2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

siz neler dinliyonuz lan bunlar ne

SORGULANDINIZ
Beni karıştırmayın benim mustafa topaloğlunu dinlemem mümkün değil ama hamileyken o kafaya ulaştığım da kesin. Demekki insanlar hayatlarının bazı dönemlerinde bu kafalara ulaşıyormuş. Yargılamamak lazımmış

Malamat bilirik bacı seni boşa sevmiymişim
Yemekleri güzel bölgelerin hanımları dökülmeye başladı. ya eskiden bir arkadaşın annesi kömbe gönderirdi ama bayram değil diğeri şimdi açmiiim offff o nasıl bişidi ya Hali kız kv söylede göndersin sana işte bol durmasın

Bir malamata döktün biziKıymalı kömbe mi

Malamat mı hahaha etrafında Maraşlı çok elllaam

Ben yiyom zaten ne varsa yapıyor

Kız bu halı yıkama fiyatları ne bayılazaaam hesapladık evdeki halılar 3bini geçik tutuyor sınıf ayrımı yapılmış birde bambusu ayrı yünü ayrı halı yıkama makinesi mi alsak diye düşündük hangisi mantıklı koltukları da yıkarım hemde miss dmdmmd

Yuh bende vercektim olmuş mu o kadar halı yıkama makineleri ağır oluyor ya sanırım hafifleri var mıdır bilmiyorum su hazneleri oluyor ya kv vardı eşşek ölüsü gibiydi belki o öyledir çocukla zor olur sanki kuzu ha bilemedim düşününce şimdi.

Yeni oyuncağım geldi çık mutluyum şuan hediye olunca daha da mutluyum bütün biberonları, emzikleri, pompayı falan atıp sterilize etcem inşaAllah ayyyy demeyin keyfime şuan maşaAllah

Eklentiler

• IMG_5265.webp
    33 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_5267.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_5266.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 71
İllere göre fiyat değişiyordur kızu burda em ucuz bulduğum yünü 50ye bambuyu 100 yıkıyor metre karesi sadece salon halısı 1000tuyuyor bizim bambu diye girişteki haşılarda bambu herhaşde annemlerin ihlas makinesi var o çok güzel normal süpürüyorda hemde döverek bi toz çıkarıyor aman yarabbi yıkaması da güzel onun ikinci elini alırız belki

Anaaa aslında hava iyi bebe gelmeden yıkatmak lazım bi de ben sorayım 3 bin falan tutarsa direk halı yıkama makınesi alırım bu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…