Kızlar tek tek cevap veremedim, iyiyim ben, ağrılarım fazla, tecrübeli anneler en kısa ne zamanda geçiyor bu sezeryan ağrıları acaba çok zor oldu, toparlayamadım, oğlumu günde 3 kere emzirmeye gidiyorum, çok küçük olduğu için bilmiyor kavramayı ve ayrıca sütüm de hiç yok Nasıl olacak böyle bilmiyorum
Canım ilk süt için masaj önermişti eğitimde ebe. Moralini yüksek tut,masaj yap göğsüne ucuna doğru bastıracaksın belki videosu vardır. Duş alman yasak değilse ılık duş iyi gelebilir. Bol bol su iç. Rabbim en kısa zamanda yanına almayı nasip etsin, öyle her şey daha güzel olacaktır
Daha önce bir kere geldiğini gördüm 30. Haftamda ondan sonra rastalamadim o da göğüs ucumda nokta nokta biriken sarı şeyleri temizledim kir sandim sonra sütüm geldi ondan sonra da görmedim
Daha önce bir kere geldiğini gördüm 30. Haftamda ondan sonra rastalamadim o da göğüs ucumda nokta nokta biriken sarı şeyleri temizledim kir sandim sonra sütüm geldi ondan sonra da görmedim
Hanımlar bugün bebek baskı yaptıkça adet olacak mışım gibi sancı geliyor doğum zamanı olsaydı doğuruyorum derdim ama daha 32 yeni pazartesi olacağım sancıda bebek baskı yaptıkça adet sancısı giriyor kasıgıma bugün de sık sık yaşadım bunu bi korku sardı ki gitsem mi gitmesem mi geçen gittim bişi yoktu ne yapsam bilemedim
Hanımlar bugün bebek baskı yaptıkça adet olacak mışım gibi sancı geliyor doğum zamanı olsaydı doğuruyorum derdim ama daha 32 yeni pazartesi olacağım sancıda bebek baskı yaptıkça adet sancısı giriyor kasıgıma bugün de sık sık yaşadım bunu bi korku sardı ki gitsem mi gitmesem mi geçen gittim bişi yoktu ne yapsam bilemedim
Kızlar tek tek cevap veremedim, iyiyim ben, ağrılarım fazla, tecrübeli anneler en kısa ne zamanda geçiyor bu sezeryan ağrıları acaba çok zor oldu, toparlayamadım, oğlumu günde 3 kere emzirmeye gidiyorum, çok küçük olduğu için bilmiyor kavramayı ve ayrıca sütüm de hiç yok Nasıl olacak böyle bilmiyorum
Ağrın fazlaysa bir on gün kadar zorlayabilir benimki de çok uzun sürmüştü, yürüdükçe açılacaksın koridorda yürümeye çalış
Bol bol su içip bestlak damla kullanmanı tavsiye ederim süt için, üzülüp kendini helak etme uyumaya çalış, bol su iç ve proteinli şeyler ye. Badem, kuru dut atıştırmalığın olsun bunlar sütü yağlandırıyor da. Bebek emdikçe çoğalacak merak etme
Ağrın fazlaysa bir on gün kadar zorlayabilir benimki de çok uzun sürmüştü, yürüdükçe açılacaksın koridorda yürümeye çalış
Bol bol su içip bestlak damla kullanmanı tavsiye ederim süt için, üzülüp kendini helak etme uyumaya çalış, bol su iç ve proteinli şeyler ye. Badem, kuru dut atıştırmalığın olsun bunlar sütü yağlandırıyor da. Bebek emdikçe çoğalacak merak etme
Ha bir de içebilirsen ilik suyu, paça iç bunlar yarayı iyileştiriyormuş bana arkadaşım biraz geç söylemişti ilk doğumumda, bunda doğumdan birkaç gün önceden günlük içmeyi planlıyorum. Hem süte de faydası olur sana da kuvvet verir difembahyaa
Muhtemelen bebişin çenesi çok kuvvetli olmadığı için tam ememiyodur, vazgeçmeden devam et emzirmeye o kuvvetli çektikçe sütün de artar inşallah. Bi de duş aldıktan sonra sütü gelmeye başlayan çok duydum. Belki senin de öyle olur. Stres yapma uyuyabiliyorsan uyu uyuyamıyorsan da yat dinlen biraz. Dualarımı seninle
Eevdekiliyakat
en son kendi kendini rahatlatmışsın nisan anneliğinde seviye atlamış sayabiliriz artık bence seni ben olsam doktorun net konuşmamasına çok takılmazdım çünkü yarına tekrar çağırmış. Yani evet bi günlük stres de strestir ama doktorunun özverili davrandığını düşünüyorum hem bugün iki kez deneme hem yarın tekrar çağırmakla. Bi de belki nstde tok karna olmamızı istemeleri karnımızın dolu ve gergin olması gerektiğiyle ilgilidir. Yarın gitmeden şöyle mükellef bi kahvaltı yap öyle git bakalım. İnşallah rahatlamış bi şekilde çıkarsın
Rabbim şifalar versin canım bu tansiyon yüksekliği herhalde yeneyle içmeyle ilgili değil artık öyle düşünmeye başladım okuduklarımdan yazılanlardan…. Bol bol dualaşalım inşaAllah. Haber et bizlere durumunu inşaAllah
Yok canım alakalı değil tuzlu tüketen birisi hiçbir zaman olmadım diyebilirim. Tek temennim bu şekilde devam edecekse protein kaçağı olmadan sağlıklı doğum yapabilmek inşallah hepimize öyle nasip olsun Pazartesi gideceğim doktora tekrar bakalım