2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aynısı gülüm ya belim özellikle sağ tarafıma vuruyor afedersin resmen götğm ağrıyor

Evet canim kordon dolanma riskinden bahsettigini hatirliyorum.
Erken dogum diye düşünmüyorum 37.hafta dolmus olacak haftaya
Beni tek endiselendiren hastanede yalniz olma fikri
Doktoru dinlememe durumum olmaz. Allah korusun bir şey olsa kendimi affedemem.

Hangi sehirdeydin kız biz gelelim

Bu nasıl bir cumartesiydi yav, güne 6da başladım daha bu saatte anca kıçım yer gördü de yazabiliyorum.

Nstde sorun çıkmadı, iyi görünüyor dedi doktor istediğimiz sonucu gördük demek ki dün uyuyormuş dedi, ben de daha fazla kurcalamadım ama diğer tüm sorularımı sağlı sollu yapıştırıp adamı şaşırttım dün nasıl kurulduysam. sabah 6dan itibaren uyutmıycam olum seni diyerek kendime kahveyi şekeri ayı gibi kahvaltıyı dayadığım için de içimden kendime çak yaptım bu arada, yapmadım değil. Minik bir başarı anıydı benim için sizle de paylaşmak istedim. Ayı oğlum sadece uyuyormuş teyzeleri, korkucak bir şey yokmuş. Kendisi 34 hafta 2 günlük, 2700 gram, kordonunun ardına saklanmayı ve gündüz uyumayı seviyor, taliplerini bekliyor flkfkd.

Sonrasında da ebeyle görüşmemiz vardı, doğumla ilgili bir eğitim aldık, doğumla alakalı yanlış bildiklerimin bir kısmını düzelttim, öyle sandıklarımı doğrulttum, hormonların çalışma sekansını ve doğumun iki aşamalı bir süreç olduğunu bilmiyordum onu öğrendim, kendi korkularımı ve kaygılarımı biraz netleştirdik falan filan böyle şeyler benim açımdan çok faydalı oldu. Doğumun ikinci aşamasını da bir sonraki eğitimde konuşucaz, bakalım orda doğru bildiğim ne yanlışlar öğrenicem.

Ay masallahh kilosu da ne güzel Allah nazarlardan saklasın için de rahatlamış süper

Ev sahibimizin derdi belli oldu. Vergi memurları dolaşıyormuş etrafta. Yeni kira sözleşmesi yapalım ceza yemeyeyim demiş eşime. Kira sözleşmemizde %10 zam yazıyordu normalde. Ama 2 yıldır fazlasını yaptı. Korkuyor şimdi. Eşim de hiç yolunu yapmıyor. Deseydin ya dedim bu senenin kirası ne olacak o halde diye. E şimdi sırası değil kem küm dedi. Neyse sözleşmeyi doldururlarken konuşsun söylicem. O iş de çıksına radan ki düşünmeyeyim bir de kirayı cartı curtu. Ama çıkın falan demediler o iyi.

Duygusal Bir Topum.
Gerçekten topum tabi 73 kiloluk orası şakasız skndjf.

Çocuğumun süsü hazırmış. İkramlık düşünmüyorum valla yemesinler yicek kadar da kalmasınlar
Bunu da sonra odasına asarız diye yaptım.

Eklentiler

• d3c3ffe2-becf-45d6-97a3-c239352a2558.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 75
Ayy ne güzel olmuş nerde yaptirdin bunu

Ay çok güzel olmuş, böyle şeyleri gereksiz buluyorum ona rağmen beğendim

Kızlar eşya üzerindeki sararmış lekeler nasıl geçer? Oğlumun kıyafetlerini çıkardım da bazılarında yer yer sarılık var, bilen var mı bunlar geçiyor mu?
Ben kızım için yeni elbiseler kiyafetler alsamda oğlumun bebeklik kiyafetlerini dün çıkardım hepsini yıkadım pamuk olduğu için sararma oluyor.Vanish aldım beyazlatici soda doktum 20dakika bekletdim sarısı çıktı suda belli oluyordu sonra makinaya atdım yine beyazlatici döktüm temizlendiler dün hepsini ütüledim hazırda dursunlar diye.Ne kadar alsakda bebekler kusuyor çok çabuk kirletiyor üstünü yedekde kiyafet olması çok iyi bir şey oğlumkiler yeni gibi zaten ben hep açık tonlu beyaz aldim oğlumada kız kiyafetinden fark etmiyor.

Kızlar ben bebek kıyafetleri için deterjan siveno aldım içeriği çok temiz diye ama koku hassasiyetim hala tam anlamıyla bitmediği için hafif bi kokusu var rahatsız etti beni sizin aldığınız ve hiç kokusu olmayan deterjanlar var mı? Bu koku hassasiyeti ömürlük kalcak heralde benimle deterjan kokusuna tahammül edemiyorum

Ay çok güzel olmuş, böyle şeyleri gereksiz buluyorum ona rağmen beğendim
bunu arkadaşım çokkkk ısrar etti , ben hediye yapcam dedi dedim 50-50 yoksa kabul etmem çünkü zaten istemiyorum ama haricinde başka hiç bi şey düşünmüyorum valla hele hastane odasına herkese de yeter dedim

Valla uni baby yenidoğan hiçççç kokmuyor bej renk kapağı olan

Çok çok güzel, zarif şık bir anı olarak da kalır size sonrasında iyi düşünmüşsün bence de fazla bir şeye gerek yok. bir kutu çikolata yaptırılır bari gelen giden hemşireler falan yer, bitti gitti bu kadar

Kuruduktan sonra kokmuyor sanki canım ama bilemedim, sen kokladığında alıyor musun o portakalımsı kokuyu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…