2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Şu harita şeysine ben de çok baktırmak istiyorum da kandırılırım diye güvenmiyorum ya çocuğun adına falan da bakıyorlar ya
İnşallah beklediğin tarih olur
Beklediğim tarih olması çok zor ne kadar bakarsam bakayım

Olacak olan zamanı gelince oluyor müdahale ettiğimizi sanıyoruz ama öyle olmuyor işte tecrübe ettim bunu

İyi güvenilir biri olduğu sürece fikir almak için baktırabilirsin bence fikir almakta fayda var

70 ilmek 3.5 numara şiş ay gözüme büyük geldi ama 2 buçuk 3 yaşında giyer altına da gömlekle güzel kızlar eklesin.
Kız yok çok büyük değil bişey olmaz zaten hemen büyüyorlar küçük işlemek doğru değil ben hep 2-3-4 yaşa göre işledim çoğunu

Nisan anneleri çoşuyorduuu örgü ben kendim bi tulum bi patik yaptım sağolsun anneNnesi bi sürü şey örmüş dedim daha benim yapmamam ne gerek varr
Annemin kolu rahatsız yapamıyo babaanne de uzakta yapsa da gönderemez e iş başa düşünce mecbur

Kız yok çok büyük değil bişey olmaz zaten hemen büyüyorlar küçük işlemek doğru değil ben hep 2-3-4 yaşa göre işledim çoğunu
Aynen verdiğimiz emeğe değsin dimi uzun süre giyerler en azından tostoslar

Nereden bakıyorsun link atar mısın canım bende bakmak istiyorum
Canım ben detaylı solar fire programı kullanıyorum o indirmeli ücretli astrologların kullandığı bir program, Astro.com da yine haritalara pratik olsun diye hızlıca telefondan bakıyorum birde asktrology diye bir uygulama indirmiştim telefonuma astrolog atanıyor sana otomatik beğenmezsen tek yıldız verip değiştiriyorsun fln ben genelde bişeyden emin olmak istediğimde kendi adıma soruyorum sorumu tek soru ücretli kısmından.

Ben ekliyorum o zaman benim kıza da ör çeyizini hazırlayalım şimdiden
Yıllar önce yelek öresim gelmişti daha bekardım tuhafiyeden rastgele renk istemiştim pembe vermişti djkdkf beşik kertmemizin çeyizi hazır yanisi

Oğlum hastalandığı için çok aktif okuyamadım yazılanları bir başa dönüp okuyacağım kaldığım yerden.

Benimde bugün kontrolüm vardı. 32+6 2141 gr olmuş bebiş. 76,5 kilo olmuşum bende bakalım nereye kadar gidecek

Bu arada sezeryan günü için konuştuk 8 Nisan için şimdilik ok diyelim dedi doktorum odayı ayırtabilirsiniz fln dedi hatta hastaneylede görüştük bakalım şimdilik 8 Nisan ok değişiklik olursa yazarım yine A Afratafrac ☺tamda güneş tutulmasının olduğu gün

Bunun dışında baş geliş olmuş geçen çektiğim o müthiş ağrılarda şüphe etmiştim zaten doğum pozisyonu almış dedi doktorum.
Ultrasonda birde ayağının baş parmağını emiyor baya akrobatik hareketler yapıyor içerde

3 hafta sonra kontrol, tahlil, nst için randevulaştık.

Çok az kaldı panik oldum ben daha çanta yapmadım. Birazdan çantamı hazırlamaya gidiyorum kenarda dursun

Son düzenleme:
über hamile halimle hayatımda hiç gitmediğim bir ağdacıya gidip hem mekan kontrol yapıcam hem de randevu alıcam şimdi, bana şans dileyin dfjkjkdfç.
Bennkorkarim ya dikkatli ol bide canin acimazmi

Minyon demek skntili bir durum olsa dile getirirdi diye dusunuyorum. kiz mi erkek mi bebiskon buarada aramizda 1 gun var 35+3 um bende hehe yarin gidiyorum doktora

Tabloya ekliyorum bebişim, hayırlısı olsun inşalllah.

Ay 8 in de bir çok kişiyi doğuma göndereceğiz bayram öncesi

Tum evi sildim beyaz sabunlu suyla bu kokuya takmis durumdayim ama temizlik yapmak hareket halinde olmak iyi geliyor vucuuduma onceden de boyleydim umarim kizçem kizmiyordur bana Son haftama yakin koltuklari silcem tekrardan.. Mutfak dolaplarimi ic dis temizlemistim ama malesef gene yag mar kaplamis delirtcek bu nutfak beni

Ev temizliği bitmek bilmeyen bir süreç ya. Yeni sildiğim sehpa 10 dk sonra bakıyorum yine tozlanmış. E her gün yemek pişiriyoruz, şimdi silsen yine yağ.

Bennkorkarim ya dikkatli ol bide canin acimazmi
yani yalan söyleyemiycem normalde güle oynaya yaptırdığım bikini ağdasını hamilelikte dişlerimi sıkarak yaptırdım iki kere, sonrasında da üç dört gün canım acımaya devam etti dokular çok hassaslaşıyor ama jiletle kendim almayı beceremediğim için parasını ödediğim lazer paketini yakmış biriyim o yüzden yapacak bişiy yok. öldürmeyen acı güçlendirir, yarın 13.30'da dananın kuyruğu kopacak dnkdfjffkl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…