Kız bunlar içerde neler yapıyolar bu hareketi de mi yapıyolarmış bi daha ağrım var demicem çok normal baksanaKizlar 34+0 dan helloooo .
Cocum gotunu asagi dayamis yuzunu saklamisti yine . Ama dunya tatlisi bir anini yakaladikYazinin sonuna eklicem.
Neyse nst yi yazmistim zaten hareket etmesi iyi dedi cok hareketlendigi icin karnimdaki ittirme vurmalarla kalp atisi yukseliyor o arada da sanci gibi gorunuyor. Doktorum normal diyor grafik yorumlamasi boyle oluyormus demek ki.
Kendisi 2370 gr 48 cm uzun bir bebis gibi dedi doktorum2 haftaya bi daha gitcez donmemis olursa 36 kusurlere denk geliyor o zaman tarih alcazzz ama eger donmusse cati muayenesi olacak.
Hayirlisi diyorum ve popisinasagida ayaklarini elleriyle tutmus bir "happy baby hareketi " birakiyorum yuzunu de kapatmis
Eki Görüntüle 3395511
Ben yattığımda sancı geliyor o yüzden sancilaninca ben hemen belimle yuvarlak çizip yürüyorum öyle geçiyor mümkün değil yatmakBenim de 32 de başladı kasık sancılarım doktorum normal dedi sancı geldiğinde uzan 20-30 dk sonra geçmiyorsa dikkate al demişti
Çok şükür kucaginiza almışsınız Allah hayırlı uzun ömürler versinKızlar ancak yazabiliyorum hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederimsabah ki kontrolde doktorum suyumun neredeyse tamamen bittiğini görünce asla risk alamayız ciğer geliştirici de yaptık artık doğma vakti geldi dedi tabii ben bugün doğum olacağını bilmediğimden kahvaltımı yapıp bebem hareket etsin diye çikolata ve meyve suyumu içip gitmiştim bu sebeple saatin biraz geçmesini bekledik ben bir şeyler yediğim için beni ameliyathaneye erken aldılar 11.50 gibi içerideydim anestezi uzmanı epidural mi yoksa spinal mi istediğimi sordu bizde doktorumuza danıştık ve anestizi uzmanının da tavsiyesi ile epiduralin daha konforlu ve sonrasında baş ağrısı bel ağrısı yapmadığını öğrenince epidural istedik iğneden yaklaşık 25 dakika sonra doktorum geldi tepede ki ışıktan biraz izleyeyim dedim ama keşke direkt kapatın deseydim baya korktum sonra tabii örtü ile hemen kapattılar kaydığı için görmüşüm biraz her yerde kan var moduna girdim tabii bebek doğduktan sonra aşıları ve ölçümleri için ebe götürdü o sıra da rahim temizlenirken baskıdan canım çok acıdı ağlamışım doktorum bebeği gör fotoğrafını çekelim sonra seni hemen uyutacağım dedi sonrası ben çıktığımda annem babam bebekle gitmiş eşim kapıda beni bekliyordu ağrım sızım varmı gerçekten var fakat klişe gibi gelse de Rabbim o sevgisi ile dayanılabilir hale getiriyor diyeceğim o ki acısada öldürmüyor korkmayın sonunda bebeği görünce senin için her şeye katlanabilirim duygusu yükleniyor sanırım benim doğum hikayem şimdilik böyle inşallah bundan sonra ki süreç çok güzel olacak inanıyorum inşallah hepiniz zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı bundan sonra dualarım sizinle
Ay mümkün değil öyle sey olur mu kocanla tekrar tekrar konuş, internette virüs kapan bebekleri falan göster bu çocuklar okul cocuklaridir illa ki zarar görür bebis, 40 gün muhabbeti bunun için var tüm hastalıklara açık oluyor bebek bi şekilde ailesine söylesinKızlar dün KV nin doğum günü sebebiyle gittik yanlarına.
Dün dedi ki bebek doğunca eşimin tüm akrabaları konvoy yapıp bana mübarek olsuna geleceklermiş. dfghjklkljh
En az 15 kişi aynı anda. Çocukları da var hepsinin.
Gözüm seyrimeye başladı. Dedim bebeğin kırkı çıksın öyle gelirler. Suratları düştü.
Napim valla ordu gibi geleceklermiş. Şu an doğum korkusu bitti ben de. O gün nasıl geçecek endişesi başladı.
Hayır bunlar bi gelince en az 6 saat otururlar. İkram falan hazırlamam gerekiyor. Hizmet edilmesi gerekiyor. Evlendiğimden beri hiç kimse evime gelmedi. Hem ev gezmesi hem bebek görmesi gibi yapacaklar.
