Bense aynısını yaşadım canim ciger gelistirici igne yapıldıktan sonra 3 gün hareketsizlik nst düz çizgiyi defalarca aldılar. Şuan sorun yok çok hareketli bir kaç gün bekle sende@KaruselMeine Sterne M mehtap49 bebeğin hareketlerinde sorun yok, hareket ediyor her zamanki gibi zaten ben de hissediyorum hareket ettiğini. Kalp ritminde hiç oynama yok çok dümdüz görünüyormuş nstde o çok istediğim bir görüntü değil dedi doktor ama bu kadar yani açıklaması, ilk bişiyler ye gel dediğinde uyuyor olabilir demişti ikincide yarın yine gel falan dedi işte huzursuz etti beni hiçbi şeyi açıklamadığı için, en uyuz olduğum şey ya ben baştan bu doktora bu yüzden kurulmuştum zaten hatırlayınca hem doktora hem kendime ekstra uyuz oldum. Şeyi bile bilmiyorum yani 3 saat içinde iki kere nstye girdim, bu çocuk hiç mi uyanmadı bu normal midir nedir ne değildir, sinir oldum neyse kendi kendime kurulup duruyorum uzayıp sakinleşeyim. Tüylü kızım da ishal gibi birkaç gündür, ona da kafam takıktı, o yüzden düşüşüm hızlı oldu. Yarına toparlarım bence, yoktur bişiy
Deli çıkıcaz bu kaygılarla gerçekten Allah sağ salim süreci tamamlamamızı nasip etsin sürekli vücudumuzda bilmediğimiz bişeyler oluyo artık içimizi rahat tutmaya çalışıcaz gerisi Allaha kalmış çok geçmiş olsun canım inşallah bi daha öyle ağrılı bişey olmazKızlar hastaneden geldim şimdi Allaha şükür sorun yok ama doğuruyorum sandım..
Bugün yazdım ya size de ütü yaptım vs diye sonrasında uyudum bir uyandım bel ağrısı vajinal ağrıyla bebeğin başı bildiğiniz sanki doğum kanalına girmiş doktoruma yazdım çok ağrım var diye durumu belirtip hemen hastaneye gidip nst çekilmemi istedi gittim ağlaya ağlaya çünkü çok küçük diye neyse Allahtan sancı çıkmadı nolur nolmaz diye doktor hemşireden muayene etmesini istedi ya Allah diyerek o çatala çıktım eliyle sakin ol diyerek muayene etti hemşire bi gittim geldim ama öncesinde yumurta çatlatma sürecinde vajinal cihaza alıştığımdan onun kadar yakmadı canımı elle muayene bilginiz olsun sıkmayın kendinizi yeter mühür gibi kapalı erken doğum riskin yok dedi çok şükür rahatladım artık dinlemem gerektiğini kendimi yormamam gerektiğini söylediler şimdi evdeyim ..
Allah hepimizin yardımcısı olsun o bir anlık bebeğe bir şey olcak düşüncesi yaktı kavurdu beni
Amin ecmain inşallah canım ilk defa bu kadar ağrılıydı korktum vallahiDeli çıkıcaz bu kaygılarla gerçekten Allah sağ salim süreci tamamlamamızı nasip etsin sürekli vücudumuzda bilmediğimiz bişeyler oluyo artık içimizi rahat tutmaya çalışıcaz gerisi Allaha kalmış çok geçmiş olsun canım inşallah bi daha öyle ağrılı bişey olmaz
Son haftalar artık hepimizde aynı ağrılar var ben bile bazen doğurmuyorum inşallah şimdi diyorumkızlar selaaam nasılsınız ?
Ben bir kaç gündür fenalardayım yine. Geceleri zaten kesinlikle uyuyamıyorum, nefes alamıyorum. Uyuduğumda da hep horluyormuşum. Karnım taş gibi oldu sanki içimde 50 kilo taşıyor gibiyim. Karnımın içi yırtılıyor gibi acıyor. Sırtımda sanki çuval taşıyor gibi ağrıyor. Garip bir hallerdeyim, sizler nasılsınız? Haftamız ilerledi bebek büyüyor ona mı bağlamalıyım yoksa bir kaç gün önce biraz stres oldum sonra bu şikayetlerim arttı ona mı bağlamalıyım bilemedim. Doğurmuyorumdur inşallah
Sezeryab olmadım olanları gördüm bol bol dinlen süt içinde git gel su iç su en iyi süt için ve saçma gelecek ama petibör bisküvi çay üzerine güzel bi duş sonrasında hemen uyku uyandığında göğüslerin bereketlenecek inşallahKızlar tek tek cevap veremedim, iyiyim ben, ağrılarım fazla, tecrübeli anneler en kısa ne zamanda geçiyor bu sezeryan ağrıları acaba çok zor oldu, toparlayamadım, oğlumu günde 3 kere emzirmeye gidiyorum, çok küçük olduğu için bilmiyor kavramayı ve ayrıca sütüm de hiç yokNasıl olacak böyle bilmiyorum
Sabah acliksa normal.
