Ay evet alıyorum ellerimden bile geliyo koku işte koku hassasiyetinden çok çektim belki rahatsız edici değildir ama ben kötü oluyorumKuruduktan sonra kokmuyor sanki canım ama bilemedim, sen kokladığında alıyor musun o portakalımsı kokuyu?
Tamam canım ondan alıyım o zaman sıfır koku en güzeli benim içinValla uni baby yenidoğan hiçççç kokmuyor bej renk kapağı olan
Ben kuruduktan sonra aa kokusuzmuş bu meğersem iyi diyip sevinmiştim de o yüzden özellikle sordum. Kokusuz deterjan bilmiyorum ben maalesefAy evet alıyorum ellerimden bile geliyo koku işte koku hassasiyetinden çok çektim belki rahatsız edici değildir ama ben kötü oluyorum
Eşimin tarafı ikramlık falan diyor dedim yoooookkkkk yokkÇok çok güzel, zarif şık bir anı olarak da kalır size sonrasında iyi düşünmüşsün bence de fazla bir şeye gerek yok. bir kutu çikolata yaptırılır bari gelen giden hemşireler falan yer, bitti gitti bu kadar
Maşallah canım senin bebiton gerçekten tosun olacak galibaBu nasıl bir cumartesiydi yav, güne 6da başladım daha bu saatte anca kıçım yer gördü de yazabiliyorum.
Nstde sorun çıkmadı, iyi görünüyor dedi doktor istediğimiz sonucu gördük demek ki dün uyuyormuş dedi, ben de daha fazla kurcalamadım ama diğer tüm sorularımı sağlı sollu yapıştırıp adamı şaşırttım dün nasıl kurulduysam. sabah 6dan itibaren uyutmıycam olum seni diyerek kendime kahveyi şekeri ayı gibi kahvaltıyı dayadığım için de içimden kendime çak yaptım bu arada, yapmadım değil. Minik bir başarı anıydı benim için sizle de paylaşmak istedim. Ayı oğlum sadece uyuyormuş teyzeleri, korkucak bir şey yokmuş. Kendisi 34 hafta 2 günlük, 2700 gram, kordonunun ardına saklanmayı ve gündüz uyumayı seviyor, taliplerini bekliyor flkfkd.
Sonrasında da ebeyle görüşmemiz vardı, doğumla ilgili bir eğitim aldık, doğumla alakalı yanlış bildiklerimin bir kısmını düzelttim, öyle sandıklarımı doğrulttum, hormonların çalışma sekansını ve doğumun iki aşamalı bir süreç olduğunu bilmiyordum onu öğrendim, kendi korkularımı ve kaygılarımı biraz netleştirdik falan filan böyle şeyler benim açımdan çok faydalı oldu. Doğumun ikinci aşamasını da bir sonraki eğitimde konuşucaz, bakalım orda doğru bildiğim ne yanlışlar öğrenicem.
Belki de kokusuzdur ben olmayan kokuları da alıyorumBen kuruduktan sonra aa kokusuzmuş bu meğersem iyi diyip sevinmiştim de o yüzden özellikle sordum. Kokusuz deterjan bilmiyorum ben maalesef
Ay yok artık gün ortamına çevirmeye ne gerek var, tabi sen istiyorsan etrafında sevdiklerin olsun yenilsin içilsin o ayrı bir şey de, istemiyorsan asla yapılmasın yaniEşimin tarafı ikramlık falan diyor dedim yoooookkkkk yokkşimdi sıra bunları düşünmeye mi geldi ya. Yuh kardeşim ben kimseyi istemiyorum diyorum bana ikramlık diyolar bi de benim babam pasta ustası her şeyi hemen hallederiz ama yok abi yemeyin gelmeyin skdnkfkf ama sonrasında düşünüyorum 40 ında cici sade bi pasta yapar dedesi . Yeter
Amin canım da LAN dün yazsaydın ya bana benim de öyle oldu bişiy olmaz diye hain kadın, içim içimi yedi bir sorun mu var diye hiç daha önce duyduğum bir şey değil yani nstnin sonucunu beğenmemekMaşallah canım senin bebiton gerçekten tosun olacak galibaiçinin rahatlamasına çok sevindim bazen oluyor böyle şeyler beni de 3 kere sokmuştu nstye yine de bana mısın dememisti oğlum senin doktorun diğer gün çağırmış benimki bir daha ki kontrol de bakarız demişti bazen böyle minik yaramazliklar yapıp korkutuyorlar hep güzel haberlerle gelelim inşallah