Eşim diyor ben o gün evde kalırım ben hizmet ederim herkese merak etme sen. Giderim pide ya da pizza yaptırırım herkes onu yer. Dedim kafayı yedin galiba 2 kişi yediğimizde 600TL para ödüyoruz. Onca insana nası söyleyip doyuralım. Mecbur kısırdı oydu buydu bir şeyler hazırlayacağız geldikleri gün için. Annem yorulacak dedim, olan ona olacak. Ben yormam anneni o da oturur dedi. Sen merak etme kapıları da kitleriz çocuklar öyle odaları gezip kurcalayamazlar da dedi.
Dedim bebemi herkes elden ele geçirecek o ne olacak. E almayın diyemeyiz dedi.
Neyse işte azıcık sinirlerim bozuldu. Eşimde hem anasını akrabalarını üzmeyip ağırlamak, hem beni rahatlatmaya çalışmak destek olmak istiyor da ne bilim.
Hadi ya bende hiç ön tarafa geçmiyor diye garipsiyordum bakalım çarşamba doktor ne dicek bu duruma. Hayırlısı be kuzumBenim bildiğim gerçek sancılar belden giriyormuş. Sen bu ara dinlen de aman diyim.
Yaaa ne tatlı bir poz maşallahKizlar 34+0 dan helloooo .
Cocum gotunu asagi dayamis yuzunu saklamisti yine . Ama dunya tatlisi bir anini yakaladikYazinin sonuna eklicem.
Neyse nst yi yazmistim zaten hareket etmesi iyi dedi cok hareketlendigi icin karnimdaki ittirme vurmalarla kalp atisi yukseliyor o arada da sanci gibi gorunuyor. Doktorum normal diyor grafik yorumlamasi boyle oluyormus demek ki.
Kendisi 2370 gr 48 cm uzun bir bebis gibi dedi doktorum2 haftaya bi daha gitcez donmemis olursa 36 kusurlere denk geliyor o zaman tarih alcazzz ama eger donmusse cati muayenesi olacak.
Hayirlisi diyorum ve popisinasagida ayaklarini elleriyle tutmus bir "happy baby hareketi " birakiyorum yuzunu de kapatmis
Eki Görüntüle 3395511
ALLAH sağlıcakla sıhhatle büyütmeyi Nasip etsinn arkadaşımm İyi dilekler DUA lar sizlerle cümleten herkesle ALLAH ın izniyleKızlar ancak yazabiliyorum hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederimsabah ki kontrolde doktorum suyumun neredeyse tamamen bittiğini görünce asla risk alamayız ciğer geliştirici de yaptık artık doğma vakti geldi dedi tabii ben bugün doğum olacağını bilmediğimden kahvaltımı yapıp bebem hareket etsin diye çikolata ve meyve suyumu içip gitmiştim bu sebeple saatin biraz geçmesini bekledik ben bir şeyler yediğim için beni ameliyathaneye erken aldılar 11.50 gibi içerideydim anestezi uzmanı epidural mi yoksa spinal mi istediğimi sordu bizde doktorumuza danıştık ve anestizi uzmanının da tavsiyesi ile epiduralin daha konforlu ve sonrasında baş ağrısı bel ağrısı yapmadığını öğrenince epidural istedik iğneden yaklaşık 25 dakika sonra doktorum geldi tepede ki ışıktan biraz izleyeyim dedim ama keşke direkt kapatın deseydim baya korktum sonra tabii örtü ile hemen kapattılar kaydığı için görmüşüm biraz her yerde kan var moduna girdim tabii bebek doğduktan sonra aşıları ve ölçümleri için ebe götürdü o sıra da rahim temizlenirken baskıdan canım çok acıdı ağlamışım doktorum bebeği gör fotoğrafını çekelim sonra seni hemen uyutacağım dedi sonrası ben çıktığımda annem babam bebekle gitmiş eşim kapıda beni bekliyordu ağrım sızım varmı gerçekten var fakat klişe gibi gelse de Rabbim o sevgisi ile dayanılabilir hale getiriyor diyeceğim o ki acısada öldürmüyor korkmayın sonunda bebeği görünce senin için her şeye katlanabilirim duygusu yükleniyor sanırım benim doğum hikayem şimdilik böyle inşallah bundan sonra ki süreç çok güzel olacak inanıyorum inşallah hepiniz zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı bundan sonra dualarım sizinle
Aminn arkadaşım sende İNŞALLAH bebişin tamamen toparlanınca sağlıkla kısaa zamanda kucağına alıpp evine geçersin ALLAH ın izniyleeKızlar, korkmayın ne sezeryan, ne normal doğumdan, 5 cm açıklıkla sezeryana alındım, hem normal doğum sancısı çektim, kanamam oldu, bebeğimin kalp atışları düştü, acil sezeryana aldılar.
