2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar tavsiye açık havada bir iki saat geçirin, bakın ben dün 3 ayrı yerde sızdım resmen, zaten mala dönmüştüm iyice malamat oldum (maraşlılar bilir bu lafı ) gece neredeyse hiç kalkmadım. Açık havanın sizi çarpmasını sağlayın sağlı sollu anam hadi

Benim bugünkü mevzum yarın kontrolüm var, son haftalarda kilo çok aldım ve kuki muki temizlik için nasıl ulaşcam ya Kafamda deli sorular… ama kıçımı devirdim size yazıyorum hava basıl çarptıysa kendime gelemedim daha.

Bu arada bugün eşime diyorum ki ulen haftasonu mevlüte gittik ya eeeee diyor kadın 45 gün önce doğurmuş ya dedim eeeee diyor ya kadın o haliyle gitmiş lohusa şerbeti hazırlamış bir sürü eleştirdiler dedim… eşimde insanlar böyle mutlu edemezsin işte dedi… bende beğenmeyen kimse artık benim doğumumda hastanenin hazırladığını içsinler hatta zıkkım içsinler ayıp ya kadın o haliyle hazırlamış dedim güldü ve evden topukladı.

Allahım malamat sonrası sırıtmam

Ay yok ya. Ev eşya doldu. Benmari usulü sıcak suda bekleterek ısıtmayı düşünüyorum süt ya da mamayı.
benım de oyle ve ev cok kucuk bir de benım ama zamandan tasarruf etmek ıstıyorum bu konuda.

Kocamdan bılıom Osmanıyelı
Yicin
Gidicin
Taamaaa
Evet aslında bende ünide bir osmaniyeliden öğrenmiştim ama oralar iç içe ya hepsi biliyor bir sürü komik şiveleri var seviyorum bende

Bebişim bunu doktoruna sordun mu? Ben ne zaman aile hekimene ebeme gitsem hep ayak bileklerimi kontrol etti kadın niyeyse ödemin var mı diyip durdu sürekli. Olmadığı için ben de merak edip de nedenini sormamıştım.
Çünkü ayaklarda ödem tansiyonun dolayisiyla preeklampsinin belirtisi olabiliyor canim. O sebeple dikkat ediyorlar. Tamamen alakasiz da sisiyor o ayri tabi.

Evet aslında bende ünide bir osmaniyeliden öğrenmiştim ama oralar iç içe ya hepsi biliyor bir sürü komik şiveleri var seviyorum bende
Ben deme artık dıyorum bebem de sen gibi konuscak dıkkat et dıyorum ama imkansız

Adamcağız bu işin ucu döner dolaşır beni bulur demiş kaçmış

Ben deme artık dıyorum bebem de sen gibi konuscak dıkkat et dıyorum ama imkansız
Bence öğrensin ya köklerini de benim eşimin de bazen yöresel konuşası gelir ben aşırı gülüyorum mesela bütün renklerimizle güzeliz biz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…