- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.467
- 53
- 25
Gözün aydın canımKızlar ancak yazabiliyorum hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederimsabah ki kontrolde doktorum suyumun neredeyse tamamen bittiğini görünce asla risk alamayız ciğer geliştirici de yaptık artık doğma vakti geldi dedi tabii ben bugün doğum olacağını bilmediğimden kahvaltımı yapıp bebem hareket etsin diye çikolata ve meyve suyumu içip gitmiştim bu sebeple saatin biraz geçmesini bekledik ben bir şeyler yediğim için beni ameliyathaneye erken aldılar 11.50 gibi içerideydim anestezi uzmanı epidural mi yoksa spinal mi istediğimi sordu bizde doktorumuza danıştık ve anestizi uzmanının da tavsiyesi ile epiduralin daha konforlu ve sonrasında baş ağrısı bel ağrısı yapmadığını öğrenince epidural istedik iğneden yaklaşık 25 dakika sonra doktorum geldi tepede ki ışıktan biraz izleyeyim dedim ama keşke direkt kapatın deseydim baya korktum sonra tabii örtü ile hemen kapattılar kaydığı için görmüşüm biraz her yerde kan var moduna girdim tabii bebek doğduktan sonra aşıları ve ölçümleri için ebe götürdü o sıra da rahim temizlenirken baskıdan canım çok acıdı ağlamışım doktorum bebeği gör fotoğrafını çekelim sonra seni hemen uyutacağım dedi sonrası ben çıktığımda annem babam bebekle gitmiş eşim kapıda beni bekliyordu ağrım sızım varmı gerçekten var fakat klişe gibi gelse de Rabbim o sevgisi ile dayanılabilir hale getiriyor diyeceğim o ki acısada öldürmüyor korkmayın sonunda bebeği görünce senin için her şeye katlanabilirim duygusu yükleniyor sanırım benim doğum hikayem şimdilik böyle inşallah bundan sonra ki süreç çok güzel olacak inanıyorum inşallah hepiniz zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı bundan sonra dualarım sizinle
Seninde gözün aydın canım kucağına aldıj bebişini biraz hastane kalıcak ama sağlığı içinÇok zor oluyor. Ağrılarım var şimdi eve de geçeceğim bugün elimde değil çok ağlıyorum, yavrumu burada bırakacağım, ahh yavrum o kadar ufak ki, nasıl bırakacağım onu bilmiyorum
Sen ve benim bitmeyen kasık ağrılarımız benimde aynı aşağıya baskı yaptıkça ağrıyo regl ağrısı gibi doktorum hepsi olcak normal bunlar korkma dedi çook fazla ağrımadığı sürece gitmicem artık soluma yatarak idare etmeye çalışıyorumHanımlar bugün bebek baskı yaptıkça adet olacak mışım gibi sancı geliyor doğum zamanı olsaydı doğuruyorum derdim ama daha 32 yeni pazartesi olacağım sancıda bebek baskı yaptıkça adet sancısı giriyor kasıgıma bugün de sık sık yaşadım bunu bi korku sardı ki gitsem mi gitmesem mi geçen gittim bişi yoktu ne yapsam bilemedim
Ayy çok sevindim senin adına değerini çok iyi görmüş. Benim de arada olan şu yüksek değerler olmasa keşke ama oluyor maalesef. Ben 32. Haftadayım bakalım daha 2 ayım var gibi. İnşallahhh doğumdan sonra kurtuluruz şekerdenH Htcecrin beni şimdi şekerle ilgilenen doktorum aradı. Değerler çok iyi böyle devam et dedi. Artık 34. Haftadasiniz doğum sonrasını konuşmamız lazım dedi (neden dedi şimdi bunu).
Doğum başladığı andan itibaren ölçüm yapmanıza ve insüline artık gerek yok. Doğumdan hemen sonra siz ve bebeğinizin ölçümleri hastanedeki görevliler tarafından yapılacak dedi (Çok sık değil, bir ya da iki kere). Doğumdan altı ya da sekiz hafta sonra da bize geleceksiniz, aç karnına kan alınıp değerlerinize bakılacak dedi. Senin için de büyük ihtimal böyle işler süreç diye düşünüyorum.
