2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişin gelişimi iyi tansiyonun olumsuz etkileri yok. Kilo 2150 gram. @afratafra çıkan rahatsızlıklarımdan dolayı sezeryana karar verdik küçük bey de beklerse eğer 8 Nisan sezeryan tarihimiz
Ay hadi hayırlısı olsun inşallah. Başka afratafra yı etiketlemişsin ama olsun ben tabloya ekliyorum

Kiz kac kere soyledim.bana bisi verin die doktorlar ama yok yani asla vermiolar benden mi kiskaniolar su magnezyum.ilacini acaba bilemedim bu sefer sorcam yazana kadar da kalkmicam oturdugum yerden
Ahahahah ağrın yoksa çok vermiyorlar kuzum aslında seninde var ağrıların abart gidince biraz saç tellerime kadar ağrım var de bende zorla yazdırtmıştım veresi gelmemişti

Neden bu kadar hamaratsiniz insanı kötü hissettiriyosunuz yok hali yikamalar yok örgü örmeler ben gidiyom
ben götümü öte yana devirerekten hmmfs yapan da güzel yapıyor ama insanın içinde olacak diyor ve geçiyorum djkfklf

ben götümü öte yana devirerekten hmmfs yapan da güzel yapıyor ama insanın içinde olacak diyor ve geçiyorum djkfklf
Ama öyle zaten bence de shshshshs bı kere kendime atkı örmeye kalktım da çeyreği bitmeden anneanneme verdim tamamlasin diye annem de çok sıkılır böyle şeylerden. Halı yıkamayi hiç denemedim bile halıya yazık

Ahahahah ağrın yoksa çok vermiyorlar kuzum aslında seninde var ağrıların abart gidince biraz saç tellerime kadar ağrım var de bende zorla yazdırtmıştım veresi gelmemişti
Demek bunlar ayni geberiyom demeden vermiolar ilac jssjsj

Bu ara başım kopuyor o neden acaba

Kızlar selamlar doktordan geldim şimdi 35+2’yim bebiş 2150 grammış doktor baş ve vücuduna baktı 32-33 haftayla uyumlu minyon bi bebiş dedi benim baktığım yerlerden haftasıyla kilosu uyumlu çıkıyor ama doktora tekrar sordum küçük mü diye mizaç olarak böyle son haftalarda esas belli oluyor iri bebek iyice irileşiyor küçük bebek kilosunu koruyor dedi sizce nasıl

Neden bu kadar hamaratsiniz insanı kötü hissettiriyosunuz yok hali yikamalar yok örgü örmeler ben gidiyom
Nisan anneleri çoşuyorduuu örgü ben kendim bi tulum bi patik yaptım sağolsun anneNnesi bi sürü şey örmüş dedim daha benim yapmamam ne gerek varr

Doktorun kilosu hakkında bişey demediyse sağlığı iyiyse iyi bu haftalar kilo alıyorlar zaten bol bol ceviz muz ye ben her gün yerşm birazda genetik kilo işi ben kilolu doğmuşum bebişte öyle olcak herhalde

Sağlığında sıkıntı yoksa normal bence her bebek aynı doğmuyo 2500 e ulaşsın doğucağı vakit yeterli ki bebiş ulaşır zaten o kiloya geçer bile bazısı anne karnında bazısı doğduktan sonra alıyo sağlıklı olsunlar yeterli. Bebeğe kilo aldıran besinler var yiyo musun bilmiyorum ama istersen bi de onları ye gerisi bebişin genetiği artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…