2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım

Çok zor oluyor. Ağrılarım var şimdi eve de geçeceğim bugün elimde değil çok ağlıyorum, yavrumu burada bırakacağım, ahh yavrum o kadar ufak ki, nasıl bırakacağım onu bilmiyorum
Seninde gözün aydın canım kucağına aldıj bebişini biraz hastane kalıcak ama sağlığı için

Sen ve benim bitmeyen kasık ağrılarımız benimde aynı aşağıya baskı yaptıkça ağrıyo regl ağrısı gibi doktorum hepsi olcak normal bunlar korkma dedi çook fazla ağrımadığı sürece gitmicem artık soluma yatarak idare etmeye çalışıyorum
Ne güzel 9 ay regl olmıcağım için karnımda ağrımıcak diye hayaller kuran bene sürekli kasık ağrısı şoku neyse kolay doğurucaz inanıyorum

Doktor yorumlicak ta ben hic bilmem bu nst ekranini daaa kagittaki grafigi de ama baya toco artti nette se sanci yaziyorbi tik gerildim

Hali işte bugün benim de götüm çıkıyo bu kız boşuna götüüüm diye yazmıyomuş çok haklı

Günaydın hanımlar doğuranlar,ağrısı olanlar,görüşe gidenler,bebesini bekleyenler güzel haberler alsın hepimiz iyi olalım inşallah

Ayy çok sevindim senin adına değerini çok iyi görmüş. Benim de arada olan şu yüksek değerler olmasa keşke ama oluyor maalesef. Ben 32. Haftadayım bakalım daha 2 ayım var gibi. İnşallahhh doğumdan sonra kurtuluruz şekerden.
Teşekkür ederim bilgilendirme için

Aşırı sancın varsa git kuzu yani ben bile sakin bir insanım normalde ancak sıklaşıyorsa giderdim ha kendi doktoruma mı giderdim çaktırmadan başka doktora mı giderdim bilmiyorum ama giderdim
Ya dinlendim uzandım akşam geçti ama dün baya sık sıktı kızım da ki gündür gündüz hareketi acıtıcı yeri dar mı acaba kurban olurum onu verene panik atak bi anası var o doğurana kadar annesi dokuz doğurur

Ayy ben cok gerildim kizlar , cocum hic durmadi hep ittirdi vurdu dondu orda o da biraz sanci degerini cikardi ayni anda alette . Insallah her sey yolundadir

Aminnn inşallah

Kabul günüm herhalde benim ya. Ev sahibi aradı şimdi eşimi. Kontrat yenilenmesine 5 ay var Ağustos ayında yenilenecek. Gel konuşalım dedi. Geçen sene 2300 den 10.000'e çıkartmışlardı kirayı. Vermicekseniz çıkın demişlerdi. Biz dedik 7.500 verebiliriz daha fazlasını veremeyiz. Ama o zamandan beri suratları asık. Artık çıkalım isteyecekler tahminimce, 5 ay önce çağırdıklarına göre. Kendimizi hazırlayalım istiyolar. İçimi açsalar şu an kapkara bir renk görürler herhalde.

Ev sahiplerine bi şeyler oluyo bence bugünlerde. Bi ay önce zamlı yatırdık dün tekrar görüşmeye çağırdı bizimki de. Borçlarım var nakit ihtiyacım var falan demiş. Mecburen yaptığı zam kadar daha ilave ettik.
Sizinki belki temmuzda bu %25 işi bitecek ya, ondan sebep aramıştır. Allah insaf versin ne diyeyim.

Zaten hiç %25 yapmadılar ki. Hep %200 ün üstünde zam yaptılar. Geçen sene 2300 den 7500 e çıktı misal.

Selam kızlar
yeri dar değil kuzum büyüdüler iyice artık daha güçlüler bu güzel bişi aslında

Şimdi bişi dicem de neyyyyyseeee

Selam kızlar bişi danışcam size benim sanırım ağrım çok farklı giriyor ya;

belime 1 dk boyunca ağrı giriyor ve zonkluyor ve geçiyor, sanırım benim kasılma böyle oluyor çünkü daha önce böyle bişi yaşamıyordum. Karnıma değil de belime giriyor sadece enteresan ben ona yoruyorum şuan çarşamba kontrolüm var soracağım bakalım o ağrı o mu çok sık olmuyor zaten bazen gün içinde maksimum 3-4 defa. İlla karna mı girmesi lazım arkadan hissedebiliyor muyuz acep kafamda deli sorular

Çok zor oluyor. Ağrılarım var şimdi eve de geçeceğim bugün elimde değil çok ağlıyorum, yavrumu burada bırakacağım, ahh yavrum o kadar ufak ki, nasıl bırakacağım onu bilmiyorum
Canım benim beni de ağlattın insan hamileyken daha empatik oluyor galiba sende oglunda çok güçlüsünüz bugünler de gecicek evt çok zor ama gecicek allahin izniyle Rabbım ikinize de güç kuvvet versin bugünler geride kalsın hep duamdasin

Offff hayırlısı olsun demekten başka bir şey yapamıyorum. Kiracı olmak çok zor, ben de bıktım.

Kizlar 34+0 dan helloooo .
Cocum gotunu asagi dayamis yuzunu saklamisti yine . Ama dunya tatlisi bir anini yakaladik Yazinin sonuna eklicem.
Neyse nst yi yazmistim zaten hareket etmesi iyi dedi cok hareketlendigi icin karnimdaki ittirme vurmalarla kalp atisi yukseliyor o arada da sanci gibi gorunuyor. Doktorum normal diyor grafik yorumlamasi boyle oluyormus demek ki.

Kendisi 2370 gr 48 cm uzun bir bebis gibi dedi doktorum 2 haftaya bi daha gitcez donmemis olursa 36 kusurlere denk geliyor o zaman tarih alcazzz ama eger donmusse cati muayenesi olacak.
Hayirlisi diyorum ve popisinasagida ayaklarini elleriyle tutmus bir "happy baby hareketi " birakiyorum yuzunu de kapatmis

Benim bildiğim gerçek sancılar belden giriyormuş. Sen bu ara dinlen de aman diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…