Sabah açlik ama alti saat aç kalabiliyorum gece uyanip bişeyler yemeden olmuyorSabah acliksa normal.
Alti saat yeter ki tatlim, yeterince ara olmus oluyor o zaman, dert etme, benim 77 bile oluyor bazen.Sabah açlik ama alti saat aç kalabiliyorum gece uyanip bişeyler yemeden olmuyor
Evet öyle söyledi dr. Minyok olcak diye bakalım sağlıklı olsunlar daCanım kilo alıyorsa hiç sorun etme kilosu falan da gayet iyi bence burda bir çok kişi de var bu gerilik ilerilik durumu kilo alıyorsa kan akışında sorun yoktur minyon bir bebek olacaktır belki de
Çok afedersin ama kendi kusurlu ne biçim laf öyle kusurlu doğarmış çok sinir oldum. Sanki kendi hep yatarak doğurmuş bunlar da bi alem sürekli yatsan biz ne işler yapardık derler iş yapsan başka laf yaranılmıyor yani Allah kalplerine iyilik versin. Birden çok sinirlendim bisey yazmadan duramadım.KV ariyor napion bende bos manti yapiyorum buzluga aticam dedm.. niye gelmion burda yapardik diyor dedim ki bu agir halimle benim gelmemi mi istiyorsun? simdi dedi oturarak yapion cocugu skstrcaksin kusurlu dogcak ? Felaketci tellalligini birakin dedm bende
Birde beni sor... hala bebem.fikir fikir dönüyor aklima geldikceÇok afedersin ama kendi kusurlu ne biçim laf öyle kusurlu doğarmış çok sinir oldum. Sanki kendi hep yatarak doğurmuş bunlar da bi alem sürekli yatsan biz ne işler yapardık derler iş yapsan başka laf yaranılmıyor yani Allah kalplerine iyilik versin. Birden çok sinirlendim bisey yazmadan duramadım.
Haklısın cnm çok sinir bozucuBirde beni sor... hala bebem.fikir fikir dönüyor aklima geldikce
Kuzum süt emzirdikçe, sağdıkça çoğalıyormuş, hep öyle dediler. Azcık sabır inşaAllah bol bol sağ emzir çoğalacak inşaAllah… biiznillah geçecek bugünlerde sanır kuzuKızlar tek tek cevap veremedim, iyiyim ben, ağrılarım fazla, tecrübeli anneler en kısa ne zamanda geçiyor bu sezeryan ağrıları acaba çok zor oldu, toparlayamadım, oğlumu günde 3 kere emzirmeye gidiyorum, çok küçük olduğu için bilmiyor kavramayı ve ayrıca sütüm de hiç yokNasıl olacak böyle bilmiyorum
Merhaba kaçıncı haftadasınız birde neden hemşire muayene etti doktor ya da ebe yok muydu o an hastanedeKızlar hastaneden geldim şimdi Allaha şükür sorun yok ama doğuruyorum sandım..
Bugün yazdım ya size de ütü yaptım vs diye sonrasında uyudum bir uyandım bel ağrısı vajinal ağrıyla bebeğin başı bildiğiniz sanki doğum kanalına girmiş doktoruma yazdım çok ağrım var diye durumu belirtip hemen hastaneye gidip nst çekilmemi istedi gittim ağlaya ağlaya çünkü çok küçük diye neyse Allahtan sancı çıkmadı nolur nolmaz diye doktor hemşireden muayene etmesini istedi ya Allah diyerek o çatala çıktım eliyle sakin ol diyerek muayene etti hemşire bi gittim geldim ama öncesinde yumurta çatlatma sürecinde vajinal cihaza alıştığımdan onun kadar yakmadı canımı elle muayene bilginiz olsun sıkmayın kendinizi yeter mühür gibi kapalı erken doğum riskin yok dedi çok şükür rahatladım artık dinlemem gerektiğini kendimi yormamam gerektiğini söylediler şimdi evdeyim ..
Allah hepimizin yardımcısı olsun o bir anlık bebeğe bir şey olcak düşüncesi yaktı kavurdu beni
Canım mart grubundaki anneler bol bol yürümek iyi geliyor demişlerdi hepKızlar tek tek cevap veremedim, iyiyim ben, ağrılarım fazla, tecrübeli anneler en kısa ne zamanda geçiyor bu sezeryan ağrıları acaba çok zor oldu, toparlayamadım, oğlumu günde 3 kere emzirmeye gidiyorum, çok küçük olduğu için bilmiyor kavramayı ve ayrıca sütüm de hiç yokNasıl olacak böyle bilmiyorum
Gümüş kapak mı tetikledi süt gelmesini yoksa geliyor muydu normalde sizinkiAy kızlar gümüş kapakları koymuştum göğsüme deneyeyim dedim çıkardım bir süre sonra sütüm akmıştı içine sarı sarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?