2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryan da bir hafta sonra biraz rahatliyorsun canım ameliyat kolay değil maalesef çok geçmiş olsun canım

Benim annem zaten yardım ediyor ya bana ona güveniyolar
Annen de zaten ister istemez yorgun olacak bebege sizinle baksa da . Gece onun da uykusu hep bölünecek belli yastan sonra zaten daha yorgun düşüyorlr eskisi gibi degıller. Ona da yazık cidden bir de gün misali misafir mi ağırlayacak işi yok. Düşüncesizlik etmişler bunu teklif ederek

Ay evet Allah başka çocuğu olan kim varsa daha çok yardım etsin. Çok zor ben düşünüyorum nasıl yapıyorsunuz aklım almıyor. Kadınalr ne kadar güçlü varlıklar. Ne kadar fedakar, özverililer.
Benim de aklım almazdı; seve seve, öve öve, ipe ipe yapıyorsun-muş

X xDerinMavix Şehrine baktım aynı mıyız diye ya ben bakardım çocuğuna keşke aynı yerde olsaydık, üzüldüm durumuna. Eşin çocukla mı olacak sen doğum yaparken oraları çok anlamadım da bir kadınla falan anlaşsan birkaç gün en azından her gün gelse evine? Temizliğe gelen ablalar kabul eder böyle bir işi de

Amin canım amin Rabbim yarcımcın olsun hayırla git güzel haberlerle gel Allah’ın izniyle

İnşallah canım, çok dua ediyorum, Allah' a şükür bugünleri de gördüm diyorum ♡
Allah razı olsun canım bugünleri hayırladığında tebessüm edeceksin inşaAllah sağlıkla kolaylıkla ogünleri de görmen dileğiyle canım benim Rabbim müfakatlandırsın

Ha annenler 15 martta geliyormuş, ya doktor sırf makat geliş diye erken almaz bu çok saçma sen ona başka bir risk mi var diye sor bence. Ben 38+5’te ultrasona girdiğimde hala makattı, doktor istersen dönmesini daha bekleyebilirsin ama suyu azalmış, yeri dar, çok zor dönmesi diyince tamam bugün alalım dedim. Yok desem bekleyecekti. X xDerinMavix

Aşırı sancın varsa git kuzu yani ben bile sakin bir insanım normalde ancak sıklaşıyorsa giderdim ha kendi doktoruma mı giderdim çaktırmadan başka doktora mı giderdim bilmiyorum ama giderdim

Sana bir tüyo vereyim dün annemler bebek görmeye gitmişler kv çağırmış herkesi gelini düşünemiyorum tabi. Neyse bebek 3 aylık kadın daha yeni aşı oldu gece uyumadı çok huzursuz demiş çıkarmamış bende dedim oh iyi olmuş size aklıma yazdım bunları ehehehehhe

Son düzenleme:
Yani doğumun planlanan zamaninda olmamasi durumunda tek şansım özel oda çıkması olur. Eger özel oda cikarsa esim ve oglum yanimda kalabilir. Ama çıkmazsa esim oglumla kalmak zorunda ben ne olurum bilemiyorum
Bakalim artık vardir Allah'ın bir bildiği.
Bu arada Allah razi olsun düşünmen yeter canim.

İnşallah canım. Çok ağrım oldu, içim çekiliyor sanki, bugün evime geçeceğim, çok su içiyorum, hatta idrarımı yaparken bile im çekiliyor sanki, gaz sorunum oldu zor hallettim
Öyle oluyor ilk 2 gun zor geçiyor kendini çok yormamaya çalış sadece bebekle ilgilen.Gaz yapan gidalardan uzak dur kabızlık sorunu içinde bagirsak fitili veriyor doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…