2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Öncesinde 1 şişe viski iç öyle git. Rahatlatsın fghjk

Allah Allah bu doku hassasiyeti olmadı bende hala alabildiğim yerleri çatır çutur alıyorum djkdjfk

Öncesinde 1 şişe viski iç öyle git. Rahatlatsın fghjk
sdjsadjkj ya benim ergenlikten beri gittiğim abla durdu durdu ben memelerimi küçültüyom aşkımsu başının çaresine bak dedi o yüzden yeni arayışlara girmek zorunda kaldım biraz gerginim açıkçası, keşkem viski içip gidebiliyo olsaydım djkfjkfd.

Siz cildirmissiniz valla ben beyazları makineye atayım dedim eğilince karnım sertlesiyo diye çıkarmadım bile gelince kocam çıkarsın diye bekliyorum yemek yapıyorum bu ara sadece bide arada evi supuruyorum hdfhhf yemek dediysem bu akşam ispanaga yumurta kiricam mesela

Derde bak anasını satayım ya millete fazla geliyo ve küçültüyo… bugün buna ağlanır

ıspanağı yıkamak çok büyük iş deli, sana helal olsun koca yürekli başkan.

Hamileyken temizlik yapmak istemeyle ilgili yeni bi tespitim var hazır mısınız? Annelerimizde olan “çat kapı biri gelirse” kaygısı yükleniyo bence bu dönemde bize. Ben Türkiye’deyken temizliğe fena sarmıştım aa dedim demek ki bundan sonra böyle. Ama Katar’a geldim kimsenin eve gelme ihtimali olmadığı için bi saldım üff. Bi de haftalık temizliyolar burda kaldığımız yeri. Yemek yapıp günlük bulaşıkları halledip ortalığı topluyorum sadece başka bi şey gıdım gelmiyo içimden.

Basagrı sebebımı buldum CEVİZ 2 gundur duzenli yiyorum mahvoldum zaten ondan sevmem bebe için zorladım kendımı daha da yemem

Basagrı sebebımı buldum CEVİZ 2 gundur duzenli yiyorum mahvoldum zaten ondan sevmem bebe için zorladım kendımı daha da yemem
Baş ağrının sebebi değil de günah keçisi gibi geldi bana ceviz niye baş ağrısı yapsın kız

ıspanağı yıkamak çok büyük iş deli, sana helal olsun koca yürekli başkan.
Ona usenmiyorum ya mutfakta elim suda bici bici ne güzel taa sabahtan 1-2 tur yıkayıp sirkeli karbonatlı suya bırakıyorum akşam da durulayıp 1-2 tur daha yıka sinir stres gidiyor dhfhfh

Baş ağrının sebebi değil de günah keçisi gibi geldi bana ceviz niye baş ağrısı yapsın kız
Kız valla onceden de oluyordu bebem kılo alsın dıye aldım hic sevmıom zaten arastırdım alerjısı olana yapıyormus sızde kocam gibi konusmayın yalann mı dıyom

Ona usenmiyorum ya mutfakta elim suda bici bici ne güzel taa sabahtan 1-2 tur yıkayıp sirkeli karbonatlı suya bırakıyorum akşam da durulayıp 1-2 tur daha yıka sinir stres gidiyor dhfhfh
Şu ana kadar bir kere bile açık ıspanak almadım eve sırf bu yıkama işinden sebep. Donuk alıyorum ben yıkanmış temiz

Kız valla onceden de oluyordu bebem kılo alsın dıye aldım hic sevmıom zaten arastırdım alerjısı olana yapıyormus sızde kocam gibi konusmayın yalann mı dıyom
Yani alerjin varsa baş ağrısıyla bırakmazdı yakanı bence daha fazla etkisi olurdu ama yemek istemiyosan yeme cevize ayrılık konuşması yapmak zorunda değilsin yani djfkkfkf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…