Ya dinlendim uzandım akşam geçti ama dün baya sık sıktı kızım da ki gündür gündüz hareketi acıtıcı yeri dar mı acaba kurban olurum onu verene panik atak bi anası var o doğurana kadar annesi dokuz doğururAşırı sancın varsa git kuzu yani ben bile sakin bir insanım normalde ancak sıklaşıyorsa giderdim ha kendi doktoruma mı giderdim çaktırmadan başka doktora mı giderdim bilmiyorum ama giderdim
Aminnn inşallahSen ve benim bitmeyen kasık ağrılarımız benimde aynı aşağıya baskı yaptıkça ağrıyo regl ağrısı gibi doktorum hepsi olcak normal bunlar korkma dedi çook fazla ağrımadığı sürece gitmicem artık soluma yatarak idare etmeye çalışıyorum
Ne güzel 9 ay regl olmıcağım için karnımda ağrımıcak diye hayaller kuran bene sürekli kasık ağrısı şokuneyse kolay doğurucaz inanıyorum
Benim de bazen o aralarda çıkıyor endişe edicek bişey yok, doktor da takılmadı hiç zaten
Ev sahiplerine bi şeyler oluyo bence bugünlerde. Bi ay önce zamlı yatırdık dün tekrar görüşmeye çağırdı bizimki de. Borçlarım var nakit ihtiyacım var falan demiş. Mecburen yaptığı zam kadar daha ilave ettik.Kabul günüm herhalde benim ya. Ev sahibi aradı şimdi eşimi. Kontrat yenilenmesine 5 ay var Ağustos ayında yenilenecek. Gel konuşalım dedi. Geçen sene 2300 den 10.000'e çıkartmışlardı kirayı. Vermicekseniz çıkın demişlerdi. Biz dedik 7.500 verebiliriz daha fazlasını veremeyiz. Ama o zamandan beri suratları asık. Artık çıkalım isteyecekler tahminimce, 5 ay önce çağırdıklarına göre. Kendimizi hazırlayalım istiyolar. İçimi açsalar şu an kapkara bir renk görürler herhalde.
Zaten hiç %25 yapmadılar ki. Hep %200 ün üstünde zam yaptılar. Geçen sene 2300 den 7500 e çıktı misal.Ev sahiplerine bi şeyler oluyo bence bugünlerde. Bi ay önce zamlı yatırdık dün tekrar görüşmeye çağırdı bizimki de. Borçlarım var nakit ihtiyacım var falan demiş. Mecburen yaptığı zam kadar daha ilave ettik.
Sizinki belki temmuzda bu %25 işi bitecek ya, ondan sebep aramıştır. Allah insaf versin ne diyeyim.
yeri dar değil kuzum büyüdüler iyice artık daha güçlülerYa dinlendim uzandım akşam geçti ama dün baya sık sıktı kızım da ki gündür gündüz hareketi acıtıcı yeri dar mı acaba kurban olurum onu verene panik atak bi anası var o doğurana kadar annesi dokuz doğurur
Şimdi bişi dicem de neyyyyyseeeeKabul günüm herhalde benim ya. Ev sahibi aradı şimdi eşimi. Kontrat yenilenmesine 5 ay var Ağustos ayında yenilenecek. Gel konuşalım dedi. Geçen sene 2300 den 10.000'e çıkartmışlardı kirayı. Vermicekseniz çıkın demişlerdi. Biz dedik 7.500 verebiliriz daha fazlasını veremeyiz. Ama o zamandan beri suratları asık. Artık çıkalım isteyecekler tahminimce, 5 ay önce çağırdıklarına göre. Kendimizi hazırlayalım istiyolar. İçimi açsalar şu an kapkara bir renk görürler herhalde.
Canım benim beni de ağlattın insan hamileyken daha empatik oluyor galiba sende oglunda çok güçlüsünüz bugünler de gecicek evt çok zor ama gecicek allahin izniyle Rabbım ikinize de güç kuvvet versin bugünler geride kalsın hep duamdasinÇok zor oluyor. Ağrılarım var şimdi eve de geçeceğim bugün elimde değil çok ağlıyorum, yavrumu burada bırakacağım, ahh yavrum o kadar ufak ki, nasıl bırakacağım onu bilmiyorum
OffffKabul günüm herhalde benim ya. Ev sahibi aradı şimdi eşimi. Kontrat yenilenmesine 5 ay var Ağustos ayında yenilenecek. Gel konuşalım dedi. Geçen sene 2300 den 10.000'e çıkartmışlardı kirayı. Vermicekseniz çıkın demişlerdi. Biz dedik 7.500 verebiliriz daha fazlasını veremeyiz. Ama o zamandan beri suratları asık. Artık çıkalım isteyecekler tahminimce, 5 ay önce çağırdıklarına göre. Kendimizi hazırlayalım istiyolar. İçimi açsalar şu an kapkara bir renk görürler herhalde.
Benim bildiğim gerçek sancılar belden giriyormuş. Sen bu ara dinlen de aman diyim.Selam kızlarbişi danışcam size benim sanırım ağrım çok farklı giriyor ya;
belime 1 dk boyunca ağrı giriyor ve zonkluyor ve geçiyor, sanırım benim kasılma böyle oluyor çünkü daha önce böyle bişi yaşamıyordum. Karnıma değil de belime giriyor sadece enteresan ben ona yoruyorum şuan çarşamba kontrolüm var soracağım bakalım o ağrı o mu çok sık olmuyor zaten bazen gün içinde maksimum 3-4 defa. İlla karna mı girmesi lazım arkadan hissedebiliyor muyuz acep kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?