2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bense aynısını yaşadım canim ciger gelistirici igne yapıldıktan sonra 3 gün hareketsizlik nst düz çizgiyi defalarca aldılar. Şuan sorun yok çok hareketli bir kaç gün bekle sende

Kızlar hastaneden geldim şimdi Allaha şükür sorun yok ama doğuruyorum sandım..
Bugün yazdım ya size de ütü yaptım vs diye sonrasında uyudum bir uyandım bel ağrısı vajinal ağrıyla bebeğin başı bildiğiniz sanki doğum kanalına girmiş doktoruma yazdım çok ağrım var diye durumu belirtip hemen hastaneye gidip nst çekilmemi istedi gittim ağlaya ağlaya çünkü çok küçük diye neyse Allahtan sancı çıkmadı nolur nolmaz diye doktor hemşireden muayene etmesini istedi ya Allah diyerek o çatala çıktım eliyle sakin ol diyerek muayene etti hemşire bi gittim geldim ama öncesinde yumurta çatlatma sürecinde vajinal cihaza alıştığımdan onun kadar yakmadı canımı elle muayene bilginiz olsun sıkmayın kendinizi yeter mühür gibi kapalı erken doğum riskin yok dedi çok şükür rahatladım artık dinlemem gerektiğini kendimi yormamam gerektiğini söylediler şimdi evdeyim ..
Allah hepimizin yardımcısı olsun o bir anlık bebeğe bir şey olcak düşüncesi yaktı kavurdu beni

Deli çıkıcaz bu kaygılarla gerçekten Allah sağ salim süreci tamamlamamızı nasip etsin sürekli vücudumuzda bilmediğimiz bişeyler oluyo artık içimizi rahat tutmaya çalışıcaz gerisi Allaha kalmış çok geçmiş olsun canım inşallah bi daha öyle ağrılı bişey olmaz

Amin ecmain inşallah canım ilk defa bu kadar ağrılıydı korktum vallahi

Son haftalar artık hepimizde aynı ağrılar var ben bile bazen doğurmuyorum inşallah şimdi diyorum

Kızlar tek tek cevap veremedim, iyiyim ben, ağrılarım fazla, tecrübeli anneler en kısa ne zamanda geçiyor bu sezeryan ağrıları acaba çok zor oldu, toparlayamadım, oğlumu günde 3 kere emzirmeye gidiyorum, çok küçük olduğu için bilmiyor kavramayı ve ayrıca sütüm de hiç yok Nasıl olacak böyle bilmiyorum

Sezeryab olmadım olanları gördüm bol bol dinlen süt içinde git gel su iç su en iyi süt için ve saçma gelecek ama petibör bisküvi çay üzerine güzel bi duş sonrasında hemen uyku uyandığında göğüslerin bereketlenecek inşallah

Canım kilo alıyorsa hiç sorun etme kilosu falan da gayet iyi bence burda bir çok kişi de var bu gerilik ilerilik durumu kilo alıyorsa kan akışında sorun yoktur minyon bir bebek olacaktır belki de
Evet öyle söyledi dr. Minyok olcak diye bakalım sağlıklı olsunlar da

Çok afedersin ama kendi kusurlu ne biçim laf öyle kusurlu doğarmış çok sinir oldum. Sanki kendi hep yatarak doğurmuş bunlar da bi alem sürekli yatsan biz ne işler yapardık derler iş yapsan başka laf yaranılmıyor yani Allah kalplerine iyilik versin. Birden çok sinirlendim bisey yazmadan duramadım.

Birde beni sor... hala bebem.fikir fikir dönüyor aklima geldikce

Kuzum süt emzirdikçe, sağdıkça çoğalıyormuş, hep öyle dediler. Azcık sabır inşaAllah bol bol sağ emzir çoğalacak inşaAllah… biiznillah geçecek bugünlerde sanır kuzu

Merhaba kaçıncı haftadasınız birde neden hemşire muayene etti doktor ya da ebe yok muydu o an hastanede

Canım mart grubundaki anneler bol bol yürümek iyi geliyor demişlerdi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…