2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar aynı durumdayız ki, benim de 28 nisan görünüyor. Şu an yurtdışında eşimin yanındayım ama 1 Nisan gibi dönücez Türkiye’ye çünkü orda doğsun istiyorum. Ama böyle 38 39larda doğmazsa eşim o zamana kadar kalabilecek mi yanımda bilmiyorum. Ben bu duruma özel ebeyle anlaşarak çözüm buldum diyebilirim. En azından hastaneye gittiğim andan itibaren yanımda daha önceden tanıdığım ve güvendiğim biri olacak. Eşim yanımda olursa o da olacak tabi ki ama olmazsa da bitmiş tükenmiş hissetmem sanırım bu şekilde. Bi alternatif bulursan kendini daha iyi hissedersin. Bulamazsan da o günün zorluğuna değil kavuşma günü olmasına odaklanmaya çalış. Bebeğine kavuşacaksın ve bu diğer her şeyden bağımsız çok özel, çok kıymetli

Sana ve güçlü bebişe geçmiş olsun inşallah haberdar et bizi nasılsınız ? En kısa sürede ikinizde evde olursunuz inşallah

Kızlar burada bir derdim vardaki konulara arada giriyorum okuyorum falan geçmişimde kalıyor ya onlar
Benim kocam açmış bakmış hep şöyle konu başlıkları var

-Eşimi sevmiyorum
  • Boşanmak istiyorum
  • işte 10 gündür eşimle konuşmuyoruz

Bunları benim arattığımı, benim yazdığımı düşünmüş, kaç gündür garip garip konuyu boşanmak mı istiyorsun sen falana getiriyordu bugün çıkardı ağzındaki baklayı
Bu erkekler neden böyle
Dedim kadınlar boşanmak isterse söyler direkt merak etme sjdjdkd

Yazik adam kendi kendine kurulmus hahah s
Neyse ki sorup aciklamasini almis

Kızlar ancak yazabiliyorum hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim sabah ki kontrolde doktorum suyumun neredeyse tamamen bittiğini görünce asla risk alamayız ciğer geliştirici de yaptık artık doğma vakti geldi dedi tabii ben bugün doğum olacağını bilmediğimden kahvaltımı yapıp bebem hareket etsin diye çikolata ve meyve suyumu içip gitmiştim bu sebeple saatin biraz geçmesini bekledik ben bir şeyler yediğim için beni ameliyathaneye erken aldılar 11.50 gibi içerideydim anestezi uzmanı epidural mi yoksa spinal mi istediğimi sordu bizde doktorumuza danıştık ve anestizi uzmanının da tavsiyesi ile epiduralin daha konforlu ve sonrasında baş ağrısı bel ağrısı yapmadığını öğrenince epidural istedik iğneden yaklaşık 25 dakika sonra doktorum geldi tepede ki ışıktan biraz izleyeyim dedim ama keşke direkt kapatın deseydim baya korktum sonra tabii örtü ile hemen kapattılar kaydığı için görmüşüm biraz her yerde kan var moduna girdim tabii bebek doğduktan sonra aşıları ve ölçümleri için ebe götürdü o sıra da rahim temizlenirken baskıdan canım çok acıdı ağlamışım doktorum bebeği gör fotoğrafını çekelim sonra seni hemen uyutacağım dedi sonrası ben çıktığımda annem babam bebekle gitmiş eşim kapıda beni bekliyordu ağrım sızım varmı gerçekten var fakat klişe gibi gelse de Rabbim o sevgisi ile dayanılabilir hale getiriyor diyeceğim o ki acısada öldürmüyor korkmayın sonunda bebeği görünce senin için her şeye katlanabilirim duygusu yükleniyor sanırım benim doğum hikayem şimdilik böyle inşallah bundan sonra ki süreç çok güzel olacak inanıyorum inşallah hepiniz zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı bundan sonra dualarım sizinle

Çok zor oluyor. Ağrılarım var şimdi eve de geçeceğim bugün elimde değil çok ağlıyorum, yavrumu burada bırakacağım, ahh yavrum o kadar ufak ki, nasıl bırakacağım onu bilmiyorum

Zaten mesajla getirmeye çalışıyorum, burada emzirme danışmanları var onlar gösterdi, masajla gösterdiler, ufacık medikal kaplar var mililitrelik onlara sağım yapıyorum, 1 damla bile olsa ziyan etmeyelim diyorlar, alıyorlar

Gözün aydın canım, ben de böyle şeyler yaşamıştım, güzel bir süreç geçirirsin inşallah ♡

Kuzum süt emzirdikçe, sağdıkça çoğalıyormuş, hep öyle dediler. Azcık sabır inşaAllah bol bol sağ emzir çoğalacak inşaAllah… biiznillah geçecek bugünlerde sanır kuzu

İnşallah canım, çok dua ediyorum, Allah' a şükür bugünleri de gördüm diyorum ♡

İnşallah canım

Canım tospik, ne güzel yazmışsın.
Bundan sonraki süreç de su gibi akıp gitsin senin ve bebeğin için umarım

Kızlar, korkmayın ne sezeryan, ne normal doğumdan, 5 cm açıklıkla sezeryana alındım, hem normal doğum sancısı çektim, kanamam oldu, bebeğimin kalp atışları düştü, acil sezeryana aldılar.

