2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryan agrıları artık ameliyatın 3gunu hafiflemiş olacak.Ve sütde sezeryan olanlarda 3.gunu geliyor baya çocuk emdikce gelicek ilk 2gun benimde gelmiyordu sonra süt kendisi akmaya başladı bol bol su iç.

Yardımı annem yapıyor yemeye gelince sizin Ordu demek vardı da neyse salon çizgimiz var

Ay evet ya, uyumaktan yoruluyorum resmen ben de. Az daha sabır kızlar. Son aya girdik sayılır artık.
başka çocuğu olanlar rabbim yardımcınız olsun gerçekten onların peşinden koşturmak daha sor benimkiler sözde büyük ama onun okulu onun sporu onun yemesi elbisesi iş bitmiyor bunlar yoruyor aslında beni hayırlısı ile doğurayım doğuralım inşallah

Ay ne bu görme merakı hiç anlamıyorumki..40 çıksın mutlaka bari yeni dogurmuş anne birde insanlara hizmetmi etsin yani.

Ay evet Allah başka çocuğu olan kim varsa daha çok yardım etsin. Çok zor ben düşünüyorum nasıl yapıyorsunuz aklım almıyor. Kadınalr ne kadar güçlü varlıklar. Ne kadar fedakar, özverililer.

Onun esinin kalma şansı olmuş. Benim esim kalabilecek olsa sorun çözülmüş olur canim. Ama evde bir cocuk daha olup o cocugu da birakacak kimse olmayinca

Süreç bir sekilde ilerleyecek ama beynim takılı kaldı. Suan yaşadığım şehri bile gectim ülkede tek başımayım. Bütün sülalem yurtdışında. Doğumun mayis haziran gibi olsa anneannemler burada oluyor.
Ama hamilelik de planli olmayinca iste...
Allahim hepimize en hayırlısını versin

Ben olsam kabul etmezdim. Kırkı çıkmadan hatta çıksa bile o kadar küçük bebeğe bu kadar kalabalık gelinmez. Kv nin bunu düşünmesi lazım aslında biraz düşüncesiz sanırım. Herkes hasta zaten hastanelerde virüs dolu ay ben çok tedirgin olurdum. Arkadaşlarım doğum yaptığında resmen randevu sistemi uyguladılar yani herkes toplu gitmedi. Yoksa arkadaşlar bi toplanıp gitsek kalabalık oluyoruz. İlk başka bir garip gelmişti ama şimdi düşününce mantıklı gelmeye başladı. Hani önceden virüs salgın bu kadar yaygın değilmiş kalabalığı bende severim bi avazda gelip gidecekler ama bu son seneler korku doluyum Ya Allah yardımcın olsun. Benim kv öyle birşey istese sanırım pat diye olmaz derim yine de kendime o konuda çok güvenmeyim seni de gaza getirmeyim. kv ler candır diyip konuyu kapatayım

Ay evet Allah başka çocuğu olan kim varsa daha çok yardım etsin. Çok zor ben düşünüyorum nasıl yapıyorsunuz aklım almıyor. Kadınalr ne kadar güçlü varlıklar. Ne kadar fedakar, özverililer.
Anne olmak kolay mı rabbim bize hiç bi erkeğin tatmayacagı bi güzelliği vermiş karnımızda taşıyoruz hareketini herşeyini hissediyoruz biz doğurmadan anne oluyoruz onlar doğduktan sonra baba oluyorlar

Canım şehir dışından gelecekler. Valla bilmiyorum nasıl olacak. Bir şekilde gelecekler. Hastaneye gelip uzaktan görüp gitseler keşke.

Sezeryan agrıları artık ameliyatın 3gunu hafiflemiş olacak.Ve sütde sezeryan olanlarda 3.gunu geliyor baya çocuk emdikce gelicek ilk 2gun benimde gelmiyordu sonra süt kendisi akmaya başladı bol bol su iç.

İnşallah canım. Çok ağrım oldu, içim çekiliyor sanki, bugün evime geçeceğim, çok su içiyorum, hatta idrarımı yaparken bile im çekiliyor sanki, gaz sorunum oldu zor hallettim

Ay kuzum ben aynı şehirdesiniz diye düşündüm. İnşallah gönlüne göre olur sıkma canını şimdiden belki de çok güzel gelip geçer boşver.
Ya evet ben de öyle düşünmeye başladım şimdi. Belki de dediğiniz gibi hepsi birleşemeyecek, belki de benim istediğim gibi gerçekleşecek her şey. Sonuçta bebe benim bebem. Kusura bakmayın öptürmüyorum elletmiyorum, bebiş yeni yedi kusar falan derim geçiştiririm olmadı. Bakacağım nabza göre şerbet artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…