2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kız bunlar içerde neler yapıyolar bu hareketi de mi yapıyolarmış bi daha ağrım var demicem çok normal baksana bayıldımmmm fotisine sağlıkla doğsun inşallah

Benim de 32 de başladı kasık sancılarım doktorum normal dedi sancı geldiğinde uzan 20-30 dk sonra geçmiyorsa dikkate al demişti
Ben yattığımda sancı geliyor o yüzden sancilaninca ben hemen belimle yuvarlak çizip yürüyorum öyle geçiyor mümkün değil yatmak

Çok şükür kucaginiza almışsınız Allah hayırlı uzun ömürler versin epidural fiyati nedir biliyor musunuz ve araştırma hastanesinde doğum yapacağım ben bende epidural istiyorum ama sezeryan olacağım, bilgisi olan var mı ortalama fiyat nedir

Ay mümkün değil öyle sey olur mu kocanla tekrar tekrar konuş, internette virüs kapan bebekleri falan göster bu çocuklar okul cocuklaridir illa ki zarar görür bebis, 40 gün muhabbeti bunun için var tüm hastalıklara açık oluyor bebek bi şekilde ailesine söylesin

Benim bildiğim gerçek sancılar belden giriyormuş. Sen bu ara dinlen de aman diyim.
Hadi ya bende hiç ön tarafa geçmiyor diye garipsiyordum bakalım çarşamba doktor ne dicek bu duruma. Hayırlısı be kuzum zaten çamış gibi yatıyom

Yaaa ne tatlı bir poz maşallah

ALLAH sağlıcakla sıhhatle büyütmeyi Nasip etsinn arkadaşımm İyi dilekler DUA lar sizlerle cümleten herkesle ALLAH ın izniyle

Aminn arkadaşım sende İNŞALLAH bebişin tamamen toparlanınca sağlıkla kısaa zamanda kucağına alıpp evine geçersin ALLAH ın izniylee

Gebişler nasılsınız marta hızlı bir giriş yapmışız ben buralara bakmayalı doğuranlar olmuş ayy maşallah çok duygulandım ne ara bu kadar sonu gördük yaa inanamıyorum hala doğuranlara Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Biz 32 oluyoruz bu hafta geçen hafta bebiş bizi bı korkuttu hareket etmedi falan koştur koştur gece doktora gittik yorgunluktan olmuştur dedi drumuz çünkü nstde sancı falan çıkmadı 10 gündür raporluydum evde dinleniyorum. Dr a göre artık hiç çalışmasam da olurdu ama bebiş de bende iyiyim doğuma da daha çok var diye düşünerek çalışayım dedim pazartesi bı deniycem bakalım salı da tam 32+0 oluyorum çalışabilir raporu alcam kendimi zorlamadan denemek istiyorum zorlandigim an izne ayrılmayi düşünüyorum bizde haberler böyle evde kaldıkça doğum ve sonrası için daha çok stres olduğumu farkettim çalışmak iyi gelecek diye düşünüyorum kıyafetlerimizi yikadik ütüledik yerlestirdik hastane çantamı da 1-2 haftaya hazırlamak niyetindeyim zamanında ve sağlıklı bebişlerimiz gelir inşallah hepimizin

Canım böyle böyle artacaktır sütün. Üzme kendini bebeğinin sana ihtiyacı var. Hem artmasa bile mama ile de büyüyorlar sıkma canını, moral çok önemli. Bebeğinin durumu iyi olduğu sürece her şey geride kalacak

Canım annenlerin doktorun söylediği vakitte olamayacağına üzüldüm. Şöyle bir durum var belli bir hafta sonrasında dönme eğilimleri baya azalıyo sanırım. Kordon dolanma riski makat pozisyonda daha yüksek oluyor diye okumuştum. Sen bence doktorunu dinle, beneğinin kilosu çok güzel, erken doğum diye düşünme. Üzme kendini

Ay bu neeee senle beraber pilates yapmış bu bebe bu esnekliğin başka açıklaması olamaz djkfkfk

Çok tatlı durmuş ya

Kızlar eşya üzerindeki sararmış lekeler nasıl geçer? Oğlumun kıyafetlerini çıkardım da bazılarında yer yer sarılık var, bilen var mı bunlar geçiyor mu?

Bebeğini aldınmı kucağına yoksa seninde benim gibi yoğun bakımdamı canımm

Oyy bebisimiz biraz inatci sanirim umarim doner kuzumda sende planladigin gibi devam edersin Duam seninle

Hastane çantamı annem hazırlamıştı ama son 1-2 eksiğini de tamamlayıp tamamen bitirmiş bulunmaktayım küçük kağıtlara da içinde ne olduğunu tek tek yazıp düzenleyicilerin üzerine yapıştırdım ki bir şey ararken dagitmasinlar orda cinnet gecirmeyelim dün akşam da kayinvalidemler geldi haftasonu için. Hazır kahvaltıya hazır yemeğe oturuyorum valla iyi oldu Allah herkese böyle kv nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…