2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ona usenmiyorum ya mutfakta elim suda bici bici ne güzel taa sabahtan 1-2 tur yıkayıp sirkeli karbonatlı suya bırakıyorum akşam da durulayıp 1-2 tur daha yıka sinir stres gidiyor dhfhfh
of sen çıldırmışsın, ben yıkanmış ıspanak alıp onu yıkamaya bile eriniyorum

E ben Türkiye'de de böyleyim hsdhahdhahs gerçi benim evim küçük. Mesela mutfak dolaplarında tabak çanağı kullandıkça makineye gidiyor dolaplar boşalıyor. Elimde bezle bı tur siliveriyorum boşalan rafları. Evde hiç fazla eşya tutmuyorum yenisini aldıysan eskisini hop veriyorum birilerine. Aksesuar da pek sevmiyorum toz almak da 15 dk o yüzden. Evi süpürmek desen Max 20 dk. En çok yemek oyaliyodu onu da artık her şeye yumurta kırarak hallediyorum

Yani alerjin varsa baş ağrısıyla bırakmazdı yakanı bence daha fazla etkisi olurdu ama yemek istemiyosan yeme cevize ayrılık konuşması yapmak zorunda değilsin yani djfkkfkf
Ahahahaha yarın yemıcem agrımıcak görursunu

Evi kalabalık dizmemek çocuklu hayata yaptığımız en iyi yatırım değil mi ama? Her yeri doldurcaklar zaten

bu donuk sebze lohusa işini müthiş kolaylaştırır ha, aranızda gıda mühendisi falan varsa bize donmuş gıdalarla ilgili tüm gerçekleri bir bir açıklasın da ona göre hileli yoldan yürüyelim. benim içime dondurulmuş sebze bir türlü sinmiyor nedense, böyle de gerzek bir huyum var. son zamanlarda düzgün soğan bulamıyorum diye bir onu dondurulmuş alıyorum o kadar.

Valla ben instagramda gidamuhendisianlatiyor’u takip ediyorum, kadın sağ olsun sadece dondurulmuş gıdaları değil her türlü paketli gıda hakkında bilgi veriyo. Kendi de alıp kullanıyo donuk ürünleri. Onun önerdiği şeyleri içim rahat bi şekilde kullanıyorum ben

Artık ne kopcak görcez

Bende beyaz sabunla yapmıştım mis gibi kokuyo diye diye manyak gibi , tinerci gibii içime cekip duruyordum mdkfkfkf kocam dedi ki eve gelince ev hamam gibi kokmuş lekflfkflvlvk gülerken doğuracaktım

Kıslaar kontrol güncellemesi geliyoreeee
36+4 50 cm ve 2900 kg olmuşuz gelişimimiz haftasıyla uyumlu hala baş geliş ve normal doğum için engel bir durum yok
Nstde nur topu gibi sancilarimiz da çıktı bugün zaten karnım taş gibiydi ve sancıları ben de hissettim şöyle ki kasıklardan göğüs altına kadar tüm karnı kapsiyan kasilmalarim vardı bır ara kuyruk sokumuma dahi ağrı girdi. nstdeki kadın da sordu sancı hisstetin mi diye evet dedim doktor da direk sancı hissediyor musun diye sordu once sonra muayene etti, hatta tekrar ntsye sokmam gerekirdi seni dedi ama orası kapattı şimdi dedi devlet hastanesi problems açıklığına bakalım dedi ama ben istemedim başka yerde de takipli olduğum için haftaya orda kontrolüm var Dr kesin bakar üst üste olsun istemdim imza verdim çıktım.

Herkeseee Hello 35 ten

Bugün kocamla ve oğlumla masa tenisi oynadık dkjfkfkf bi tokatlamışız kocayı.
Diyo ki göebğinle yetişemezsin diye köşelere atıyom slmdkfkfkf

Böyle aktivite yapa yapa sabah pilates öğlen yürüyüş akşam masa tenisi bi yerde firtlatıcam çocuğumu. Zaaar gibi sürttüğüm için sokak çocuğu gibi olcak eve girmicek bu çocuk

Fun facts: benim annem de memelerini küçültmüştü. Hem de 90larda, ben daha 9-10 yaslarindaydim. Kadin dünya varmış dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…