Dünyanın en güzel duygusu gerçekten. Benim hamilelik sürecim çok sancılı geçmişti. Bilenler bilir. Çok zorlandım lâkin şükürler olsun ki bebeğime yansıtmadım, doğduktan sonra anladım bunu, hep dua ettim. Şimdi kucağıma veriyorlar, ona ezberden kuran okuyorum, huzur buluyor, uyuyor. Çok ufak, dokunmaya korkuyorum. Anneyim, o kablolara bağlıyken de emzirmek yük oluyor kulun kalbine de bunada şükür diyorum. Hep böyle devam eder inşallah

Rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah

Okurken yaşadim sanki cokta guzel anlatmissin olani biteni ve en son ki sozlerin.. Umarim agrilarin diner hemen iyilesirsin.. Bebisin nasil peki op bizim yerimize

Çok zor oluyor. Ağrılarım var şimdi eve de geçeceğim bugün elimde değil çok ağlıyorum, yavrumu burada bırakacağım, ahh yavrum o kadar ufak ki, nasıl bırakacağım onu bilmiyorum
Kim olsa çok üzülür çok ağlar kolay şeyler yaşamadın güzelim. Hem mental hem fiziken çok zorlandın, sınandın
Oğluşun daha iyi olsun diye bırakıyorsun hastanede, bir sürü şey idealindeki gibi gerçekleşmemiş olsa da elindeki gerçek bu ve bundan sonrasında ailen, etrafındaki insanlar da dahil olmak üzere hepimiz bu gerçeğin iyi taraflarını görmeye çalışacağız ki sana da güç verebilelim destek olalım. Bir şeye ihtiyacın olursa söyle, canın sıkılırsa yaz, isyan edesin varsa et, hiçbir şeyi içinde tutma ki birikip daha fazla acıya dönüşmesin.

Sezaryenden sonraki ilk üç gün çok ağrı oluyor diye biliyorum ben de, yürüdükçe toparlanıyor acının üstüne git diyor herkes. Süt için de emzirme danışmanlığı almışsın zaten, gerekirse yine alırsın bir kere aldım diye düşünme. Bol su içmeyi ve bol protein tüketmeyi öneriyor herkes. Tahin ve ceviz de çok duymuştum, belki denemediysen denemeye değer. Yavaş yavaş artacak sütün, sağarken de hep oğlunu düşün, o emiyormuş gibi gözünde canlandır, hayalini kur. Bunun da emzirme/ sağım esnasında salgılanan hormonlar sebebiyle işe yaradığını duymuştum.

Umarım bundan sonrası kolaylaşır senin için canım benim, dualarımdasın

Aminnn..

Lütfen üzülme belkide bu şer gibi gözükende de bi hayr saklidir.Herseye Iyi tarafindan bakmayi hamileligimde ogrendim. Yoksa cok felaketci tellali bir kisi idim. Sabir ve sukur ile yardim istiyelim insallah ki bebisini de hastaneden alip sicacik evinin ortamina gotureceksin Inaniyorum..

Evet, hep böyle diyorlar canım, emzirme danışanım da öyle dedi, onu hayal et, hep süt hayal et ve beynine sütüm var, sütüm gelecek diye söyle dedi. Deniyorum, elimden başka bir şey gelmiyor, mecburum.

Buraya da çok sık giremiyorum, hastane ortamı, biraz gelen gidenim oldu ziyaretime, biraz oğlumla ilgileniyorum, eşim bu süreçte hep yanımda şükürler olsun.

Hep bunun hayalini kuruyorum, onuda alıp buradan çıkmayı, en tatlı hayalime tutunuyorum

Gözün aydın canım, ben de böyle şeyler yaşamıştım, güzel bir süreç geçirirsin inşallah ♡
Canım benim gözün aydın seninde Rabbim bebişinin uzun sağlıklı ömür versin bu ayrılıklar geçici yeterki iyi olsunlar benimde hamileliğim çok imtihan ile geçti başından itibaren hiç inanamıyorken bugünlere geldik hamd olsun buda senin ve bebişinin ilk ve son ayrılığınız olsun bundan sonra her şey güzel olacak ben inanıyorum birde doktorum şey dedi sanada iyi gelir belkide duymak prematüre bebekler daha güçlü dirayetli olur bak demedi deme bi motive etti bu beni
Okurken yaşadim sanki cokta guzel anlatmissin olani biteni ve en son ki sozlerin.. Umarim agrilarin diner hemen iyilesirsin.. Bebisin nasil peki op bizim yerimize

Kızım iyii gamguş hamd olsun tabii emme refleksi pek yok diyebilirim ama olsun gelişecek

Yaaa kuşum, hayırlı olsun ve gelmiş geçmiş olsun. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Artık bir annişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…