2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kuruduktan sonra kokmuyor sanki canım ama bilemedim, sen kokladığında alıyor musun o portakalımsı kokuyu?
Ay evet alıyorum ellerimden bile geliyo koku işte koku hassasiyetinden çok çektim belki rahatsız edici değildir ama ben kötü oluyorum

Ay evet alıyorum ellerimden bile geliyo koku işte koku hassasiyetinden çok çektim belki rahatsız edici değildir ama ben kötü oluyorum
Ben kuruduktan sonra aa kokusuzmuş bu meğersem iyi diyip sevinmiştim de o yüzden özellikle sordum. Kokusuz deterjan bilmiyorum ben maalesef

Eşimin tarafı ikramlık falan diyor dedim yoooookkkkk yokk şimdi sıra bunları düşünmeye mi geldi ya. Yuh kardeşim ben kimseyi istemiyorum diyorum bana ikramlık diyolar bi de benim babam pasta ustası her şeyi hemen hallederiz ama yok abi yemeyin gelmeyin skdnkfkf ama sonrasında düşünüyorum 40 ında cici sade bi pasta yapar dedesi . Yeter

Maşallah canım senin bebiton gerçekten tosun olacak galiba içinin rahatlamasına çok sevindim bazen oluyor böyle şeyler beni de 3 kere sokmuştu nstye yine de bana mısın dememisti oğlum senin doktorun diğer gün çağırmış benimki bir daha ki kontrol de bakarız demişti bazen böyle minik yaramazliklar yapıp korkutuyorlar hep güzel haberlerle gelelim inşallah

Ben kuruduktan sonra aa kokusuzmuş bu meğersem iyi diyip sevinmiştim de o yüzden özellikle sordum. Kokusuz deterjan bilmiyorum ben maalesef
Belki de kokusuzdur ben olmayan kokuları da alıyorum

Ay yok artık gün ortamına çevirmeye ne gerek var, tabi sen istiyorsan etrafında sevdiklerin olsun yenilsin içilsin o ayrı bir şey de, istemiyorsan asla yapılmasın yani

Amin canım da LAN dün yazsaydın ya bana benim de öyle oldu bişiy olmaz diye hain kadın, içim içimi yedi bir sorun mu var diye hiç daha önce duyduğum bir şey değil yani nstnin sonucunu beğenmemek

eşim de ben de 4buçuk kilonun üstü doğmuşuz o yüzden tosun olucak ön kabulüyle bu yolculuğa başladık, michelin maskotu gibi bir şey bekliyoruz

Maşallaaah 4.5 kg da vajinal doğumda bi tık zorlar beee seniii skdjfkfkfk daha doğrusu seni miii kukuşu mu bilemem skdnkf

İyi yapmışsın benimki de farklı cinsiyet olsa yenidoğan almazdım unisex zaten hep benimkiler Vanish çok ağır olmaz mı ya kokusu gider mi

Betimleyince sevesim geldi çok severim tombul bebek Gözün aydın bi de

Maşallaaah 4.5 kg da vajinal doğumda bi tık zorlar beee seniii skdjfkfkfk daha doğrusu seni miii kukuşu mu bilemem skdnkf
Ben galiba vajinal doğuramıycam çocuk fırt diye kanala girmezse, bu gerçekle barıştım ve bu şekilde ilerliyom sanırım bu mesajınla beraber fjkfkd

İyi yapmışsın benimki de farklı cinsiyet olsa yenidoğan almazdım unisex zaten hep benimkiler Vanish çok ağır olmaz mı ya kokusu gider mi
Ben yeni aldıklarıma deterjan vurmadım boş su ile yıkadım zaten temizlerdi diye.
Ama oglumun kiyafetleri uzun zaman geçti sarı lekeler oluşmuş bebek deterjani üstesinden gelemeyecekti o yuzden vanish aldım.
Yok kokusu hiç kalmadı sıvı deterjandı.Makinede boş su ilede bir tur yıkadım artık kokusu deterjani varsa bile çıkti hepsi ütüledim bile dün belim koptu ama.

Ay görmedim canım dün biraz ağrılarım vardı çokta giremedim buraya o yüzden yoksa yazardım kızzz

Ben galiba vajinal doğuramıycam çocuk fırt diye kanala girmezse, bu gerçekle barıştım ve bu şekilde ilerliyom sanırım bu mesajınla beraber fjkfkd
Ulan annelerimiz nasıl doğuruyormus firt fırt diye bende 4800 doğmuşum. Ben 3200-3500 arası yeter Allah'ım fazlasında gözüm yok çıkaramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…