MaşallaaahAmin canım da LAN dün yazsaydın ya bana benim de öyle oldu bişiy olmaz diye hain kadın, içim içimi yedi bir sorun mu var diye hiç daha önce duyduğum bir şey değil yani nstnin sonucunu beğenmemek
eşim de ben de 4buçuk kilonun üstü doğmuşuz o yüzden tosun olucak ön kabulüyle bu yolculuğa başladık, michelin maskotu gibi bir şey bekliyoruz
Ben kendi kıyafetime kullandımmm geçen gün ldkfkflBaya etkili ve doğal içerikli ama mutlaka kullanılır bebikoların kakasını süt lekesini falan çıkarırken
İyi yapmışsın benimki de farklı cinsiyet olsa yenidoğan almazdım unisex zaten hep benimkilerBen kızım için yeni elbiseler kiyafetler alsamda oğlumun bebeklik kiyafetlerini dün çıkardım hepsini yıkadım pamuk olduğu için sararma oluyor.Vanish aldım beyazlatici soda doktum 20dakika bekletdim sarısı çıktı suda belli oluyordu sonra makinaya atdım yine beyazlatici döktüm temizlendiler dün hepsini ütüledim hazırda dursunlar diye.Ne kadar alsakda bebekler kusuyor çok çabuk kirletiyor üstünü yedekde kiyafet olması çok iyi bir şey oğlumkiler yeni gibi zaten ben hep açık tonlu beyaz aldim oğlumada kız kiyafetinden fark etmiyor.
Doğru dedin, alayım o zamanBaya etkili ve doğal içerikli ama mutlaka kullanılır bebikoların kakasını süt lekesini falan çıkarırken
Betimleyince sevesim geldi çok severim tombul bebekAmin canım da LAN dün yazsaydın ya bana benim de öyle oldu bişiy olmaz diye hain kadın, içim içimi yedi bir sorun mu var diye hiç daha önce duyduğum bir şey değil yani nstnin sonucunu beğenmemek
eşim de ben de 4buçuk kilonun üstü doğmuşuz o yüzden tosun olucak ön kabulüyle bu yolculuğa başladık, michelin maskotu gibi bir şey bekliyoruz
Ben galiba vajinal doğuramıycam çocuk fırt diye kanala girmezse, bu gerçekle barıştım ve bu şekilde ilerliyom sanırım bu mesajınla beraber fjkfkdMaşallaaah4.5 kg da vajinal doğumda bi tık zorlar beee seniii skdjfkfkfk daha doğrusu seni miii kukuşu mu bilemem skdnkf
Ben yeni aldıklarıma deterjan vurmadım boş su ile yıkadım zaten temizlerdi diye.İyi yapmışsın benimki de farklı cinsiyet olsa yenidoğan almazdım unisex zaten hep benimkilerVanish çok ağır olmaz mı ya kokusu gider mi
Bende çocum götünde oturmaya devam ederse meccburrr skdnfkkdBen galiba vajinal doğuramıycam çocuk fırt diye kanala girmezse, bu gerçekle barıştım ve bu şekilde ilerliyom sanırım bu mesajınla beraber fjkfkd
Ay görmedim canım dün biraz ağrılarım vardı çokta giremedim buraya o yüzden yoksa yazardım kızzzAmin canım da LAN dün yazsaydın ya bana benim de öyle oldu bişiy olmaz diye hain kadın, içim içimi yedi bir sorun mu var diye hiç daha önce duyduğum bir şey değil yani nstnin sonucunu beğenmemek
Maşallah ama Ilk dogumsa vajinada yırtıklar ola bilir kilo fazla vajinal dogum için.Maşallaaah4.5 kg da vajinal doğumda bi tık zorlar beee seniii skdjfkfkfk daha doğrusu seni miii kukuşu mu bilemem skdnkf
Ulan annelerimiz nasıl doğuruyormus firt fırt diye bende 4800 doğmuşum. Ben 3200-3500 arası yeter Allah'ım fazlasında gözüm yokBen galiba vajinal doğuramıycam çocuk fırt diye kanala girmezse, bu gerçekle barıştım ve bu şekilde ilerliyom sanırım bu mesajınla beraber fjkfkd
Sağol minnoşBetimleyince sevesim geldi çok severim tombul bebekGözün aydın bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?