Kızlar dün KV nin doğum günü sebebiyle gittik yanlarına.
Dün dedi ki bebek doğunca eşimin tüm akrabaları konvoy yapıp bana mübarek olsuna geleceklermiş. dfghjklkljh
En az 15 kişi aynı anda. Çocukları da var hepsinin.
Gözüm seyrimeye başladı. Dedim bebeğin kırkı çıksın öyle gelirler. Suratları düştü.
Napim valla ordu gibi geleceklermiş. Şu an doğum korkusu bitti ben de. O gün nasıl geçecek endişesi başladı.
Hayır bunlar bi gelince en az 6 saat otururlar. İkram falan hazırlamam gerekiyor. Hizmet edilmesi gerekiyor. Evlendiğimden beri hiç kimse evime gelmedi. Hem ev gezmesi hem bebek görmesi gibi yapacaklar.
Eşim diyor ben o gün evde kalırım ben hizmet ederim herkese merak etme sen. Giderim pide ya da pizza yaptırırım herkes onu yer. Dedim kafayı yedin galiba 2 kişi yediğimizde 600TL para ödüyoruz. Onca insana nası söyleyip doyuralım. Mecbur kısırdı oydu buydu bir şeyler hazırlayacağız geldikleri gün için. Annem yorulacak dedim, olan ona olacak. Ben yormam anneni o da oturur dedi. Sen merak etme kapıları da kitleriz çocuklar öyle odaları gezip kurcalayamazlar da dedi.
Dedim bebemi herkes elden ele geçirecek o ne olacak. E almayın diyemeyiz dedi.
Neyse işte azıcık sinirlerim bozuldu. Eşimde hem anasını akrabalarını üzmeyip ağırlamak, hem beni rahatlatmaya çalışmak destek olmak istiyor da ne bilim.