor ama kilosu da az gelmedi haftasına göre ama cihaz böyle gösteriyor

Canım kilo alıyorsa hiç sorun etme kilosu falan da gayet iyi bence burda bir çok kişi de var bu gerilik ilerilik durumu kilo alıyorsa kan akışında sorun yoktur minyon bir bebek olacaktır belki de

kızlar selaaam nasılsınız ?
Ben bir kaç gündür fenalardayım yine. Geceleri zaten kesinlikle uyuyamıyorum, nefes alamıyorum. Uyuduğumda da hep horluyormuşum. Karnım taş gibi oldu sanki içimde 50 kilo taşıyor gibiyim. Karnımın içi yırtılıyor gibi acıyor. Sırtımda sanki çuval taşıyor gibi ağrıyor. Garip bir hallerdeyim, sizler nasılsınız? Haftamız ilerledi bebek büyüyor ona mı bağlamalıyım yoksa bir kaç gün önce biraz stres oldum sonra bu şikayetlerim arttı ona mı bağlamalıyım bilemedim. Doğurmuyorumdur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…