Dünyanın en güzel duygusu gerçekten. Benim hamilelik sürecim çok sancılı geçmişti. Bilenler bilir. Çok zorlandım lâkin şükürler olsun ki bebeğime yansıtmadım, doğduktan sonra anladım bunu, hep dua ettim. Şimdi kucağıma veriyorlar, ona ezberden kuran okuyorum, huzur buluyor, uyuyor. Çok ufak, dokunmaya korkuyorum. Anneyim, o kablolara bağlıyken de emzirmek yük oluyor kulun kalbine de bunada şükür diyorum. Hep böyle devam eder inşallah
Rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah
Canım böyle böyle artacaktır sütün. Üzme kendini bebeğinin sana ihtiyacı var. Hem artmasa bile mama ile de büyüyorlar sıkma canını, moral çok önemli. Bebeğinin durumu iyi olduğu sürece her şey geride kalacakZaten mesajla getirmeye çalışıyorum, burada emzirme danışmanları var onlar gösterdi, masajla gösterdiler, ufacık medikal kaplar var mililitrelik onlara sağım yapıyorum, 1 damla bile olsa ziyan etmeyelim diyorlar, alıyorlar
Canım annenlerin doktorun söylediği vakitte olamayacağına üzüldüm. Şöyle bir durum var belli bir hafta sonrasında dönme eğilimleri baya azalıyo sanırım. Kordon dolanma riski makat pozisyonda daha yüksek oluyor diye okumuştum. Sen bence doktorunu dinle, beneğinin kilosu çok güzel, erken doğum diye düşünme. Üzme kendiniKonuştum canim konusmaz miyim? Baştan beri durumunu biliyor zaten.
Makat gelis pozisyonunda olmasi bizi zora sokar dedi. Ayaklari düşebilir gibi bisey dedi. Bir de kordon dolanma riskinden bahsetti. Yani inan o an şoka girdim anlattigi riskleri hatırlamıyorum tam.
Ben bebeğin bakimindan hic korkmuyorum ikinci çocuğum zaten ama hastanede yalniz olma düşüncesi beni cok geriyor
Ay bu neeeeKizlar 34+0 dan helloooo .
Eki Görüntüle 3395511
Çok tatlı durmuş yaKizlar 34+0 dan helloooo .
Eki Görüntüle 3395511
Ayyy olabilirAy bu neeeesenle beraber pilates yapmış bu bebe bu esnekliğin başka açıklaması olamaz djkfkfk
Bebeğini aldınmı kucağına yoksa seninde benim gibi yoğun bakımdamı canımmCanım böyle böyle artacaktır sütün. Üzme kendini bebeğinin sana ihtiyacı var. Hem artmasa bile mama ile de büyüyorlar sıkma canını, moral çok önemli. Bebeğinin durumu iyi olduğu sürece her şey geride kalacak
Ben doğurmadım canımBebeğini aldınmı kucağına yoksa seninde benim gibi yoğun bakımdamı canımm
Oyy bebisimiz biraz inatci sanirim umarim doner kuzumda sende planladigin gibi devam edersinKızlar günaydın.
Dün sabahtan aksama kadar hastanede koşturduğum için yorgun düştüm yazamadım.
Anestezi icin gerekli her seyi tamamladim. En son doktoruma gittim.
Bir suyuna da bakalim dedi ultrasonda. Bebek 3400 gram ama makat gelis pozisyonunda dedi. Haftaya Perşembe gel bir dsha bakalim eger donmemisse Cuma sezeryana alacağım dedi
Çok moralim bozuldu kızlar biliyorsunuz en korktugum şey vaktinden önce doğması.
Annemlerin izin ve biletleri 15 martta. İzni değiştiremiyor. İzni değiştirse biletleri değiştiremiyor mevcut bilet yanıyor ve 1000 Euro kayip oluyor. 33bin lira para az degil.
Kaldim öyle sap gibi
Hayırlısı olsun ama inşallah Perşembe günü dönmüş olur
Dualarınıza talibim
Baby me’nin toz leke çıkarıcısı geçiriyormuş bizim grupta denendi onaylandıKızlar eşya üzerindeki sararmış lekeler nasıl geçer? Oğlumun kıyafetlerini çıkardım da bazılarında yer yer sarılık var, bilen var mı bunlar geçiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?